מיקרוגל MIDEA EG9P032MX 29 ליטר מידאה
מסופק ע״י מוכר חיצוני
₪499
משלוח חינםנמצאו 4 חוות דעת על מוצר מיקרוגל MIDEA EG9P032MX 29 ליטר מידאה

המוצר עובד בסדר עד כה. בינתיים לא ניסינו את הגריל.הערות:1. פנל ההפעלה כהה והכתב באותיות קטנות ודקות. כדי לראות אותו בקלות צריך אור דולק במטבח (אור יום מהחלון לא מספיק, עבורי לפחות.)2. ההדרכה לתפעול הגריל במדריך למשתמש כוללת הנחיות תפעוליות בלבד. אין הנחיות לגבי הכנת האוכל בגריל )לעומת הסברים מפורטים לגבי המיקרו). מכיוון שזאת פעם ראשונה שיש לי מיקרו עם גריל אני עדיין לא יודע איך לתפעל אותו נכון.3. ההסבר לגבי "פעולת בישול משולבת" לא ברור - האם הכוונה לשילוב של מיקרו וגריל או שני שלבי מיקרו שונים.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
איכות חימום המזון, מהירות החימום, עוצמת רעש בעת העבודה
נוחות התפעול

מצד אחד המיקרו חזק והחימום מהיר.מצד שני הוא כבד, שיטת פתיחת הדלת על ידי משיכה בלבד גורמת לזה שהמיקרו כל הזמן זז בזמן השימוש, העיצוב של הדלת מאוד יפה אבל הזכוכית לא מוחזקת טוב (בצד הרחוק מהידית) ונראה כאילו היא עומדת להתנתק. הכפתורים מאוד לא רגישים ללחיצה - צריך ללחוץ עליהם מאוד חזק, בעוצמה שגורמת למיקרו לזוזזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות חימום המזון, מהירות החימום
נוחות התפעול

המיקרוגל יפה, יחסית גדול, מחמם את האוכל באופן מהיר ואחיד, יש כל מיני תכניות בישול שעוד לא הספקנו ללמוד.זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות חימום המזון, מהירות החימום, נוחות התפעול, עוצמת רעש בעת העבודה

המיקרוגל מחמם מאוד מהר לפני זה מיקרוגל אחר שחמים ככה לא מהר כמו זה ממליץ מאוד המחיר שלו לא יקר עושה את העבודה טוב יש לו גם תוכניות הוא גם בעברית מאוד נוח לנקות אותוזמן שימוש במוצר: כחודש
איכות חימום המזון, מהירות החימום, נוחות התפעול
עוצמת רעש בעת העבודה