אוזניות חוטיות Koss PortaPro
משלוח חינםנמצאו 48 חוות דעת על מוצר אוזניות חוטיות Koss PortaPro
- מיין לפי: דירוג עולה

נרכשו כמתנה לבן שרצה איכות שמע יותר טובה. אחרי שבדק וקרא החליט לרכוש את אלהשמע
קשת מתכתית לא נוחה ומורטת את השערות, קיפול ושימוש לא נוחים. לא מומלץ

לא מומלצות בכלל, במיוחד האחריות כביכול לכל החיים אך כל תיקו יעלה 60 ש"ח.. כך שאפשר לקנות חדשות במחיר הזהמצטער שקניתי אותם לגמרי..בנוסף יש מגע רופף..האחריות בדיחה במקום להחליף את החלק המשתחרר הם הלחימו אותו מה שגרם להם להשתחרר שובשמע איכותי, קלות מאוד על האוזניים.
עוצה חזקה יחסית
עוצה חזקה יחסית
החיבור של האוזניה לקשתית שמשתחרר כל הזמן.

בזבוז כסף. לא ממליץ בכלל לקנות.גם אני חיפשתי אוזניות זולות וגם אני מיינתי לפי הביקורות וראיתי שהאוזניות האלה קיבלו ביקורות טובות ולכן למרות המראה המזעזע שלהן לקחתי סיכון והזמנתי אותן. טעות. האוזניות הלכו לפח אחרי יומיים. נראה כמו משהו שמוכרים בתחנה המרכזית ב-20 שקל. איכות ירודה של חומר, נראות מזעזע (התמונה לא משקרת), חוט קצר שלא מספיק להגיע מהמחשב לאוזן (הייתי צריך לשבת מכופף כי החוט לא הגיע) והכל מהספוג של האוזניות עד הפלסטיק של החוט באיכות סינית ירודה. פשוט חבל על הכסף. הסאונד נחות מאוד. האוזניות שקניתי ב20 שקל שהייתי צריך לדבר בסקייפ יותר טובות מהן. תשקיעו עוד 50-100 שקלים ותכבדו את עצמכם במשהו סביר יותר.זול
מוצר מזעזע
לא יודע מי המדרגים בתשלום שדירגו את זה יותר מכוכב אחד
ממליץ מאוד לא לקנות
לא יודע מי המדרגים בתשלום שדירגו את זה יותר מכוכב אחד
ממליץ מאוד לא לקנות

למרות שאני לא מתקרב ללהיות אודיופיל, אין לי ספק שבאוזניות האלו שומעים מעולה ורמת השמע פשוט אדירה ביחס למחירם.לא יוצא לי להשתמש בהם הרבה כי כמו שמישהו לפניי כתב, אלו לא אוזניות "סוציאליות" וכל מה שאתה שומע בהם, גם האחרים ישמעו.מאוד נוחות על הראש, מתקפלות בצורה מופלאה, קומפקטיות להפליא ככה שאפשר לשים בתיק. אפםשר לרכוש נרתיק קשיח באי ביי.פשוט רכישה מעולה.יש לי אותם כבר 5-6 שנים לפחות, הכבל לא נקרע והאוזניות כמו חדשות (אבל אני בחור קפדן ומסודר שיודע לשמור על הדברים שלו ולא מגלגל את הכבל בתיק וכו').מוצר נפלא ואין לי ספק שארכוש עוד כאלו כשהנוכחיות יתקלקלו (לבינתיים עובדות מעולה כבר שנים רבות).קומפקטיות! מתקפלות לגודל מינימאלי ביחס לאוזניות קשת.
שמע מ-ע-ו-ל-ה.
לדעתי הן מאוד יפות ומיוחדות דווקא בגלל שהעיצוב שלהם שונה ומיוחד ולא שגרתי.
מוצר מוכח מבית טוב עם שם של שנים רבות.
באמת שמאוד מאוד נוחות על הראש, עם ספוגים מעולים.
אינספור המלצות בכל האתרים האפשריים.
עלות-תועלת מצויינת.
מבית טוב וחברה אמינה.
לא יקרות במיוחד.
שמע מ-ע-ו-ל-ה.
לדעתי הן מאוד יפות ומיוחדות דווקא בגלל שהעיצוב שלהם שונה ומיוחד ולא שגרתי.
מוצר מוכח מבית טוב עם שם של שנים רבות.
באמת שמאוד מאוד נוחות על הראש, עם ספוגים מעולים.
אינספור המלצות בכל האתרים האפשריים.
עלות-תועלת מצויינת.
מבית טוב וחברה אמינה.
לא יקרות במיוחד.
כבל רגיש, אבל אדגיש כאן שהוא לא נקרע כמו חמאה!קחו בחשבון מה שרושמים פה אנשים, אבל לא להתרגש - צריך להתעלל בו קצת כדי שיקרע, הוא לא כזה עדין עד כדי כך והוא לא שונה מכל אוזניות אחרות כמעט שיש שהן רגילות. פשוט כבל של אוזניות.
בעייתיות עם שיער ארוך (כמו שלי יש) כי הקשת עשויה ממתכת ונתפסת מידי פעם על שערה אקראית ומורטת אותה.

