נמצאו
23/02/2021
דירוג:
מתוך 5)
קרא חוות דעת נוספות מאת עומרי
כסא מצויין. אני יושב עליו 10 שעות ללא הפסקה כבר כמה חודשים מאז שעברנו לעבוד מהבית ופשוט תענוג. הספוג הוא מסוג ויסקו וזה משפר את החוויה משמעותית. מנגנון הנדנוד ממש נוח. ההישענות אחורה גם כן. רכשתי בצבע אדום יין והכסא לא מפסיק לגרור מחמאות.
נוח גדול מסיבי אפשרויות כוונון רבות עיצוב מדהים
03/01/2021
דירוג:
מתוך 5)
קרא חוות דעת נוספות מאת Shay
בסופו של דבר הכסא לא נוח לישיבה ממושכת גם בגב וגם באגן אני בגובה 1.82 משקל ממוצע אני מוצא את עצמי חוזר לשבת בכסא הישן המידות שהיצרן מציין לא מדוייקות שכן שטח הישיבה נטו קטן יותר ב 10 סמ ממה שפורסם המרחק בין הידיות לא היה צריך להיות מוצג שכן זה מטעה רק שטח הישיבה עצמו נחשב הכסא יפה עם חומרים טובים ונוח להרכבה הכסא הגיע ארוז ברמה גבוהה של הקפדה לי הכסא לא נוח לאורך זמן ושטח הישיבה נטו קטן ממה שמפרסמים ואם שמים את כרית הגב התחתון שטח הישיבה בכלל יורד
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין לציין שם של חנות.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.