- מקום גדול , עד היום הצלחתי למלות אותו רק ב4 ג'יגה שירים גג.
- איכות סאונד מצויינת
- מאוד קטן וקופמקטי
Iriver H10 6GB
נמצאו 17 חוות דעת על מוצר Iriver H10 6GB

את הIRIVER קניתי לפני שנתיים , עוד בשנת 2005 , מאז אני לא מפסיק להנות.למכשיר יש איכות סאונד מאוד גבוה , הוא מגיע עם מגן פלסטיק נחמד , תוכנה נוחה והמכשיר עצמו נראה מאוד מרשים (בגרסאת הכסף שלו לפחות).- לא קורא עברית

נתנאל
04.05.2007
סה"כ אחלה מכשיר, אני מאוד מרוצה מהפונקציונאליות שלו, המון פונקציות באיכות גבוהה במכשיר אחד, ממש נוח.סאונד לא רע בכלל, לי לא יוצא להשתמש ברדיו אבל נחמד שיש, נפח מספק, הקלטה איכותית מאוד, קניתי אותו כרשמקול דיגיטלי בין השאר, כדי להקליט חזרות של שירה, ושומעים פצצה.ממליץ בחום!עיצוב יפה
הקלטה איכותית
ובחיבור למערכת איכותית או אוזניות איכותיות שומעים קצת מחורבש
ללא הפרדת צליל משו-משו.
ובחיבור למערכת איכותית או אוזניות איכותיות שומעים קצת מחורבש
ללא הפרדת צליל משו-משו.

איכות! אין כמו האיכות של המוצר הזה. יש המון אופציות והתפריט נורא קל! מסך גדול. בחרתי בו כי זה איריור. איכות!ממליץ לכול מי שרוצה לקנות את המכשיר! 6 גיגה מציג תמונות ואיכות די טובה. רדיו לא רע בכלל.
סוללה חלשה,כבד לא לעושי ספורט,מי שמחפש לעשות איתו ספורט שיקנה משהו קטן בלי מסך ענק שיכסוך בסוללות. גדול לעומת מתחרים.

רועי
02.02.2007
נגן ממש מומלץ ... קנו אותו לאח שלי אני שומע בו הרבה יחסית ואני נהנה .. איכות טובה מאוד ( ואני אחד ששומע הרבה מוזיקה ) האוזניות שמקבלית הם של סאנייזר העולמית וממש לא מאכזבת ..כמו שאמרתי למעלה איכות שמע מקיסמלית אוזניות ליגה מה לא ? מקבלית איתם הכל ! מיגון ועוד מלא דברים .. נפח גדול של 6 ג'יגה
לא בטוח בכלל שיש ....
אולי מסך טיפה קטן אבל זה לא שצריך שעה להסתכל בו .. לא בעייתי בשיט ..
אולי מסך טיפה קטן אבל זה לא שצריך שעה להסתכל בו .. לא בעייתי בשיט ..

למי שנחשב מאוד ביקורתי לגבי סאונדהמכשיר עונה לצפיות בשל איכות סאונד מעולה סאונד - סאונד - סאונד מעולה! (רק באוזניה המקורית המצורפת)
קל לנשיאה
לא נוח לשלוף את המכשיר מהמכנס - תפס חזק מידי
הפעלה לא נוחה וחסרות פונקציות

אורן
09.07.2006
אם אתם רוצים משקיעים כבר סכום כזה של כסף אז כדאי לקנות כבר את הטוב ביותר שזה IPOD אני נורא התאכזבתי מהמכשירקל מאוד מבחינת המשקל, קל מאוד להכניס שירים למכשיר,קל מראוד למצוא שירים מתוך הרשימה
מסך קטן,אין הרבה פונקציות בתפריט, גם בזמן השמעת שיר, עוצמת ואיכות הקול נמוכה מאוד יחסית למכשירים אחרים, התוכנה שבאה עם המכשיר היא גרועה מאוד,העברית במכשיר כתובה בהפוך

