נמצאו
טלפון סלולרי סמסונג גלקסי A10 SM-A105F 32GB
Alon
02/03/2021
מתוך 5)
מכשיר מעולה ביחס למחיר מחזיק הרבה אפליקציות ועדיין עןבד טוב ומצלמה טובה למכשיר לא יקר
זול מצלמה טובה הרבה מקום לאפליקציות
סוללה בשימוש כבד נגמרת מהר לעיתים רחוקות הטלפון נתקע
דוד
18/01/2021
מתוך 5)
מכשיר זוועה מכל בחינה אפשרית החל מאיכות קול ותמונה עד לפעילות תקינה ואיפה של מעבד גרפיקה ברמה פח פלאפון לא מומלץ יש לי אותו פחות משנה
זול
הפלאפון כולו חסרון אחד גדול
ליאור
22/06/2020
קרא חוות דעת נוספות מאת ליאור
מוצר מדהים, במחיר אפסי, יותר זול ממכשיר סיני (במיוחד אם לא קונים דרך היבואן הרשמי). מסך גדול ויפה. שוליים דקים מאוד. מצלמה טובה. אחלה מכשיר.
אשתי מבסוטית עד הגג.
לא יוקרתי. לא הטופ של הטופ. אבל למי שמחפש מכשיר בינוני לדחוף לאשתו - זה בול.
lovanmamilov
30/05/2020
קרא חוות דעת נוספות מאת lovanmamilov
מוצר איכותי ביותר מתוצרת סמסונג, מצלמה סבירה, מחיר זול, מסך גדול וחד, סוללה שמחזיקה מעמד הרבה זמן
סוללה מסך גדול זול
מצלמה סבירה, לא יותר...
rwpshr5
25/05/2020
מתוך 5)
זה אחלה פאלפון אבל אין בו מלא דברים שחשבתי שיש.. נגיד אין תמיכה בהורדות מסויימות ואין אפשרות להוריד אפליקציות כי הטלפון לא נתמך.. אבל הוא קל מאוד לשימוש.
רמקולים סבבה לגמרי סוללה שמחזיקה לאורך כל היום פשוט וקליל
מצלמה לא כל כך טובה אין תגבור בווטסאפ בהקלטות.. הווליום ממש חלש איטי מאוד
Inbar
18/05/2020
מתוך 5)
בסופו של יום, טלפון סבבה, מצלמה סבירה, אין יותר מדי מקום, אבל בהחלט קיבלתם את מה ששילמתם בשבילו.
גודל ופרופורציות סוללה ממש טובה חיישן פנים מעולה לא נשבר בקלות ממש
קצת איטי יש פחות אפשרויות מבשאר סדרת ה a
ayaldil10
04/05/2020
מתוך 5)
אמרתי לעצמי פלאפון במחיר זול כזה לא צריך כל כך לרצות אותי ובאמת שהפלאפון עושה את שלו אחלה של פלאפון נהנה ממנו מאוד הוא טוב מאוד לפלאפון בכמה מאות שקלים
עולה מעל הציפיות
לא נתקלתי ברוך ה
מלאכי אמסלם
30/04/2020
קרא חוות דעת נוספות מאת מלאכי אמסלם
אחלה של טלפון, נימצא אצלי בשימוש כבר חצי שנה, וטלפון טוב, מחיר סביר מאוד, ביצועים יפים.
מחיר טוב מאוד.
לא כל כך משהו יחסית לשאר סידרת הA.
אורן שוקר
23/04/2020
מתוך 5)
הפלאפון זול ממוצע מינוס מרשים מעבד חלש אני ממש לא רוצה מימנו גם לילדים הוא לא בדיוק הכי טוב ספיקר מזעזע רמקול מעמעם... לא לקנות
חדש עם אחריות מסך חלופי עולה 200 ₪ סוללה חזקה
איטי איטי איטי מעבד חלשלושששש עד שהוא עולה זה משגע בן אדם. ספיקר מיקרופון גרועים ביותר אין עוצמה ליוטיוב ממש האזנה גרועה בקיצור . לא ממליץ לא להתפתות למרות המחיר לחפש פלאפון אחר מעבד חזק יותר שווה להשקיע.
