טלפון סלולרי OnePlus 13 512GB 16GB RAM וואן פלוס
ערכת שבבים:
Qualcomm SM8750-AB Snapdragon 8 Elite
zap choice
₪2,811
משלוח חינםנמצאו 3 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי OnePlus 13 512GB 16GB RAM וואן פלוס
סקירת Wisebuy
שחר שושן , 22.02.2025
8.6
ציון WiseBuy
מצלמה ראשית מצוינת, ביצועים מעולים, תצוגה מרהיבה, ממשק מוצלח, עיצוב נאה
בעיות יישור טקסט כשהממשק בעברית, תוצאות לא אחידות מכל המצלמות
בשורה התחתונה
ה-OnePlus 13 הוא סמארטפון מעולה, עמוס בתכונות מתקדמות, ממשק מוצלח, מצלמה מצוינת וסוללה יוצאת דופן. למרות הרצון של וואן פלוס למתג את עצמה כמעין אנדרדוג עם משפטים כמו Never Settle וסיפורי אלף לילה ולילה על למה אין למכשירים שלהם תקינת IP לאבק ומים, נראה שהפעם הם הצליחו לגלם את אופי המכשירים שראינו בתחילת דרכה. שכן השנה ה-OnePlus 13...

ראשית, לפני המכשיר הזה היה לי גם מכשיר דגם (סמסונג S22 אולטרה) - יש לי קצת רפרפנס להשוואה.- סוללה מעולה (6000 לעומת 5000 ברוב המכשירים) - טיילתי איתו בהודו 3 חודשים - סחב ממש מעולה (עם הסמסונג בטיול לפני - כל הזמן הייתי צריך מטען נייד / או לחפש שקע).. - מצלמה סטילס קטלנית :) פשוט מעולה.- מצלמת פורטרייט - ברמה שאתה מצלם וחושבים שצלם מקצועי צילם את התמונה. - מצלמת וידיאו: פחות טובה בצילומי תנועה מרחוק (לעומת סמסונג S22 ULTRA), אבל בכללי טובה.- מהירות טעינה - קיימת טעינה מהירה אולטרה. זה די מינורי בשוטף (ולא תמיד יש זמין מטען 100W וגם כבל 100W).- העיצוב של המכשיר יפה מאוד. נח ביד. החסרונות: בארץ יש למכשיר פחות שוק (למי שאוהב למכור נייד אחרי שנה-שנתיים) - כאשר התג מחיר קרוב מאוד למכשירי דגל של סמסונג / אייפון. בנוסף אין כמעט מקומות בארץ שאפשר לשחק קצת במכשיר לפני רכישה (יש קצת "הימור"). זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, איכות המצלמה, מהירות העבודה, איכות הצליל, מערכת ההפעלה, עמידות

אני עם מכשירי oneplus כבר המון זמן מעולם לא התאכזבתי, היה לי את ה 8t כ5 שנים עובד היום בדיוק כמו שעבד בהתחלה (מלבד ירידה בסוללה), צופה שהמכשיר החדש יעמוד באותם סטנדרטים זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות

טלפון סלולרי OnePlus 13 512GB 16GB RAM וואן פלוס
החל מ- 2,811 ₪