אני התלבטתי בין h10 20 ג'יגה לבין זה.החלטתי ללכת על זה.א. ה-6 יכול לשמש כהרד דיסק חצוני רגיל לכל דבר.ב. היה חשוב לי שתהיה גרסא אירופאית.ג. הבטריה שלו נשלפת שלא כמו ב-20 שהיא כבוע ואם היא נדפקת אחרי 3 שנים אז צריך לשלוח את כל המכשיר לחברה.תעשו אתם את השיקולים שלכם איזה גרסה לקנות, אבל ללא ספק שבמחיר הזה אין ל-H10 מתחרים. הוא משאיר מאחור הרבה חברות עם מכשירים שעולים פי 3 ופי 4 ממנו.הרבה מילים טובות נכתבו על המכשיר המעולה הזה, קשה לי להוסיף משהו מחדש.
אבל כשהגעתי הביתה ופתחתי את החבילה, מאוד התרשמתי מהתוכלה שלה: אוזניות, מטען, כיסוי סיליקון, תוכנה והנגן עצמו כמובן.
לאחר ההטענה והעברת השירים למכשיר, חיברתי את האוזניות והדלקתי
המילה הראשונה שיצא לי מהפה "WOW"..
האיכות פשוט אדירה! והממשק מאוד ידידותי למשתמש.
לאחר ההטענה והעברת השירים למכשיר, חיברתי את האוזניות והדלקתי
המילה הראשונה שיצא לי מהפה "WOW"..
האיכות פשוט אדירה! והממשק מאוד ידידותי למשתמש.
קשה למצוא, בהתחלה חשבתי שהגודל היחסית הלא גדול יכול להיות חסרון.
אבל לאחר שהכנסתי בפנים 58 דיסקים עם איכות של 320 Kbps ועדיין נשאר לי מקום לעוד מספר אלבומים, נרגעתי.
עוד משהו לא ידידותי זאת העברית ההפוכה, אבל עם התוכנה "הפוך על הפוך" (חפשו בגוגל) גם הבעיה הזאת נפתרת ברגע שהתוכנה הופכת את שם הקובץ בלחיצת עכבר פשוטה.

שחר
08.05.2006
אחלה של מכשיר. מי שמחפש מכשיר כדי לשמוע מוזיקה, בלי עוד שטויות, זה המכשיר בשבילו. בלי שטויות של וידאו וכאלה, מי שרוצה לראות וידאו שיקנה מכשיר כזה בלי שילוב, עדיף....איכות סאונד מעולה, אין בעיות שמע בבס שלא כמו בipod, נוך לדףדף במכשיר, די קטן ונוח.
אין הרבה, רק לוקח קצת זמן להתרגל לניווט, והתוכנה קצת מסובכת יחסית לתוכנות של מכשירים אחרים.

מכשיר טוב מאוד ואיכותי ביותר.. מומלץ לכל מי שמחפש נגן לא יקר במיוחד. אני משתמש בו כבר שלושה חודשים ואני נהנה ממנו מאוד.מכשיר מצוין.
הסאונד טוב , הניווט די נוח .
מי שמחפש נגן MP3 בלי יותר מדי זבל מיותר ממליץ לו ללכת על האייריבר.. הסוללה גם טובה.
הסאונד טוב , הניווט די נוח .
אוזניות לא משהו.. ממליץ לקנות אחרות..
התוכנה שבאה בבאנדל - IRIVER PLUS היא סתם מעיקה.. EASYH10 יותר טובה.. אין בו וידאו אך אם תשאלו אותי טוב שכך.. מי צריך לראות וידאו במסך כזה זעיר? רוצים וידאו תקנו נגן וידאו אמיתי !

hanna
23.12.2005
בשלוש מילים->כדאי!כדאי!כדאי!..מכשיר מצויין אפשר להכניס תמונות,טקסטים וכמובן שירים..יש גם טייפ מנהלים וסוללה נתענת מקבלים את המכשיר גם עם מגן סיליקון.
אי אפשר להכניס סרטי DVD או קליפים קצרים שזה מבאס וזה רק בגלל שבניתי על זה אבל לא נורא אני עדיין לא מתחרטת
לפעמים המכשיר נתקע וכדי שהוא ימשיך לעבוד חייבים להוציא את הסוללה ולהחזיר..
לפעמים המכשיר נתקע וכדי שהוא ימשיך לעבוד חייבים להוציא את הסוללה ולהחזיר..

Iriver H10 6GB