איכות שמע מעולה.. הטובה ביותר ששמעתי באוזניות בטווח מחיר הזה.
נוחות שלא תאומן! הComfort Zone מוריד את הלחץ מאזור האוזניים לאזור הרכה וממש מרגישים שיפור! האוזניות נוחות בצורה שלא תאמן! גם לאחר 6 שעות של ישיבה מול המחשב ושמיעת מוזיקה האוזניים לא כואבות בכלל..
מחיר מצויין ותמורה מעולה.
מתקפלות.
אוזניות חוטיות Koss PortaPro
הזול ביותר
₪195
משלוח חינםנמצאו 48 חוות דעת על מוצר אוזניות חוטיות Koss PortaPro
- מיין לפי: דירוג יורד

ארי
25.06.2006
אוזניות משובחות, קינגיות, בהמתיות - איך שלא תרצו לקרוא להם!נבחרו לבחירת העורך על פי עשרות מגזינים. תקנו - ולא תצטערו!לא מצאתי שום חסרון באוזניות המטורפות האלו.. באמת שלא! האוזניות האלו אוכלות לארוחת בוקר את הe2c של shure בכל בחינה כמעט! (חוץ מחסימת רעשים חיצוניים כמובן..)

לא להאמין שמגודל כזה של אוזניות יוצא כזה סאונד שמעמיד בצד הרבה אוזניות סטודיו גדולות ששמעתי עד היום. אוזניות קטנות עם איכות של אוזניות מקצועיות! בקיצור- אוזניות מדהימות!סאונד מדהים עם עומק של אוזניות מקצועיות, נוחות במיוחד (נשענות על הרכה) ולא מרגישים אותן על הראש, מתקפלות לגודל קטנטן שאפשר לזרוק לתיק, מסופקות עם נרתיק עור איכותי, אחריות לכל החיים
מחיר יקר! מכוערות שחבל על הזמן (למי שאיכפת לו מהצורה...),קשה קצת להכניס אותן לנרתיק העור שלהן (כי הפתח של הנרתיק צר מדי), הקשת שלהן היא ממתכת וקצת מסורבל לפתוח אותה -אבל מתרגלים

אזניה קטנה ומתקפלת שאינה סוגרת את האוזן אך גם לא מחממת אותה. נוחה מאוד גם בשימוש ממושך. קניתי בארצות הברית לפני 7 שנים ב 50$. לא התקלקלו בשימוש ממושך ואינטנסיבי. מאז החלפתי להם ספוגים פעמיים. ניתן לקנות באתר החברה בגרושים. הסאונד מצוין יחסית לגודל שלהם. קטנות קלות ונוחות בשימוש ממושך. זולות יחסית לאיכותן הנפלאה
כבל באורך 2 מטר - לא ממש נוח בשימוש נייד

יש לי את האוזניות האלה יותר מ 13 שנים והן מצויינות גם מבחינת איכות השמע וגם עמידותן לאורך זמן. ממליץ בחוםאוזניות נוחות להרכבה ולנשיאה מאחר והן מתקפלות. והכי חשוב, סאונד מעולה.
הספוגיות מתבלות מהר, אבל זה זניח

האוזניות הכי טובות לווקמנים. כל שאר הסוגים והמוטציות לא מגיעים לקרסוליים שלהן. מכוערות, אבל רק כשסמים לב, רואים שלכל אחד מעשר אנשים יש אותן.סאונד, מתקפלות, נוחות
מתבלות, אבל עם אחריות לכל החים, תמורת 30 שח יחדשו אותן מכל שבר או בלאי.

