Grundig T558300
נמצאו 14 חוות דעת על מוצר Grundig T558300

תמורה מלאה למחיר, סאונד טוב באופן מפתיע, תמונה טובה (יחסית ל 50 הרץ), הפעלה פשוטה ויחד עם זאת המון כניסות ויציאות יחסית לטלוויזיה14 אינץ. אמינות, כניסות/יציאות, סאונד.
לוקח כמה שניות להדלק.

טלויזיה נחמדה מאוד, איכות תמונה טובה מאוד, בעלת הרבה כניסות שאת זה לא רואים בהרבה טלויזיות "21, כשמדליקים אותה לוקח לה כמה שניות עד שעולה התמונה.איכות תמונה, כניסות (חיבורים), נוחות הפעלה.
כשמדליקים אותה לוקח לה משהו כמו 6-8 שניות עד שעולה התמונה.

טלויזיה מצוינת, קלה להפעלה, איכות תמונה מציוינת,שווה את המחיר, בקיצור טלויזיה מושלמת לחדר שינה, למי שרוצה טלויזיה איכותית לחדר.עיצוב יפה מאוד, שלט שקולט מצין גם ממרחק גדול,איכות מסך מצוינת!
שלט שאחרי נפילה אחת נשבר,זמן הדלקה איטי

בסה"כ טלוויזיה אולטימטיבית לחדר השינה, זולה בצורה בלתי רגילה ונותנת תמורה מצויינת. אני מכווה שהיה לא תקלקל לי פתאום.BOTTOM LINE: מוצר מצויין, 5 בסולם יגאל.זול, איכות סבירה למדי, תמונה טובה, סאונד טוב, הרבה תפריטים וכל מיני שטויות כמו שעונים וכו, הרבה כניסות.
ההדלקה ממשיכה כ3 שניות ומי שלא מכיר את הטלוויזיה אלול בטעות לחשוב שהטלוויזיה לא קלטה את פקודת ההדלקה וללחוץ על הכפתור עוד פעם - מה שיגרום להדלקה ומייד כיבוי המכשיר (כן,כן, גם לי זה קרה). השלט גדול מדי ומסובך מדי, לטלוויזיה כזאת צריך להיות שלט קטן אם כפתור MENU יחיד ממנו מגעים לכל מקום, ולא כפתור נפרד לכל תפריט.

ניתן למצוא עד 800 ש"ח, שווה כל שקלנראה טוב,נוח לחיבור והפעלה. איכות תמונה מעולה.
משקל כבד

Grundig T558300