מגהץ קיטור אנכי Tefal pro express vision GV9821E0 טפאל
₪1,539
משלוח חינםנמצאו 2 חוות דעת על מוצר מגהץ קיטור אנכי Tefal pro express vision GV9821E0 טפאל

הרבה זמן חיפשתי מגהץ באיכות גבוהה ללא ספק התרשמתי. מגהץ מעולה מקצועי. גם שירות אדיב של צוות החנות זמן שימוש במוצר: כחודש
איכות הגיהוץ, נוחות השימוש, מהירות החימום, אורך הכבל, משקל, עמידות לאורך זמן
תמונת המוצר

05.02.2025
יתרונותיו מעולים: גיהוץ עוצמתי, קל משקל, איכות גיהוץ מעולהחסרונותאנחנו מגהצים המון, 1. מיכל מים קטן בהרבה מהרגיל 1.2 ליטר, דבר הדורש מילוי תדיר וזה ממש מעצבן כל פעם לבצע פעולה זו2. כתוצאה ממיכל מים קטן בהרבה!!! יש הצטברות אבנית גדולה מאוד, נורית האבנית דולקת תדיר והמגהץ כבר פולט רסיסי אבנית וכן נוטפים מים לרצפהאומנם המלצת החברה היא חצי מים מזוקקים וחצי מי ברז, בפועל: זה לא המגהץ הראשון שמלאנו רק מי ברז ועד שיצאה אבנית לקח חודשים רבים3. לאחר שבועות ספורים שהמגהץ נרכש התקשרתי לחברה וחזרו אלי, הסבירו לי מה לעשות, ביצעתי את ההוראות, למרות זאת התקלות חזרו, שלחתי בפעם השניה מיל ולא חזרו וכבר עבר חודש, המוצר אצלנו כבר 3/4 חודשים4. קשה להוציא את מיכל המים והוא אינו מתפרק מהבסיס בקלות5. כבר ביום הראשון מלאנו את המיכל והיתה נזילת מים, אך במקום שנרכש החליפו לנו מידית6. גם הורי רכשו את המגהץ יחד איתנו ואצלם מיכל המים לא התחבר לאחר שהוציאו אותו למלא מים ונדרש לבצע תיקון קרוב מאוד!!! לזמן הרכישה7. למי שמגהץ מעט המוצר יקל ויתן תוצאות מעולות!!!! למי שמגהץ הרבה החסרונות עולים על היתרונות (יש לנו ברוך ה' הרבה קנה מידה להשוואה, בעקבות רכישה שנים של מגהצי קיטור, שנדרשים לגיהוץ בבית)8. רכשתי את המוצר לא רק אך גם ההחלטה הושפעה מהדגמה של משפיענית ששלחו לי סרטון של המגהץ כי ידעו שאני מעונינת לרכוש את המגהץ הזה, אך כמובן בסרטון הכל טוב ומצוין לגיהוץ פריט אחד, הבעיה שלא ניתן לדעת איך המוצר עד שלא משתמשים בו בפועל9. נורית האור ע"מ להאיר את הגיהוץ בקצה המגהץ היא אינה יותר מגימיק10. לסיכום אם יש מישהו שאכן יותר מרוצה ממני, אני מאוד אשמח, לגבי פחות משום שזה הנסיון שלי, אישית11. ברכה והצלחהאיכות הגיהוץ, נוחות השימוש, מהירות החימום, אורך הכבל, משקל, עמידות לאורך זמן

מגהץ קיטור אנכי Tefal pro express vision GV9821E0 טפאל
החל מ- 1,357 ₪