מסך מחשב LG L1730S

1280x1024
סוג תאורה:

LCD

נמצאו 35 חוות דעת על מוצר מסך מחשב LG L1730S

מומלץ מאוד.. המחיר שווה למסך כל כך מצויין אני מאוד מרוצה ממה שיש לי...
מסך מצויין יש לי אותו שנתיים וקצת, שום פגם שום כלום והוא כמו חדש. רואים מצויין, טקסט חד, חוסך המון, המון מקום (דק..) הרבה צבעים "חיים"
לדעתי אין אבל נראה לי למרות שזה לא יצא לי שאם המסך נרטב או קורה לו משהו אז הוא נהרס.. לא בטוח..
ממליץ בחום - טוב גם לסרטים ומשחקים, לא מרגישים שום מריחות צבע וכו, מה שמוכיח ש 12ms זה מספיק.
מעולה , חד להפליא בטקסט
אפשרויות כיוונון נוחות ומוד עבודה מתאים לכל תצורה
זוית כיוונון אנכית בלבד,אין אפשרות לסובב לצדדים (לא PIVOT)
טיפה עבה, אך לא מהווה בעיה.
מעבר לזה מסך פצצה!
לסיכום: מסך מחשב מוצלח ומומלץ.יחס מחיר-תמורה טוב.למי שאינו מעוניין להשקיע כסף רב במסך 19" ורוצה מסך 17" מצויין (ובזול יחסית) - זה המסך.
דק, אסטטי, קל משקל. איכות תמונה מעולה, קצב רענון 12מש"נ. פונקציית "f.engine" - ארבעה מצבי צפייה שונים (רגיל, צפייה בסרטים, קריאת טקסט ו- user) יעילה למי שצופה בסרטים על מסך המחשב.
אמין - בשימוש מזה כשנה +, ועד כה מעולה - כמו חדש.
יכולת הטייה רק מעלה ומטה. סיבוב לצדדים מצריך סיבוב הבסיס (חיסרון לא משמעותי). פרט לכך - לא נמצאו חסרונות.
שימו-לב: זה מסך ותיק בשוק. היום קיימים מסכים עם זמן תגובה נמוך עוד יותר.
נטלי photo
נטלי
19.06.2006
מסך נאה מאוד ואסתטי, יחסית למסכים אחרים המחיר סביר, כך שכדאי לקנות. כדאי להקפיד לנקות את המסך באמצעות ערכה מיוחדת.
אסתטי מאוד, חדות גבוהה ומהירות רענון טובה. הוא חוסך מקום ויחסית למסכי LCD אחרים שפגשתי, הוא סופח פחות אבק. שקט (לא משמיע צלילים בעת פעולות מסך וכיבוי).
בתור משתמשת ביתית לא נתקלתי בחסרונות. חשבתי שאתאכזב אחרי שימוש ארוך טווח במסך 19" אך אני נהנית מהמסך מאוד.
לפי דעתי זהו מסך מומלץ מאוד טוב מאד ובמחיר שווה
מסך מעולה, זמן תגובה מהיר של 12 MS הצבעים לא נמרחים ורואים ממש בחדות