איכות שמע מעולה, ונוחות מאוד על הראש. לא לוחצות, לא מחממות יותר מדי את האוזניים. לצערי השירות בארץ הופסק, והאחריות לכל החיים הפכה לפיקציה.החיבור של הכבלים מאוד רגיש, וכל תנועה לא צפויה מביאה לקריעה/ניתוק.יש לי 5 זוגות כאלו ואני חושב שכל אחד מהם תיקנתי לפחות 10 פעמים. זו נקודת התורפה הגדולה של האוזניות האלה. לכן לא מומלץ לילדים, לבני נוער ולמי שנוטה לזוז הרבה מול המחשב. בגלל הפסקת השירות בארץ, כבר אי אפשר לתקן אותן במחיר סמלי של 30 ש"ח. ולשלוח אותן לקוס הבינלאומי בחו"ל זה תיק לא נורמלי.שמע מעולה.
נוחות על הראש.
נוחות על הראש.
הכבלים כל הזמן נקרעים.
השירות בישראל הופסק ואין מי שייתקן.
אחריות לכל החיים ניתנת למימוש רק בחו"ל.
השירות בישראל הופסק ואין מי שייתקן.
אחריות לכל החיים ניתנת למימוש רק בחו"ל.

Alexander
10.12.2014
רכשתי את האוזניות KOSS PORTAPRO ב-2013 וכבר פעמיים שלחתי אותם לתיקון עקב מגע רופף בחבור. שמע נחמד.
פלסטיק שביר מאוד.
מגע רופף אחרי כמה חודשים של עבודה.
לא אמינים.
מגע רופף אחרי כמה חודשים של עבודה.
לא אמינים.

הסאונד בהשוואה לשתי אוזניות אחרות בחנות באמת טוב יותר.כבר בחנות הבחנתי שהעוצמת השמע נמוכה אבל חשבתי שמדובר בנגן של המוכר והאמנתי שבמחשב בבית אשמע חזק יותר.חסרונות:יקר.מסתבך בשיער ומושך את השיערות כל פעם שנייה שמשתמשים בהן וזה כואב וגורם לקלל בכל פעם שזה קורה.הרגשה של מוצר שביר וזול.לא נכנס לתיק העור שמגיע איתו.לא אטומות לרעש סביבה.ווליום חלש! וממש לא מספיק. זה אחד החסרונות הבולטים של המוצר הזה.בכל פעם צריך לכוון מחדש את המידה ממצב מקופל.החוט לא גמיש ונשאר מקופל ועקום לאחר הפתיחה.הבננה קטנה מאד ולא נוח לחבר אותה או להוציא אותה.חוט קצר מאד! לא מתאים למחשב רק למכשירים ניידים כמו נגנים.אין ספוגים להחלפה באוזניים.איכות סאונד באמת טובה מאד אבל...
לא משהו שלא חוויתי עם אוזניות אחרות במחיר נמוך בהרבה.
לא משהו שלא חוויתי עם אוזניות אחרות במחיר נמוך בהרבה.
בשורה התחתונה מוצר לא כל כך מדהים כפי שמתקבל הרושם מהביקורות.

