מסך מבריק עם רזולוציה טובה ובכיר.
מערכת הפעלה אמינה.
צבעוני
מהירות מעבד:
Mhz 266
נמצאו 10 חוות דעת על מוצר מחשב כף יד Acer N35 אייסר

לא היתי ממליץ לאלו שמחפשים מכשיר הניווט ובמיוד לבעלי ג'פים.מעבד הוא איטי.יש להחליף מייד זרוע. .זיכרון פנימי קטן והדבר מקשה על עבודה עם דסטינטור אף שהוא הותקן בכרטיס ההרחבה. זרוע לאוטו חלש ויצא משימוש כבר בעוד 3 חודשים, לפני זה המכשיר נפל מס' פעמים. הכי חשוב שישי נקודת תורפה!!!! חיבור האוניברסלי שלו. כעבור חצי שנה הוא החל להתנדנד והתברר שהתיקון הוא בעצם החלפת חוח האם ולא פחות. מתברר שהקע הוא חלק בלתי נפרד מהלוח. עלות התיקון עד 900 .
לסיכום: זרוע מסכן את המכשיר ובעיקר חיבור שלו לחשמל הרכב, ברגע שהמכשיר נופל השקע שלו עלול להיפגע ולהרוס את לוח האם.

עשיתי השוואה בין המכשיר שרכשתי למכשיר MIO שיש לחבר. ה-ACER עולה עליו עשרות מונים. קניתי ב-1700, שווה כל שקל. מומלץ ביותר!מכשיר מצויין, עובד לרוב ללא בעיות. בניגוד לחוות דעת שנכתבה כאן, אני משתמש בו ברכב מסוג פיג'ו - קולט מצויין את הלווינים.
חיי סוללה קצרים, הסטיילוס מצ'וקמק, אחרי שבוע נאלצתי להזמין חדש

במחיר של 1700, כולל עברית, מומלץ ביותר. בהחלט מספק את הסחורה!מעוצב יפה, נוח מאד לשימוש, ה-GPS קולט את המיקום במהירות. נהדר
יש לי אותו מספר ימים, בינתיים לא מצאתי חסרונות

מחשב כף יד Acer N35 אייסר