מחשב כף יד HP/Compaq IPAQ RX3715

נמצאו 21 חוות דעת על מוצר מחשב כף יד HP/Compaq IPAQ RX3715

שי photo
שי
26.11.2006
מכשיר מאוד מומלץ, קצת ישן ולכן אולי קשה להשיג אותו בשוק אבל עומד יפה מאוד בתחרות עם המכשירים החדשים ואף מנצח אותם בגדול.
מכשיר מעולה, מהיר, יציב. הכל עובד מעולה (GPS BT, אינפרא כשלט, Wi-Fi) פשוט עושה הכל. לאחרונה רכשתי את ה-6915 ומתברר לי שהוא יותר איטי משמעותית ולכן חזרתי להשתמש ב-3715 כמחשב כף יד. תוכנת ניווט השטח לא עובדת על WM5 ולכן שוב יש צורך ב-3715. מומלץ בחום למי שיכול להשיג אותו עדיין.
מצלמה לא מרשימה במיוחד, חסר פלאש לצילומים ליליים, מכשיר מעט גדול מידי, אין GPS מובנה
אורח photo
אורח
11.06.2006
המלצתי היא לקנות עקרונית בגלל התמורה בעד הכסף כלומר, המכשיר יחסית נותן תמורה מלאה בעבור מה שמשלמים עבורו
מכשיר מעולה אין מה להוסיף חוץ מזה שהמצלמה היא לא גימיק זה ממש טוב שיש את זה וזה לא גורע מאיכות המכשיר
ישנו חיסרון שצריך לקחת בחשבון והוא שזה שאם אתם בטעות שוכחים להטעין את המכשיר המידע שיש עליו נמחק ולכן, יש לכך פתרונות כמו תוכנות צד שלישי שמגבות את החומר על המחשב
מכשיר אשר עושה את העבודה בצורה טובה - מהווה את דור הביניים ל PDA שמחירם עדיין אינו עממי. בעל יכולות ואפשרויות טובות ובעל תאימות למרבית המשתמשים במכשיר.
מכשיר איכותי אשר מצליח לספק את ההבטחות שניתנו לגביו - מהיר, מגוון תוכנות, תוכנות נילוות, תוכנות נוספות, סוללה, איכות סאונד, BT,WIFI,עברית , תאימות מושלמת WINDOWS
זכרון מקורי קטן מדי, ומחייב שימוש בכרטיס זכרון נוסף (אצלי 1G), מצלמה היעילה באור מלא בלבד, אביזרים מקוריים יקרים מאד, נזקק לRESET קטן לעיתים מזומנות
רגב photo
רגב
14.03.2006
מומלץ מאוד! למי שמחפש יותר מעוזר אישי! קניתי לפני שנה, והמכשיר נשאר כמו חדש ללא תיקונים... נ.ב: מומלץ לרכוש מגן מסך, ולהחליפו כל כמה חודשים
הפעלה קלה ופשוטה של ה WIFI, קיצורי דרך יעילים, תוכנת השלט הרחוק!
איכות שמע מעולה והאפשרות לכבות את המסך, הופכים את המכשיר לנגן מוזיקה איכותי.
איכות המצלמה לא בשמיים, אבל עם כל התוספות במכשיר, אני מוותר להם... חריץ הרחבה אחד... וזיכון מערכת נמוך שמאלץ לסגור תוכנות בסיום השימוש
אני חיפסתי בשוק המון זמן ובמחיר הזה לא תימצאו משהו יותר טוב...!בקיצור המחיר, האיכות והחבר עם זה אי אפשר להיתווכח..!אני ממש ממליץ עליו!
נתחיל מההיתרונות.... מחיר, מסך, wifi, שן כחולה, מערכת הפעלה ממש נוחה, מריץ סרטים בצורה של מסך רוכבי, מעבד 400 מגה הרץ וכמובן המחיר הממש אטרקטיבי 1900...
מקשים לא ממש נוחים (אבל מיתרגלים), מסך עדין נורא (כל הפאלמים ככה), אין חיבור לטלוויזה (וחבל), אני לא בטוח עם זה ממש חיסרון תומך רק בחריץ הרחבה 1 שלפי דעתי זה חיסרון...
Boris photo
Boris
12.01.2006
מכשיר בן שנתיים בערך קצת מעשן אבל מחיר סביר.
יחסית זול, מסך גדול, Wi-Fi
Infra Red חזק מגיע עם תוכנת שלט, תומך בסוגי המכשרים על ידי למוד אופציה מהשלט מקורי.
חיי סוללה ארוקים, יש סללת גיבויי
רמקול ומקרופון פנימי.