Logitech ‏LX700

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר Logitech ‏LX700

אלכסנדר photo
אלכסנדר
11.12.2006
בסה"כ מדובר בקיט מצוין, אותו בחרתי לאחר שרכשתי 2 מוצרים דומים (1 של מיקרוסופט ואחד אחר של לוג'יטק) אותם החזרתי לחנות.מלבד הבלאי, שדי מאכזב לראותו כעבור שנת שימוש אחת בלבד, הקיט עדיף על פני שאר ההיצע בשוק, בתחום המחירים המדובר.
מקלדת נוחה ביותר, מאובזרת, מעוצבת בסטייל מתקדם. העכבר נטען באמצעות המשדר.
באים לידי ביטוי רק לאחר שימוש ממושך (ניסיתי אותה שנה):
* קורוזיה פוגעת קשות בפלסטיקה של העכבר (פגם אסטתי)
* המגעים של המטען, עם הזמן, נהים בעייתים בלשון המעטה.
לדעתי המוצרים של LOGITECH הם מהמובילים. לא התנסיתי במוצרי MICROSOFT אמנם, אבל גם לא היה לי הצורך.המקלדת הזו החליפה אצלי מקלדת אלחוטית אחרת מפירמה לא ידועה, ואין מה להשוות. כאשר אני מחבר את המחשב למסך הטלויזיה, אני יכול להפעיל סרטים או כל דבר אחר ממקום המושב שלי בסלון ולא צריך להתקרב למחשב כל הזמן (מדובר על טווח קליטה של כ- 2-3 מטרים).למי שזה טווח הקליטה שהוא מחפש, אני ממליץ מאוד על המקלדת הזו. גם די חסכונית באנרגיה (החלפתי זוג סוללות למקלדת רק פעם אחת מאז שיש לי אותה). מי שרוצה להגיע לטווחים אולי יותר גדולים, כדאי שיתעניין במוצרי BLUETOOTH.
טווח קליטה יחסית גדול למוצר שאינו בתקן BLUETOOTH. העכבר מגיע עם סוללה נטענת ומתקבלת הודעה על המסך כאשר צריך להטעין את העכבר או להחליף סוללות במקלדת.
עכבר אופטי - לא צריך לנקות כל הזמן את המכלול המכני (כי אין כזה).
פונקציות שימושיות רבות במקלדת בלחיצת כפתור אחת.
אני לא מצליח לחשוב על חסרון מיוחד כרגע. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיות בכלל ויש לי את המקלדת הזו למעלה מחצי שנה.