איליה
16.07.2007
אוזניות פשוט מעולותמאז שקניתי לפני חצי שנה - עוד 4 חברים שלי ממש התלהבו וקנו גם.יש לשים לב שהדגם לא השתנה מאז שנת 84, לא טכנולוגית ולא עיצובית.צליל מדהים לאוזניות במחיר שלהן - יש המון אוזניות יקרות יותר שפשוט לא מתקרבות לאיכות הזו.
אין

עלות מול תועלת גבוה מאוד !!!המוצר שווה את המחיר באופן מולחט. הצלילים ברורים ומדוייקים, חלוקת הסאונד בין הטראבל המיד והבאס מודגשת ומורגשת מאוד.האוזניות הללו כל כך נוחות שגם אחרי שעתיים של מוזיקה לא תרגישו אותן כלל. לדעתי ולדעת חברי האוזניות לא מכוערות ומי ששם אותם על האוזניים אומר גם אני רוצה כאלה !!!בשורה התחתונה, לא תמצאו איכות כזאת במחיר כזהתהנו.איכות גבוה
חומרים איכותיים
נוחות ולא לוחצות על האוזניים
אחריות ל-כ-ל ה-ח-י-י-ם !!!
חומרים איכותיים
נוחות ולא לוחצות על האוזניים
אחריות ל-כ-ל ה-ח-י-י-ם !!!
באמת שאין
שימו אותן פעם אחת על האוזניים ולא תרצו להוריד !
שימו אותן פעם אחת על האוזניים ולא תרצו להוריד !

כל הדברים הטובים הכתובים על המוצר - נכוניםיש לי אותם כי שנתייםהתקשרתי לנציגות ה-KOSS בארץ למה העוזניות עיבדו קצת מהיופי שלהם וגם החיבור כבר לא כזה טובאז אמרו לי שאשלח אותם לת"א - כל הסיפורLife time warranty
חיסרון היחיד שהם לא יודעים להפוך הקלטה גרועה לטובה :)

אחרי שנים לא מעטות החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות איכותיות.לפי חוות דעת משתמשים הימרתי על האוזניות של KOSS ולא התאכזבתי.אני מרוצה מכל רגע איתם.בהתחלה הם קצת לחצו לי על האוזניים,לכן פתחתי מעט את הקשת(המתכתית) וכעת הם נוחות מאוד ולא לוחצות.האוזניות מאוד נצילות,שומעים די גבוה לעומת אוזניות זולות.סאונד יפה עם עומק מדהים,צליל פתוח ומדויק,באסים עמוקים ויפים
הגבוהים לא חותכים באוזן.
הגבוהים לא חותכים באוזן.
חוט מעט קצר לטעמי(רק 1 מטר),אם לא פותחים את הקשת-לוחצות על האוזניים.

פשוט מאד-לקנות, לקנות, לקנות ובהיסטריה. למזלי קיבלתי את האוזניות במתנה מאחי היקר. איכות שמע שתגרום לכם לשאול איך השתמשתם באוזניות הקודמות שלכם עד כה. כמו השוואה בין מע' סטראו יעודית איכותית לרדיו טרנזיסטור מימי מלחמת ששת הימים. עולם אחר. האוזניות האלו מיצרות ע"י חברת קוס, בדיוק אותו דגם משנת 1982, לכן העיצוב המאד שונה וקשת המתכת. אחריות יצרן לכל החיים. הבעיה היחידה - דורשות מעט הסתגלות בהרכבה על הראש, יש קודם למתוח למידה המקסימלית אחרת עשויות לתפוס שיער. איכות שמע אלוהית, לא פחות. משקל נמוך. מתקפלות למידה קטנה לנשיאה. בורר מידת לחץ על האוזניים (comfort zone).
מעט לוחצות (יש מתג המעביר למצב משוחרר יותר). בעלי/ות שער ארוך ידרשו לתקופת הסתגלות. תופשות שיער. מחיר יקר מאד יחסית לארה"ב.

