מצלמה Kodak C330 קודאק

סוג מצלמה:

קומפקטית

נמצאו 10 חוות דעת על מוצר מצלמה Kodak C330 קודאק

מצלמה ממש טובה.מי שלא רוצה להסתבך בכל מיני תוכניות זו המצלמה.היא אצלי כבר 4 שנים ולמרות שיש בשוק מצלמות עם תכונות יותר גבוהות,אני לא מוכנה לוותר עליה.
לא צריך להסתבך עם תכונות מסובכות,התמנות יוצאות ממש טובות במיוחד ביחס למחיר של המצלמה.
כמו כל המצלמות הדיגיטליות זוללת סוללות.
אני משתמש במצלמה הזאת כבר 3 שנים, עד אתמול.המצלמה עשתה את העבודה אם כי היא מאד פשוטה וזולה.אני לצערי לא ממליץ על קניית מצלמה זו מבחינת התמורה למחיר.המצלמה גומרת סוללות מהר, אין זום אופטי אלא רק דיגיטלי. ועוד.זוהי מצלמה מדגם מיושן, שהיום ניתן להשיג מצלמות טובות יותר באותו מחיר.
זולה, פשוטה להפעלה, מצבי צילום שונים, טיימר לצילום עצמי, פלאש חזק ומצבים שונים לפלאש
זוללת סוללות, כפתור גלילה עליון מתקשה ונתקע עם השנים, נסיון לתיקון, שימון, ניקוי גרם לשבירתו. אין זום אופטי.
יחסית למחיר שלה - מעולה, לא תקבלו יותר טוב, רק תתכוננו בעניין הבטריות - זה המחיר האמיתי של מצלמה כל כך טובה וזולה.
תמונה חדה, איכותית, גם בחושך. זום טוב, פשוטה- מתאים ל-"טכנופובים" אבל למי שרוצה, יש עשרות אפשרויות שאפשר לשנות ולכוון. וידאו איכותי עם קול (דרך המחשב). פלאש חזק.
אוכלת בטריות כמו חיה רעבה. כדאי לקנות בטריות נטענות עם קיבולת גבוהה. אם שמים בטריות חלשות ושלא מתאימות- המצלמה לא תקבל אותן. את הקול של הוידאו ניתן לשמוע רק במחשב.
המצלמה זולה ונותנת ביצועים טובים למחיר. ממולצת. רק לשים לב לענין הסוללות שכן לפי אתר החברה רק שלושה סוגי סוללות מתאימים וצריך להשתמש בהם אחרת תאבדו תמונות (כרטיס הזכרון נמחק כליל).
המחיר. במחיר הנתון (555 שקלים ל'מחודשת' כולל כרטיס זכרון) לא משיגים משו טוב יותר
במשך שבוע וחצי ראשונים של שימוש, פעמיים נמחק לי הזכרון, מדי פעם המצלמה רושמת memory card full, מדי פעם כובה באמצע צילום, מדי פעם מסרבת להדלק, וכמה פעמים גם 'נתקעה' עד להוצאת הבטריות.
רק באתר החברה מצאתי כי (ציטוט):
"We recommend that you do not use alkaline batteries in EasyShare cameras because they may cause unexpected shutdowns and loss of pictures." כך שכנראה הגורם לבעיות הוא הסוללות.