נמצאו 6 חוות דעת על מוצר רמקולים למחשב JBL ENCOUNTER 2.1

איכות צליל מעולה . שימוש קל מאוד בשינוי עוצמת השמע . רכשתי לפני חודש ואני מאוד שבע רצון . אני לא יודע להשוות לאחרים כיוון שלא עשיתי סקר אלא קניתי לאחר ששמעתי בחנות אבל אני מאמין שזה הטוב ביותר שיכול להיות . גם יפה וגם נעימה לאוזן וכאמור בנוסף לצליל האיכותי .
לא שאני יכול להצביע .

מומלץ ביותר!צליל נקי ונעים, איכות שמע גבוההרכשתי אותם לאחר שהחזרתי רמוקלים זוועיתים של לוג'יטקמרוצה מאוד!!צליל איכותי, עיצוב יפה
השליטה על הווליום

לב
11.09.2006
מומלץ בחום. קניתי לפני כשבוע, אני נהנה מהמכשיר מאד. המכשיר הולך טוב עם כרטיס קול טוב, אם כי גם כרטיס הקול המסופק עם לוח האם הסטנדרטי של כל מחשב יתאים (אני משתמש בו).המכשיר פצצה. הסאונד נקי, הרמוקלים הקטנים לא תופסים מקום על השולחן (דבר שכמובן לא משפיע על איכות וגובה הסאונד). הסאב מעולה. מכשיר אחלה.. מי שרוצה רמקולים רציניים למחשב - לרוץ לקנות.
הסאב טיפה גדול.. אבל זה לא ממש מפריע. השליטה על הסאונד היא באמצעות נגיעה ולוקח זמן להתרגל, אבל שוב גם זה לא ממש חסרון.

נועם
07.07.2006
כל מי שמעריך סאונד איכותי ואוהב להתפנק עם רמקולים טובים צריך לקנות אותם.שווה!!חברה שלי קנתה לי אותם מתנה, בהתחלה אמרתי ואוו למה אני צריך רמקולים למחשב וברגע שחיברתי אותם הבנתי.
סאונד מעולה ואיכותי!
סאונד מעולה ואיכותי!
צריך להתרגל לצורה שבה מנמיכים ומגביהים.

תיקנו תיקנו הם גם לא ממש יקרים לתמורה שמקבלים...יש אחריות ענקית בהחלפה מידית בעת בעיה (שלא תהיה לכם )רמקולים מעולים...איכות שלא נישמעה בשום ערכת רמקולים אחרת..יפים בצורה חריגה סאב חזק ואיכותי ביותר שקיםם בערכות רמקולים למחשב איכות שמע צלולה אפילו שמגבירים עד הסוף גיביאל אין החברה הכי טובה שיש...לא רואים כל רמקולים אחרים..
אין חסרונות...הרמקולים האלה זה יתרון אחד ענק

צליל טוב. סאב ממש טוב.מי שמעוניין במערכת 2.1 איכותית - שיקנה את הרמקולים האלה.קניתי אותם ב 950 ש"ח בבאג, והם נותנים תמורה מצויינת למחיר.יש לי את הרמקולים האלה בערך חודשיים. הם לא עשו בעיות.
הרמקולים משמיעים צליל מדהים, והסאב מאוד איכותי.
הקטע של להגביר/להנמיך בעזרת מין 2 נקודות כסופות כאלה ("+" "-") שחשות חשמל סטטי (נמאות על הרמקול הימני), כך שאתה לא צריך ללחוץ הוא גימיק נחמד, אבל אולי הוא יעצבן חלק מהאנשים שרגילים לשלוט בווליום ע"י סיבוב גלגלת.
הרמקולים משמיעים צליל מדהים, והסאב מאוד איכותי.
לא מצאתי חסרונות. אולי חלק מהאנשים יתקשו להתרגל בהתחלה לעניין השליטה על הווליום, כפי שהוזכר מקודם.

רמקולים למחשב JBL ENCOUNTER 2.1