אוזניות איכותיות עם איכות שמע מצויינת.יחסית גדולות אך מתקפלות לגודל מאוד קטן ונוח לנשיאה.אחרי כמה דקות שוכחים שהם נמצאים עליכם לעומת אוזניות (in-ear) שאחרי זמן מה האוזניים מתחילות לכאוב.העיצוב שלהם קצת לא שיגרתי ושונה אבל למי איכפת כאשר יש איכות סאונד כזאת?!האוזניות מגיעות עם נרתיק עור ומתאם לכניסה רחבה של אוזניות.הבעיה היחידה שלהם זה האקוסטיקה, כל מה שאתה שומע כל השאר שומעים גם כן...לא התנסתי עם אוזניות איכותיות אחרות אבל יחסית לאוזניות Sennheiser CX300 שאני כן מכיר יש הבדל גדול שבהחלט שווה את ההשקעה.-איכות סאונד מדהימה!
-מתקפלות ולנוחות לנשיאה יום יומית
-נוחות על הראש (אחרי כמה דקות שוכחים שהם עליכם)
-מחיר יחסית יקר אבל נוח.
-מתקפלות ולנוחות לנשיאה יום יומית
-נוחות על הראש (אחרי כמה דקות שוכחים שהם עליכם)
-מחיר יחסית יקר אבל נוח.
-עיצוב בלתי שגרתי
-קשה להכניס אותם לנרתיק
-אקוסטיקה, כל מה שאתם שומעים, אז שומעים כל הסובבים אתכם
-ההבדל בין מחיר לארץ ולחול זה 80 ש"ח
-קשה להכניס אותם לנרתיק
-אקוסטיקה, כל מה שאתם שומעים, אז שומעים כל הסובבים אתכם
-ההבדל בין מחיר לארץ ולחול זה 80 ש"ח

קניתי אותן אתמול. יצא לי להסתובב איתן כמעט שש שעות ברציפות, ברגל ובתחבורה ציבורית. אני יכול להגיד שאלו האוזניות הטובות ביותר שאי פעם היו לי. ממליץ בחום לכל חובב מוסיקה שמחפש אוזניות מעולות במחיר שפוי. שפע אפשרויות כוון שלא ראיתי בשום אוזניות אחרות. נוחות מאד לשימוש גם לזמנים ארוכים. בזכות משקלן האפסי ונוחות הרפידות ממש לא מרגישים אותן על האוזן. במבט ראשון הן נראות קצת מוזר ולא שגרתי אבל תוך שניות מתרגלים אליהן ולא מבינים איך בכלל אפשר לשמוע מוסיקה באוזניות נחותות יותר. מתקפלות בקלות. רואים שהן מחומרים טובים מאד. אם הן שרדו בעולם תחרותי כל כך במשך למעלה מעשור ללא כל שינוי עקרוני הן משהו מעולה במיוחד. איכות צליל מצויינת, משקל אפסי, אפשרויות כוונון על הראש, נוחות מאד
עיצוב לא שגרתי מושך קצת מבטים, שיער ארוך עלול להיתפס בהן

עברתי הרבה אוזניות בחיים ואני לא חושב שבמחיר הזה ניתן להתקרב לאיכות שלהם. מדהים בכל פעם מחדש.אם היה לי כסף הייתי קונה משהו יקר יותר רק בשביל להשוות איתם.מתקפלות
מגיע עם נרתיק
הרפידה מספוג
זה לא אוזניות DJ , התמונה יכולה לבלבל
כבל מטר וחצי בלבד
הרפידה מספוג

