מצלמת רשת Logitech QuickCam Express לוגיטק

קצב פריימים:

fps‏ 30

נמצאו 19 חוות דעת על מוצר מצלמת רשת Logitech QuickCam Express לוגיטק

איכות ירודה מאוד.עיצוב גרוע, התקנה דיי מסובכת , כיוון ממש מסובך...קנית אותה לפני שנה וחצי ותוך חודשיים התקלקלה...
אין שום יתרון
*עיצוב גרוע
*ממש ממש לא נוח לכוון את המצלמה
*איכות כל כך נמוכה שאי אפשר לתאר
מומלץ לכל מי שמצפה למינימום ולא ליותר.אפשר להשקיע עוד חמישים שקלים בשביל נוחות ואיכות ברמה גבוהה יותר!
קומפקטית, נוחה לתפעול, בעלת פוקוס ידני מצויין.
זולה ובעלת בסיס רחב ונוח לכיוון.
לא מתיישבת כבר על מסכים דקים, שזו בעייה נכון להיום.
רזולוציה ממוצעת שלא מצדיקה את המחיר, מצלמה של הדור הישן.
FPS מעט נמוך, אפילו לשיחות במסנג'ר...
וחסרת כל פונקציות נוספות שיכולות לשמש בתוכנות שונות
מצלמה שלא עושה את התפקיד שלה מצלמת מאד גרוע ולא נוחה אני לא יודע איך logitech שהיא חברה שאני מאד ממליץ עושה כזה מצלמה גרוע אולי בגלל המחיר המאד מפתיע במיוחד לחברה יקרה.בקיצור אני לא ממליץ על הדגם הזה ספציפית אבל בגדול על החברה אני ממליץ.
*זולה ( בחסרונות תראו גם למה ).
*אפשר לכוון אותה ולהוציא אותה מה"סטנד" ולשחק עם זווית הצילום.
*יש מעל המצלמה כפתור אפור ( אפשר גם ליראות בתמונה ) שמאפשר לצלם דרך המצלמה ולא רק דרך המחשב. ( לא עובד עם סרטים אבל מחשבה יפה ).
*חברה טובה.
זהו! כל השאר זה רק החסרונות.
*מצלם רע מאד, לא נקי ( גם שאין תזוזה ) צבעים לא נכונים נוטה לאדום, תמונה ככה מידי לא מובנת בקיצור פשוט חרא (סליחה על הגסות אבל לא מצאתי איך להגדיר את זה ).
*לפעמיים הוא מאתחל את עצמו שוב ( מאד מעצבן ).
*לוקח הרבה זמן עד שהוא מפיק את התמונה ( שהיא גם לא יוצאת טוב ).
הכללי אני חושב שלמי שאין תקציב גדול המצלמה בסדר היא עולה בכל הארץ 100 ש"ח כמו שאומרים אתה מקבל מה שאתה משלם עליו
נוחה קומפקטית
ואיכות וידיאו לא רעה בכלל.
לדעתי כדי לכם לקרוא גם את החסרונות
המיקרופון של המצלמה לא משמיע כלום אין לה מתלה שזה מוריד מאיכותה וגם איכות הוידיאו לא משהו ושקניתי אותה לקח לי שעתיים לכוון אותה
מצלמה אכלה מאוד איכותית שווה לכם לקנות אותה גם חברה מאד טובה והיא(המצלמה) לו נהרסת כול כך מהר(היא לא נהרסת רק אם הורסים אותה)
מצלמה איכותית יש וידיו שיכול להכזיק יותר משעה רואים האיכות טובה אפשר לקוון אותה ימין למטה ועוד....
אני חיפשתי חסרונות ולא מצאתי אפילו חיסרון אחד מצלמה טובה מאד שווה לכם לקנות
מצלמה באיכות נמוכה, אין לי הרבה ניסיון עם מצלמות אינטרנט ובכל זאת הייתי ממליץ לקנות מצלמה טובה יותר אפילו אם השימוש בה עומד להיות מועט מאוד. אני אישית התאכזבתי ממנה מעט.
מצלמה לא יקרה מבית LOGITECH הנחשבת לחברה מוכרת ואמינה בעיניי. בסיס המצלמה נוח לכיוון.
מציגה תמונה בעלת גוון אדום ומטושטשת מעט. התוכנה שבאה איתה מכבידה מעט על המחשב ולא שימושית.
מצלמה טובה לשימוש ביתי ולא מקצועי. מחיר לא רע.
מצלמה נוחה, קומקטית, אפשר להפיל אותה ולא יקרה לה כלום.
התקנה קלה ופשוטה.
איכות תמונה ככה ככה.