יפה
02.09.2011
איכות השמיעה מעולה והאוזניות יושבות מצויין על האוזניים,אך הכבל ארוך ונוטה להיתפס בשיער.אני מרוצה בסך הכל,השמיעה שזה מה שחשוב טובה מאוד.שמיעה טובה
כבל מסורבל

מבחינת שמע, אוזניות מעולות. אתם מקבלים תמורה יפה למחיר.הבעיה היא שהן לא נוחות, כואבות דיי מהר באוזן, והכבל מאוד קצר.לא לשימוש ביתי ממושך. מי שצריך אוזניות להסתובב איתן עם נגן MP3 ולא אוהב אוזניות כפתור או in ear, אז כנראה אלה האוזניות בשבילו.הצליל שהן מפיקות מפתיע לטובה
כואבות באוזניים.

אוזניות טובות מאוד, באסים מעולים ותמורה נהדרת למחיר שהן עולות.עיצוב קצת מיושן אבל זה בגלל שהן מיוצרות כבר משנת 84 מה שרק מעיד על האיכות שלהן בכך שהן נשארו בשוק. להיזהר מזיופים, כי יש הרבה כאלה. קיפול קומפקטי וכיפי.מה שמעצבן זה שהן לא אוטמות רעשים מה שאומר שגם המוזיקה דולפת וגם צריך להגביר כדי לא לשמוע רעשי רקע וזה מעצבן, אבל זה בכל האוזניות מסוגן.- באסים מצויינים
- איכות שמע מעולה
- מתקפלות וקומפקטיות
- התאמה מירבית ונוחה לגודל של הראש (!!)
- אחריות לכל החיים
- איכות שמע מעולה
- מתקפלות וקומפקטיות
- התאמה מירבית ונוחה לגודל של הראש (!!)
- אחריות לכל החיים
- לא אוטמות רעשים, כמה פעמים העירו לי ששומעים :(
- כואב באוזניים אחרי זמן
- הכפתורים הכחולים בצד לא באמת שימושיים
- כואב באוזניים אחרי זמן
- הכפתורים הכחולים בצד לא באמת שימושיים

מבחינת סאונד נדמה שאין אזניות ברמה דומה שניתן לקנות במחיר דומה. פשוט תענוג, כזה שלרוב ניתן למצוא רק באזניות יקרות יותר. הן גם נוחות, לא גדולות ובולטות, ויש עליהן אחריות לכל החיים. הבעיה, והיא בעיה מהותית ביחס לשימוש שלי בהן (תחבורה ציבורית בעיקר), היא שמי שיושב לידי באוטובוס מוכרח "ליהנות" גם כן ממה שאני שומע. דליפת הסאונד משמעותית ביותר. לכן ארוסתי זכתה בהן, ואני הצטיידתי באחרות, אטומות (אם כי מבחינת סאונד, שוב, קשה לנצח את הפורטה-פרו במחיר הזה). באוטובוס ובאוהל במילואים, הרגיש לי לא מתחשב להשתמש בהן. אני הזמנתי מחו"ל דרך האינטרנט - ניתן למצוא סביב 130 ש"ח עם המשלוח. סאונד מצויין, בס מצויין והפרדה גבוהה. נוחות מאוד.
לא אטומות, מה שמשפיע גם על המאזין וגם על סביבתו.

