טאבלט Lenovo Tab M11 ZADA0093IL ZADA0217GR לנובו
תאריך כניסה לזאפ:
4/2024
הזול ביותר
₪1,178
משלוח חינםנמצאו 2 חוות דעת על מוצר טאבלט Lenovo Tab M11 ZADA0093IL ZADA0217GR לנובו
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
morpop202
10.02.2026
Tab m11חרא של טאבלט הבית ספר המליץ לקנות אותו הרבה קנו אותו, קניתי אותו לפני שנה ומהרגע הראשון הבנתי שהוא חrא של דבר לא מריץ כלום אפילו לא גוגל הוא כל הזמן נתקע שעה לוקח להדליק אותו כל פעולה שאתה רוצה לעשות אתה צריך להתכונן לחכות עשור העט נהרס אחרי חצי שעה החוד שלו פשוט נפל ושוב אני אומר זה לא קרה רק לי. הסוללה מתרוכנת תוך שעתיים צריך כל היום להיות צמוד ליד מטען. הוא עושה רעשים מתוכו הטאבלט כולו על שקט אבל לעיתים קרובות הוא פשוט עושה רעש כאילו איראני פרץ לטאבלט רעש חזק של קצר כזה מבפנים כאילו רעש של רטט באמצע שיעור הוא פשוט מחליט לחטוף שvץ ולעשות רעש אתמול זה היה השיא שזה עשה רעש במשך דקה רצוף ומה לא ניסתי לעשות כיבתי אותו דפקתי אותו על השולחן פעם ראשונה שהוא מפיל אותו או דופק אותו וגם זה לא עצר את זה פשוט להתפלל שזה יפסק כמה שיותר מהר, כל פעם שאני פותח אותו אני מתפלל שלא יעשה בעיות גם זה אני לא היחיד שזה קורה בכיתה שלי יש עוד מישהו שזה קורה לו. לחברים שלי היה גם את החrא הזה והם כבר עברו למשהו אחר. לא שווה שקלללל גם אם היו משלמים לי לא הייתי לוקח אותו שוב.אומר להם את האמת תתרחקו כמה שיותר רחוק מהטאבלטים שלהם היה לי עוד טאבלט שלהם פעם ישן יותר גם הוא חrא שלא מריץ כלום. שמתי כוכב אחד כי לא נותנים לשים אפס. בושה של טאבלט
זמן שימוש במוצר:
כשנה
איכות המסך, מהירות העבודה, משך פעולה הסוללה, ממדים ומשקל, איכות השמע ברמקול, מגוון אפליקציות
טאבלט מעולה לסטודנטים. מגיע עם עט ונותן תמורה טובה למחיר.
זמן שימוש במוצר:
כשלושה חודשים