נרכש בספט' 2009, כמחליף ל-JVC HA-D30 שהתפרק.חיפשתי משהו איכותי וטוב, ויחד עם זאת לא במחיר אסטרונומי.מוצר מעולה!אני עדיין בפראנויה ובודק שהצלילים הם לא מבחוץ, זה עד כדי כך אמיתי!מכניסים לאווירה, עוצמתיים, עומק צלילים מדהים.ישנו בידוד טוב מן הסביבה החיצונית.יחס מחיר - תועלת מעולה.אחריות לכל החיים "ללא שאלות". באים ליבואן לא משנה היכן קניתם, לא משנה מתי קניתם, לא משנה בכמה. לא מביאים קבלה. משלמים כ-30 ש"ח דמי השתתפות עצמית, ותוך שבוע האוזניות מתוקנות (משיחה עם היבואן).המוצר קיים כבר כ-25 שנה, אבל מחזיק מעמד ובכבוד רב ובהצלחה יתרה מול התמחרים החדשים.מגיע באריזת פלסטיק:- כיסוי רך דמוי עור- אוזניות- ממיר מן החיבור הרגיל לבננה שמנה מוזהבת (TRS גדול)החיבור שבא עם האוזניות הינו רגיל, אך מוקטן לצורכי התאמה גם ל-IPhone.בכל מקרה - זה יתחבר לכם לכל מקום.עד היום אני נשאר עד מאוחר בלילה, כי אני לא מסוגל לוותר על התענוג לשמוע עוד קצת שירים איתם.שיטת לבישה שונה (מפני שהם קומפקטיים), מתרגלים מהר. אבל לא הרגשתי שתולש לי שיערות. קל לתפעול.סאונד מדהים
אווירה
קטנים וקלי משקל
ניתן לכוון 3 דרגות לחיצה על צידי הראש
מתקפלים
אומרים שהם עמידים מאוד (לא ניסיתי)
אווירה
קטנים וקלי משקל
ניתן לכוון 3 דרגות לחיצה על צידי הראש
מתקפלים
אומרים שהם עמידים מאוד (לא ניסיתי)
- יש כאלה שיראו בעיצוב הרטרו חסרון (בכל זאת, אלה אותן אוזניות כבר 25 שנה!)
- כבל 1.2 מטר בלבד
- מרגישים עדינים
- כבל 1.2 מטר בלבד
- מרגישים עדינים

אוזניות מעולות, שוות כל שקל. אל תיבהלו מהעיצוב המעט משונה. האיכות פה היא די מדהימה.יש לי את האוזניות בערך שנתיים, בזכות האחריות הבלתי מוגבלת אני חושב שאני אשאר איתן לעוד שנים רבות.פעם מישהו באוטובוס עבר צמוד מדי ותלש בטעות את הכבל. לקחתי לתיקון וקיבלתי לאחר שבוע (בתשלום של 15 שקלים - לא יודע אם היבואן החדש דורש תשלום זהה לתיקונים כיום).פעמיים קרה שאחת מהאוזניות לא עמדה בווליום גבוה מדי (קורה לפעמים שאני שומע בווליום מוגזם) והתחילה לעשות "קרחצים". בפעם הראשונה לקחתי לתיקון וכמו בתיקון הקודם, הוחזר במצב מושלם. הפעם השניה קרתה לא מזמן ולא מצאתי את הזמן לקחת אותן בינתיים.איכות סאונד מדהימה, קטנות אבל מאוד מוצלחות
נחשבות לאוזניות של "מבינים"
המחיר לא מוגזם
אחריות בלתי מוגבלת
מתקפלות
נחשבות לאוזניות של "מבינים"
המחיר לא מוגזם
אחריות בלתי מוגבלת
מתקפלות
כמו שאמרו כאן, נראות קצת מוזר
שיער קצת נתפס
מעט דליפה של סאונד (צפוי באוזניות לא אטומות)
שיער קצת נתפס
מעט דליפה של סאונד (צפוי באוזניות לא אטומות)

אזניות איכותיות ביותר ביחס למחיר שניתן לקבל אותם כיום.משתוות לאוזניות במחירים של 100-200 שקל יותר.משמשות אותי כבר כשנה וחצי ושומרות על עצמם מבחינת איכות היצור והשמע.מתקפלות בקלות
איכות גבוהה של קול
נרתיק מצורף
איכות גבוהה של קול
נרתיק מצורף
לא מצאתי עד עכשיו
אוזניות חוטיות עם מיקרופון | Koss Porta Pro® Mic/Remote אוזניות חוטיות עם מיקרופון מבית KOSS מספק איכות צליל בהיר ובס עמוק. רפידות אוזניים מתכווננות, מרופדות ונוחות. ביצועים מצוינים במגוון רחב של מכשירי שמע מקצועיים וצרכניים. חיבור AUX של 3.5 מ"מ. טווח תדרים רחב של 15 ...

אוזניות חוטיות Koss PortaPro