Canon ‏PowerShot S1 IS

נמצאו 70 חוות דעת על מוצר Canon ‏PowerShot S1 IS

לפי דעתי (יש לי את המצלמה כבר שנה בערך) זו מצלמה ממש טובהבחיר נמוך יחסית. אני ממש מרוצה ממנה! זו המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ותאמינו לי שעשיתי סקר שוק (גם בחו"ל!) לגבי יחס של מחיר לעומת תמורה שמקבלים- המצלמה הזו היא הזוכה הגדולה. מבחינת אפשרויות, איכויות, שימושיות, הכל - זו המצלמה הכי משתלמת בסוג הזה של המצלמות הדיגטליות. היא לא קטנה בגודל אבל בהחלט גדולה בביצועים!אם יש לכם את האופציה (כסף) כדאי מאוד ללכת על הדגם החדש יותר - PowerShot S2 IS שרק מוסיף לתכונות המעולות של המצלמה הנוכחית.
מצלמה עתורת שבחים, ציונים גבוהים במבחני השוואה! המצלמה כבר כמה שנים בשוק ועדיין נחשבת לאחת הטובות! זום אופטי ענק, מייצב תמונה נהדר, תפריט נוח מאוד לשימוש, צילום סרט כמו במצלמת וידאו - איכות פנטסטית + קול, מוגבל בנפח כרטיס הזיכרון בלבד! מסך מפרקי - שימושי מאוד לצילום בזוויות לא נוחות, מאוד ידידותית למשתמש והרבה אופציות ידניות!
מקרו שלא מתפקס טוב מקרוב, אוכלת סוללות (4 בטריות אצבע), כדאי להשתמש בנטענות חזקות (2200+), בעיה לצלם בחושך, אין נורית עזרה למיקוד
שווה להשקיע למי שיש את הדגם של ה-5 מגה.שורה תחתונה הזום ענק ולמי שאוהב לקרב אידיאלית בשבילו.
מצלמה טובה איכותית צבעים חדים ועמוקים.
אם זאת יש לה נוחות בצילום לרחוק בשל גודלה.
י

יש חסרון במקרו לא מתפקס כמו שצריך.
זוללת סוללות בטירוף . עדיף נטענותוכמה שיותר.