Kodak ‏C340

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר Kodak ‏C340

מצלמה מצוינת!!מי שקונה אותה שייקח בחשבון שהסוללות שלה יבלו הרבה זמן במטען אך התמונות היפות מפצות על כך!אני ממליץ עליה בחום!
מצלמה מצוינת.
עיצוב יוקרתי, פלאש חזק, זום גדול, מגוון רחב של פונקציות ואפשרויות צילום, התמונות יוצאות יפה וכך גם הסירטונים!
"טורפת" סוללת בזמן אפסי!!!
די עדינה!
מצלמה שווה כל אגורה, בתנאי שאינכם משלמים על המצלמה יותר ממאה אלף אגורות. טובה מאד למתחילים ולמי שלא בדיוק חובב צילום, אבל גם עם אופציות רבות למי שאוהב לשחק עם המצלמה שלו. אמינה, קלה, זריזה, והעיקר - איכותית.
1. מצלמה קלה וקטנה, שאפילו אשתך יכולה לקחת בתיק נשים בלי להרגיש את נפחה ומשקלה.
2. כמעט ואין עיניים אדומות.
3. זום אופטי ודיגיטלי משלימים זה את זה לא רע.
4. הקלטת וידאו כוללת הקלטת קול - דבר נדיר במחיר פחות מאלף ש"ח. חיוני בהקלטת הופעות של ילדים בגנים או בבתי הספר.
5. כמעט ואין תמונות כושלות, אפילו בתנאי תאורה בעיתיים וכדו'.
6. מצלמה עמידה. כבר ביום הראשון בתי המוכשרת תחי' הצליחה להפיל אותה מגובה של מטר והמצלמה שרדה!
1. בשמש כמעט לא רואים את מסך התצוגה.
2. העינית מיותרת למדי - התמונה בה לא משתנה יחד עם התקריב.
3. ריבוי אפשרויות הצילום (לילה, מסיבה, ילדים במגרש, צילום נוף, צילום קרוב) מבלבל ולא בדיוק משקף. צילומי לילה יוצאים לא רע דווקא כשבוחרים באופציה יומי כלשהי וכמה צילומי נוף יצאו יותר טוב דווקא כשבחרתי באופציה של צילום רגיל ולא צילומם נוף.
שמעון photo
שמעון
12.04.2006
אם רוב הצלום הוא סטילס ווידאו הוא רק מדי פעם - ממליץ בחום. תמורה מעולה למחיר וכוללת וידיאו + סאונד. אם זקוקים לוידיאו ברמה גבוהה - ללכת על משהו יקר יותר
פשוטה לתפעול, זולה יחסית, איכות סטילס מעולה, קלה ונוחה מאד לנשיאה. הטובה מסוגה בטווח המחירים הזה.
המון פונקציות שונות לצלום - תקריב, צלום תנועה, לילה, חדרים סגורים ועוד ועוד ועוד - כולם מאד עוזרים ומתאימים
כרטיסי זכרון זולים יחסית (SD)
צילום ודיאו וקול באיכות בינונית בלבד, אבל עדיין סביר.
אי אפשר לשחק עם הזום בזמן צילום הוידיאו
תמר photo
תמר
14.01.2006
חולה עליה. מאז שקיבלתי אותה לבת מצווה לפני בערך חודש אני לא מפסיקה לצלם בה.זאת המצלמה ההכי טובה [והיחידה בעצם..] שהייתה לי.
מצלמה נהדרת! היא מאוד קלה לתפעול, קלה מבחינת משקל וקטנה כזאת נחמדה. גם לילדים היא מתאימה ולא מסובכת מדי, אפילו אם לא יודעים אנגלית [אני בת 12]
חייבים להגדיל את הכרטיס זיכרון, אחרת אחרי צילום וידיאו אחד מסכן כל הכרטיס נגמר.
eliv photo
eliv
13.12.2005
סה"כ היא מצלמה טובה ואיכותית ידידותית למשתמשאני ממליצה עליה בחום וקניתי אותה ב999 ש"ח
קלה לתפעול, איכות צילום מעולה, פלאש מהיר יחסית, אפשרויות רבות לצילום, מחיר מעולה, קניה משתלמת, קלה במשקל, פשוט סוכריה.
בוידאו אין אפשרות לפלאש והאיכות לא משהו, לא מקבלים אותה עם תיק וחובה לקנות כרטיס זכרון 512, לשים לב שמקבלים אותה עם רצועת יד.