עזרי הליכה 4 גלגלים טבע החיים
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
תיק דמוי עור עשוי סקאי המיועד לרולטור 4 גלגלים. במידה והתיק של הרולטור שלכם התיישן או נקרע, אין צורך לרכוש רולטור חדש אלא ניתן לרכוש את התיק בלבד. ניתן לחבר את התיק בחיבור פשוט וקל לרולטור ע"י תיק תקים פשוטים. התיק מתחבר בתלייה למושב והוא יאפשר אכסון
רולטור הליכון 4 גלגלים עם מושב לבטיחות בהליכה. בעל 4 גלגלים נוחים ורכים מגומי העוזרים במניעת זעזועים בכתפיים ובמרפקים. בעל מושב למנוחה וישיבה בזמן ההליכה לאנשים הזקוקים למנוחה בהליכות. בעל תיק לאכסנה של פריטים.
רולטור איכותי דגם נירו. מיוצר ע"י home care medical. תוצרת ארה"ב. בעל גלגלי גומי גדולים ואיכותיים. ניתן לקפל את הרולטור בעזרת יד אחת בלבד.
הליכון 4 גלגלים המיועד לאנשים מבוגרים אשר מתקשים בהליכה או שסובלים מחולשה או סחרחורות. בעל מושב למנוחה וסלסלה לפריטים אישיים. במחיר מיוחד !!!
רולטור בעל 4 גלגלים ומושב. להכנסה נוחה לתא מטען של רכבים. לרולטור סל לאיכסון של פריטים אישיים ומעצורים נוחים לעצירה בטוחה וקלה בזמן ההליכה והעמידה.
הליכון 4 גלגלים בעל מושב קל במשקלו למי שרוצה רולטור שיוכל להרימו בקלות ולהכניסו לתא מטען של רכב בקלות. מיוצר בגרמניה ע"י חברת dietz. הרולטור מתקפל בצורה נוחה ופשוטה והוא שוקל 7.8 ק"ג בלבד. להליכון מעצורים בידיות לעצירה קלה ובטוחה של הרולטור.
רולטור קל משקל בעל 4 גלגלים. לרולטור מקום ישיבה למנוחה בזמן ההליכה. לרולטור תיק איכסון לנוחות וידיות עם מעצורים לעצירה והאטה של הרולטור.
רולטור בעל מושב רחב במיוחד 56 ס"מ המתאים לאנשים במשקלים של עד 200 ק"ג. בעל 4 גלגלים, מושב וברקסים לעצירה וישיבה.
רולטור איכותי ויוקרתי דגם טרויה של חברת TOPRO. הרולטור קל משקל והוא בעל 4 גלגלים קלים לתמרון בעלי תנועה נעימה וזורמת. 5 שנות אחריות על השילדה של הרולטור טרויה. עם מושב לישיבה נוחה כשמתקשים בהמשך ההליכה. הרולטור בעל מראה מתקדם ומודרני. והוא בעל תיק אי
רולטור קל משקל עשוי מאלומיניום בעל 4 גלגלים ומושב ישיבה למנוחה עם משענת גב. מתאים למשקלים של עד 136 ק"ג. רולטור בעל מראה מודרני ומתוחכם. ידיות הרולטור רכים ונוחים לאחיזה. הרולטור מתקפל למצב בו הוא יכול להיכנס לכל רכב. משקל הרולטור:5.8 ק"ג. הידיות נית
הליכון למבוגרים 4 גלגלים בעל מושב למנוחה השוקל 5.3 ק"ג בלבד מידה S. רוחב הרולטור 55 ס"מ בלבלד ולכן מתאים מאוד למי שיש לו מעברים צרים במיוחד בביתו או מחוץ לביתו.
הליכון אמות הידראולי איכותי המיוצר בנורווגיה. ההליכון צר לעומת יתר ההליכונים ולכן נכנס במקומות צרים יחסית. בעל 4 גלגלים ומעצור חשמלי עם מעצורי יד.
רולטור בעל 4 גלגלים הנקראים גלגלי בלון. גלגלי הבלון גורמים לנסיעה ברולטור להיות רכה ונעימה יותר והם גם בולמים זעזועים. לרולטור תיק לאיכסון חפצים או לקניות והוא בעל כיסא ישיבה לאנשים הזקוקים למנוחה במהלך ההליכה. מתאים למשקלים של עד 115 ק"ג. משקל הרולט
הליכון למבוגרים 4 גלגלים מידה M עם מושב ישיבה מתקפל בקלות לתא מטען של רכב 5.3 ק"ג משקל בלבד, בעל מעצורים בידיות לעצירה נוחה וקלה של הולטור, בעל קיפול המאפשר הכנסתו בקלות של ההליכון לתוך תא מטען של רכב.
הליכון אמות חשמלי דגם :BRRE ORTHO עם 4 גלגלים לתמרון נוח. ההליכון עם מנוע חשמלי חזק להתאמת הגובה למשתמש. בהליכון ריפוד נוח לאמות. מתאים לאנשים הזקוקים לעזרה ותמיכה בהליכה וישיבה.
רולטור 4 גלגלית יוקרתי ואיכותי של חברת דרייב דגם : nitro carbon. בעל מושב מעור נוח במיוחד. להליכון ידיות ארגונומיות לאחיזה הנוחה ביות וגובה הידיות ניתן להתאמה וכיוונון לפי גובה המשתמש. לרולטור מסגרת העשויה מסיב פעם. מראה מודרני ומתקדם . תאורה סולארית
הליכון אמות גודל סטנדרטי מתקדם תוצרת שוודיה. הידראולי. הליכון האמות מתאים לאנשים המתקשים להזדקף. את גובה ההליכון ניתן לכוון ולהתאים. להליכון משענת מרופדת לאמות לנוחות . ניתן להשתמש בבית ומחוץ לבית. להליכון 4 גלגלים להזזה נוחה של ההליכון.
רולטור הליכון אמות איכות 4 גלגלים. troya forearm support. מיוצר בנורבגיה. מיועד לאנשים הזקוקים לתמיכה נוספת מעבר לרולטור הרגיל ע"י תמיכה נוספת במרפקי הידיים.
הליכון חשמלי תוצרת שוודיה. מגיעה עם רפידות לאמות ולברכיים. את גובה ההליכון ניתן לכוון מאפשר תמיכה בהליכה לזקוקים לתמיכה. בעל 4 גלגלים.
רולטור קל משקל במיוחד. בעל כיסא מנוחה לישיבה ותיק לאיכסון חפצים או קניות . לרולטור 4 גלגלים הזזים בקלות ובנוחות. לרולטור ידיות בלימה איכותיות לעצירת הרולטור בזמן ההליכה.
הליכון רולטור 4 גלגלים ומושב למבוגרים. קל משקל ומתקפל בקלות ונוחות לתא מטען של רכב. בעל מושב נוח ורחב במיוחד של 46 ס"מ.
רולטור איכותי בעל 4 גלגלים ומושב קשיח. בעל מראה ועיצוב מתקדם. הכיפול הינו בצורה של X ובכך מתאפשר אכסון פשוט של הרולטור על 4 גלגלים. בעל מסגרת מאלומיניום. מתאים לאנשים גבוהים במיוחד אך גם לאנשים נמוכים בגלל יכולת כיוונון מתקדמת.