טלפון סלולרי Samsung Galaxy A55 SM-A556E/DS 256GB 8GB RAM סמסונג
zap choice
₪1,199
משלוח חינםנמצאו 11 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Samsung Galaxy A55 SM-A556E/DS 256GB 8GB RAM סמסונג

מכשיר לא סוחב, מרבה להתקע. כל עדכון מגוגל או סמסונג מבלגן את הכול ברמת שהופכת את המכשיר למטומטם וההיפך מלשרת ולהקל על בעליו. מאד מקרטעזמן שימוש במוצר: מעל שנה
משך פעולת סוללה, איכות המצלמה, עמידות
מערכת ההפעלה
איכות התצוגה, מהירות העבודה, איכות הצליל

מוצר טוב ביחס למחיר.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, מהירות העבודה, מערכת ההפעלה, עמידות
איכות המצלמה, איכות הצליל

המוצר אצליכחודש ונראה מצויןזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, איכות המצלמה, מהירות העבודה, איכות הצליל, מערכת ההפעלה, עמידות

היה לי מכשיר של שיאומי כ-3 שנים וחיפשתי להחליף. התלבטתי הרבה זמן מה לקחת. החלטתי לקנות סמסונג לראשונה בחיי בגלל שיש לו חריץ הרחבה לכרטיס זיכרון. מאוד הופתעתי שהמכשיר איטי ביחס למכשיר הקודם שלי מלפני 3 שנים. (Xiaomi mi note 10). משתמש בו כבר חודש ולא מצאתי שום יתרון ביחס למכשיר ישן. מצלמה פחות טובה, מכשיר איטי, מציק כל הזמן עם בקשות לקבל מידע לצורך התאמת פרסומות. פשוט מרגיז וחבל על הכסף.עדכון אחרי חודש שימוש: חיי סוללה נמוכים, אפילו שאצלי GPS ו בלוטוס מכובים רוב הזמן. תגובת מסך לשינוי תאורת סביבה - עיטית מדי. יש קליטה ממש חלשה. הרבה פעמים מתנתק מהרשת ואני נאלץ באופן ידני לבחור רשת סלולרית ולבצע חיבור. דיברתי עם חברת תקשורת. החלפנו סים - לא עזר. החלפתי תשתית מפלאפון לפרטנר - עדיין קליטה חלשה מאוד רוב הזמן. ולא שאני גר באיזו התנחלות ליד חברון. עיר של 80,000 תושבים. עם טלפון ישן של שיאומי לא היו בעיות כאלה.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות התצוגה
משך פעולת סוללה, איכות המצלמה, איכות הצליל
מהירות העבודה, מערכת ההפעלה

הכשיר מרגיש נוח ואיכותי, גם מבחינת הגודל וגם מבחינת החומרים ממנו הוא עשוימסך ומצלמה איכותית. נתקלתי בבעיה בזיהוי תביעת האצבע, לפעמים עובר לפעמים לא.בנוסף התקנתי מגן מסך ואיתו לא היה ניתן להגדיר את טביעת האצבע, דבר שאילץ אותי לוותר על המגן מסך. בעיה נוספת היא כשאני מצלם וידאו ועובר בין העדשה הרחבה לעדשה הרגיל (0.5-1) יש עצירה של שניה וזה ממש יכול להרוס סרטונים. אולי יצא עדכון בהמשך אבל כרגע זה קצת הורס את החוויה.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
משך פעולת סוללה, מהירות העבודה, איכות הצליל, מערכת ההפעלה
איכות התצוגה, איכות המצלמה
תמונת המוצר

אחלה מוצר במחיר הכי זול בארץזמן שימוש במוצר: כשנה

מוצר טוב לדגם ביניים. המצלמה קצת פחות טובה. חסרת צבע וניגודיות. לא משהו שאי אפשר לתקן אחרי בכל תכנת עיבוד תמונה . זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות התצוגה, משך פעולת סוללה, מהירות העבודה, איכות הצליל, מערכת ההפעלה
איכות המצלמה

אחלה מכשיר למחיר שלוזמן שימוש במוצר: כחודש

מכשיר מצוין, למי שמחפש מכשיר איכותי, עמיד ושיחזיק לאורך זמן, ולא במחיר גבוה. אמנם אין לו ביצועים ומצלמה כמו של הסדרות היקרות, אבל למי שזה פחות חשוב לו - מכשיר מצוין!זמן שימוש במוצר: כחודש

שירה
10.06.2024
אחלה של טלפון שווה קנייה זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות

מכשיר מצויין לפניו היה לי a72 והייתי מרוצה מאוד עדיף מלהוציא 5 אלף על מכשיר משרת אותי אותו דבר זמן שימוש במוצר: כחודש

טלפון סלולרי Samsung Galaxy A55 SM-A556E/DS 256GB 8GB RAM סמסונג
החל מ- 1,199 ₪