-קלה לשימוש.
-חסכון במקום.
-ניקוי הכביסה פועל טוב.
מכונת כביסה Ariston AML105
נמצאו 8 חוות דעת על מוצר מכונת כביסה Ariston AML105

קנינו את מכונת הכביסה לפני כחצי שנה משום שרצינו לחסוך במקום.שורה תחתונה , התאכזבתי קשות.-מייבש גרוע!
-מקמטת בגדים.
-משום שהמייבש פועל בשיטת העיבוי ,שערות (לדוגמה של חתולים) וסיבי בד לא יורדים מהבגדים.
-מקמטת בגדים.

מכונה טובה עושה את העבודה טוב כוללת מייבש שעובד מיידית לאחר הכביסה, אין צורך לעשות כלום פשוט לשים כביסה ולהוציא אותה יבשההרבה תוכניות
מייבשת ללא פילטר וללא צינור נוסף לניקוז אדים
נוחה להפעלה
שינוי מהירות סחיטה
יציבה ושקטה
אין ביטול סחיטה

יש לי אותה כ6 שנים, מעולם לא נזקקתי לשרות, יצרן מותגי ואיכותי תוצרת איטליה במקור ולא חיקוי זול, אני ממליץפתח גדול ומספיק, שילוב של ייבוש בחצי כמות, לפי ההוראות ונא להתאים את היבוש לסוג הבגד, יציבה ונראית כחדשה גם לאחר שנים
לא מצאתי בעיות מיוחד לאורך שנים, מכבסת לשביעות רצוני, מה עוד וכמעט עם הייבש לא עובד, אני בד"כ נגד, מעדיף לתלות

שירית
03.03.2009
המכונה בסך הכל עושה את העבודה. מנקה את הכביסה בסדר.מייבשת פחות טוב. יש צורך להוציא חלק מהתכולה בכדי לייבשחסרון גדול מאד: הסחיטה היא במהירות של 500 או 1000 סל"ד.1000 זה יותר מדי לרוב סוגי הכביסה, ו- 500 זה מעט מדי. ב- 500 הכביסה יוצאת ממש רטובה ולוקח לה המון זמן להתייבש. אם מפעילים את המייבש אחרי סחיטה של 500 הוא מפעיל אוטומטית סחיטה נוספת במהירות לא ידועה, ואז מה עשינו בזה...? אם הוא לא מפעיל סחיטה נוספת לוקח לוקח לו המון זמן לייבש את הכביסה.אם הייתי יודעת על החסרונות הללו לא הייתי קונה את המכונה.אם עושים חצי מכונה ניתן לכוון אותה שתייבש מיד אחרי.
תופס פחות מקום - שניים במקום של אחד
שקטה חוץ מהסחיטה
תופס פחות מקום - שניים במקום של אחד
שקטה חוץ מהסחיטה
חסרון גדול מאד: הסחיטה שכתבתי למעלה
לא ניתן להגדיר כביסה רגילה ללא סחיטה. רק באחת מהתכניות.
לא ניתן להגדיר כביסה רגילה ללא סחיטה. רק באחת מהתכניות.

שילוב לא רע בין מכונת כביסה ומייבש.בגדול אני מרוצה למרות שיש כמה טענות .נרכשה בפברואר 2008 ומאז עברה עשרות כביסות.קלה מאד לתפעול.מכניסים כביסה מפעילים וזה יוצא בסוף נקי ויבש....
מכונה דיי מתקדמת. תפעול פשוט וקל אחרי הסבר הטכנאי שמתקין ועיון קצר בהוראות הפעלה.
המכונה לא מתאימה למשפחה מעל 4 אנשים מאחר והייבוש צריך מקום לתנועת הבגדים. אז שמים חצי או שלושת רבעי כמות וזה אומר 2 כביסות במקום אחת.

מבחינתי המכונה הזו מושלמת.אני שמה את הכביסה - ומוציאה כשהיא נקייה ויבשה. פשוט תענוג מבלי להתאמץ! מתאים לי מאודלא צריך לזכור להוציא את הכביסה למייבש; אפשר לבחור את תכנית הכביסה וגם את הטמפרטורה; שקטה, כפתורים גדולים וברורים. תא הסבון נשלף לניקוי.
עשיתי 5 כביסות עד עכשו ואין לי תלונות.

אמיר
19.12.2007
רק לתקן את הרושם של הביקורת הקודמת - יש למכונה זו תוכניות של חצי כמות... במהירה שבהן הכביסה יוצאת תוך 30 דקות.מעבר לזה אני משתמש במכונה הזו כבר שנה וחצי ומאד מרוצה.2 חסרונות שאני מצאתי.1) אין שליטה על חום המייבש (במקרה ורוצים ליבש בחום לא חזק במיוחד).2) אמורים לייבש עד 3 קילו במייבש - ככה שאם כיבסתם 5 קילו צריך ליבש בשני שלבים. (אני לא טרחתי לעשות את זה והתוצאות יצאו סבירות הבחלט).ברור לא...? 2 במחיר אחד - אפשר לשים את הכביסה במכונה ולא לפחד להשאיר אותה במכונה גם יומיים כי היא רטובה...

ילנה
16.08.2007
מאוד מרוצה,מכונה שקטה מכבסת טוב מאוד. חסחתי גם כסף כמכשיר אחד כולל שניים! קצט הסתבחתי עם תוכנותבהתחלה, אבל התרגלתי מהר, ילדה בת 15 לבד מסתדרת עם מכונה...אהבתי פיתרון לאיחוד 2 ב 1 - מכונת כביסה+ייבוש, חוסך מקום ועושה עבודה מצויינת.מאט אנשים מכירים כזה דבר.
אין חצי כמות...

מכונת כביסה Ariston AML105