ארי
25.06.2006
אוזניות משובחות, קינגיות, בהמתיות - איך שלא תרצו לקרוא להם!נבחרו לבחירת העורך על פי עשרות מגזינים. תקנו - ולא תצטערו!איכות שמע מעולה.. הטובה ביותר ששמעתי באוזניות בטווח מחיר הזה.
נוחות שלא תאומן! הComfort Zone מוריד את הלחץ מאזור האוזניים לאזור הרכה וממש מרגישים שיפור! האוזניות נוחות בצורה שלא תאמן! גם לאחר 6 שעות של ישיבה מול המחשב ושמיעת מוזיקה האוזניים לא כואבות בכלל..
מחיר מצויין ותמורה מעולה.
מתקפלות.
מחיר מצויין ותמורה מעולה.
מתקפלות.
לא מצאתי שום חסרון באוזניות המטורפות האלו.. באמת שלא! האוזניות האלו אוכלות לארוחת בוקר את הe2c של shure בכל בחינה כמעט! (חוץ מחסימת רעשים חיצוניים כמובן..)

לא להאמין שמגודל כזה של אוזניות יוצא כזה סאונד שמעמיד בצד הרבה אוזניות סטודיו גדולות ששמעתי עד היום. אוזניות קטנות עם איכות של אוזניות מקצועיות! בקיצור- אוזניות מדהימות!סאונד מדהים עם עומק של אוזניות מקצועיות, נוחות במיוחד (נשענות על הרכה) ולא מרגישים אותן על הראש, מתקפלות לגודל קטנטן שאפשר לזרוק לתיק, מסופקות עם נרתיק עור איכותי, אחריות לכל החיים
מחיר יקר! מכוערות שחבל על הזמן (למי שאיכפת לו מהצורה...),קשה קצת להכניס אותן לנרתיק העור שלהן (כי הפתח של הנרתיק צר מדי), הקשת שלהן היא ממתכת וקצת מסורבל לפתוח אותה -אבל מתרגלים

אזניה קטנה ומתקפלת שאינה סוגרת את האוזן אך גם לא מחממת אותה. נוחה מאוד גם בשימוש ממושך. קניתי בארצות הברית לפני 7 שנים ב 50$. לא התקלקלו בשימוש ממושך ואינטנסיבי. מאז החלפתי להם ספוגים פעמיים. ניתן לקנות באתר החברה בגרושים. הסאונד מצוין יחסית לגודל שלהם. קטנות קלות ונוחות בשימוש ממושך. זולות יחסית לאיכותן הנפלאה
כבל באורך 2 מטר - לא ממש נוח בשימוש נייד

יש לי את האוזניות האלה יותר מ 13 שנים והן מצויינות גם מבחינת איכות השמע וגם עמידותן לאורך זמן. ממליץ בחוםאוזניות נוחות להרכבה ולנשיאה מאחר והן מתקפלות. והכי חשוב, סאונד מעולה.
הספוגיות מתבלות מהר, אבל זה זניח

האוזניות הכי טובות לווקמנים. כל שאר הסוגים והמוטציות לא מגיעים לקרסוליים שלהן. מכוערות, אבל רק כשסמים לב, רואים שלכל אחד מעשר אנשים יש אותן.סאונד, מתקפלות, נוחות
מתבלות, אבל עם אחריות לכל החים, תמורת 30 שח יחדשו אותן מכל שבר או בלאי.
אוזניות חוטיות עם מיקרופון | Koss Porta Pro® Mic/Remote אוזניות חוטיות עם מיקרופון מבית KOSS מספק איכות צליל בהיר ובס עמוק. רפידות אוזניים מתכווננות, מרופדות ונוחות. ביצועים מצוינים במגוון רחב של מכשירי שמע מקצועיים וצרכניים. חיבור AUX של 3.5 מ"מ. טווח תדרים רחב של 15 ...

אוזניות חוטיות Koss PortaPro