אלי
14/03/2020
קרא חוות דעת נוספות מאת אלי
המכשיר מהיר מאוד סוללה חזקה לאורך זמן אבל למה אין טעינה מהירה? נא לפתח את הטעינה מהירה בהקדם תודה
המכשיר מהיר והסוללה מחזיקה לאורך זמן
אין טעינה מהירה
ED
03/12/2019
קרא חוות דעת נוספות מאת ED
הטלפון בהחלט לא רע , רמקול סביר , מצלמה סבירה , גודל מספיק גדול בהחלט לא רע . ראו פירוט למטה .
מצלמה סבירה - 8 מגה פיקסל , רמקול סביר , גודל גדול . פיצרים מיוחדים של סמסנוג .
רזולוציה די נמוכה , אין טביעת אצבע, ואיטיות - מי שמוכן להתפשר על הדברים האלו אז הטלפון בשבילו .
sofi
13/08/2019
קרא חוות דעת נוספות מאת sofi
המכשיר טוב, עומד בכל הציפיות. לא מצאתי חסרונות. המחיר זול , המכשיר שווה את המחיר. בסה"כ מרוצה מאד.
נוח לשימוש,המכשיר דק ונוח לנשיאה. לא נתקע. הסוללה מחזיקה שעות. בסה"כ שווה את המחיר ויותר.
אין
יכירצחכ
14/06/2019
קרא חוות דעת נוספות מאת יכירצחכ
טלפון מושלם אני כול היום בזאפ ובעיני זה היה נחשב לפלאפון לא הכיטוב אבל פעם אחת אחותי קנתה אותו וזה פלאפון פצצה אחלה תאורה רמקולים עובד מהר וחלק הסוללה פשוט מטורפת מחזיקה לים שלם ואפילו עוד חצי יום ממחיצה
סוללה בהירות מעבד מהיר כול השיכלולים החדשים של סמסומנג נימצאים בוא
לא חושבת שמצאתי רק הפריאה לי שיש רק בגירסה של32 גיגה אים כול זה גודל פצצה ממליצה
חוות הדעת נשלחה בהצלחה!
תודה לך על שהשקעת מזמנך וכתבת את חוות הדעת.
רגע לפני שנפרדים, מה דעתך לכתוב חוות דעת גם על החנות שבה רכשת?
אם החנות נמצאת ב-zap, אפשר לאתר אותה כאן בקלות ולסייע לגולשים לקבל החלטה טובה בזכות הניסיון שלך.
חוות הדעת נשלחה בהצלחה! תודה לך על שהשקעת מזמנך וכתבת את חוות הדעת.
רגע לפני שנפרדים, תרצה/י לשפר את אמינות חוות דעתך באמצעות הוספת תמונה או חשבונית?תודה, הקבצים נוספו לחוות הדעת בהצלחה!
רק רגע, אנחנו מעלים את הקובץ לשרת...
משהו השתבש...לא הצלחנו לשמור את הקובץ, אבל אל דאגה!
ניתן לפנות אלינו בעמוד צור קשר, ונציגינו ישמחו לעזור לך לצרף את הקובץ לחוות הדעת.
אם רכשת את המוצר דרך חנות ב-zap, אולי תהיה/י מעוניינ/ת לכתוב חוות דעת גם על החנות?
ניתן לאתר העסק כאן בקלות ולסייע לגולשים לקבל החלטה טובה יותר בזכות הניסיון שלך.
התבצעה שגיאה בשליחת חוות דעת
אנא נסה שנית במועד מאוחר יותר
גולש/ת יקר/ה,
המערכת זיהתה כי כתבת בעבר חוות דעת על מוצר זה. אנו בעיצומו של הליך אימות ובדיקה
של חוות הדעת.
לאחר שחוות הדעת תאושר, ניתן יהיה לחזור ולעדכן אותה.
למעקב אחר סטטוס חוות הדעת, הכנס לzap שלי.
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין לציין שם של חנות.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.