מייבש כביסה Samsung DV16T9720SV 16 ק"ג סמסונג
מודעה
₪6,095
משלוח חינםנמצאו 2 חוות דעת על מוצר מייבש כביסה Samsung DV16T9720SV 16 ק"ג סמסונג

myb333
25.08.2025
אחרי פחות משנה המייבש הפסיק לייבש.הגוף חימום מתחמם אבל הכביסה נשארת רטובה גם אחרי 4 שעות.טכנאי של הביטוח של סמסונג הגיע, שיחק עם הלוח אמר שהכל בסדר אבל אחרי שהלך עדין לא מייבש.התקשרתי למענה הקולי שם כמובן אמרו שאני לא בסדר... כי לא עשיתי סחיטה הגי חזקה ולא עשיתי את החום הכי גבוה.אחרי שגם בזה עמדנו ועדין לא עבד. 4-5 שעות לחצי מכונה אחרי סחיטה הכי חזקה ועל החום הכי גבוה ונשאק רטוב. התקשרתי לבקש טכנאי שוב, אז הודיעו לי רק שאדע שהטכנאי לא מזיז את המכונה רק מתקן, אם קשה לו הוא יכול ללכת.לא עזרו כל ההסברים שעשיתי ביטוח יקר על מכונה גדולה והם יודעים שזו מכונה כבידה, וזה חדר כביסה רגיל וזה התנאים ואני לא הולך להביא את המכונה לסלון, הם עקשנים: אם צפוף בחדר הטכנאי יכול ללכת.בקיצור עצלנים, בטלנים, רשלנים ועוד. לא מומלצת המכונה ובוודאי שלא הביטוח באלפי שקלים. זמן שימוש במוצר: מעל שנה
רעש בעת הפעולה
מהירות הייבוש, שמירה על הבגדים, איכות הייבוש, עמידות לאורך זמן

מייבש מעולה מתאים למשפחה גדולה. עדיף לחבר את צינור הניקוז לביוב אחרת צריך לרוקן כל הפעלה. הביטוח על המוצר יקר כ20% ממחיר המוצר לשנה. זמן יבוש לפי כמות הכביסה לוקח בממוצע 3 -4 שעות ל 16 ק"ג של כותנה(חיסכון משמעותי לעומת המכונה הקודמת שלי).הבגדים לא מתכווצים.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
מהירות הייבוש, שמירה על הבגדים, איכות הייבוש, רעש בעת הפעולה, עמידות לאורך זמן

מייבש כביסה Samsung DV16T9720SV 16 ק"ג סמסונג