שמנים 100 מ"ל - עמוד 9
-
מיין לפי: פופולריות
-
פופולריות
-
מס' חנויות
-
מחיר מהזול ליקר
-
מחיר מהיקר לזול
-
דירוג המוצר
-
מס' מדרגים
מטפח עור ושיער. כבישה קרה אורגני. לשימוש חיצוני בלבד. שמן ארגן אורגני מופק מאגוזי עץ הארגן בכבישה קרה. ניתן למצוא את עץ הארגן בדרום מערב מרוקו באזור החצי מדברי. שמן ארגן עשיר מאד בויטמיני E+A ומכיל את חומצות השומן החיוניות 3.6.9 ועשיר באנטיאוקסידנטים.
שם שקדים בוטני: PRUNUS AMYGDALUS VAR. DULCIS שמן שקדים היינו שמן נשא הנפוץ ביותר בקרב שמני הבסיס, שמן שקדים מעולה לעיסוי פנים וגוף. ארץ יצור: איטליה
שמן נבט חיטה ארומה סנס זוג 2*100 מ"ל Wheat Germ Oil ArmoaSense לחיזוק מערכות החיסון, העצבים, עיכול ולשמירה על גמישות העור. סדרת השמנים של AromaSense מתאימה במיוחד לעיסוי והזנת העור ומשמשת כבסיס לשמנים אתריים. השמנים מופקים בתהליך קפדני המבטיח שמירה על סג
שמן קורנית אדומה (טימוס) אתרי איכותי, בכמות 100 מל’, מגיע בבקבוקון חום מזכוכית עם פקק שומרן 18 (פקק מטפטף). מיועד לטיפול בכאבי ראש ומיגרנה, בעיות דרכי הנשימה, כוויות, עור דלקתי ומגורה.
שמן היפריקום מופק מפרחי הצמח בתהליך של כתישת העלים לתוך שמן זית (תשרית). שמן היפריקום הינו אנטי דלקתי ומשמש גם להרגעה בקומפרסים. לטינית: HYPERUCUM
שמן לבנדר אנגלי אתרי איכותי, בכמות 50 מל’, מגיע בבקבוקון חום מזכוכית עם פקק שומרן 18 (פקק מטפטף). משמש לסיוע בתחושות חוסר יציבות, לסיוע במקרי מאניה-דיפרסיה, והפגת עייפות. פיסיולוגית יעיל במיוחד לשיכוך כאבים וחיטוי. משמש לטיפול בקשיי שינה, כאבי ראש, בעיות
שמן חוחבה אורגני מופק מזרעי הצמח בכבישה קרה ומוגדר כשמן על אף שהוא איננו שמן מכיוון שאינו מכיל גליצרידים. שם בוטני: SIMMONDSIA CHINENSIS. שמן חוחובה אורגני היינו שמן קוסמטי פופולארי מאוד. השמן מזין, מרכך ומזין את העור. שמן חוחבה בעל חדירות גבוהה מאוד לרק
שמן נבט חיטה ארומה סנס זוג 2*100 מ"ל Wheat Germ Oil ArmoaSense לחיזוק מערכות החיסון, העצבים, עיכול ולשמירה על גמישות העור. סדרת השמנים של AromaSense מתאימה במיוחד לעיסוי והזנת העור ומשמשת כבסיס לשמנים אתריים. השמנים מופקים בתהליך קפדני המבטיח שמירה על סג
לעיסוי, לחות והרגעת העור מגיל לידה נקי מבישום נקי מרכיבים משמרים נקי מגלוטן נקי משמן מינרלי מתאים מגיל לידה נקי מפראבנים וSLS
שמן קמומיל גרמני אתרי איכותי, בכמות 100 מל’, מגיע בבקבוקון חום מזכוכית עם פקק שומרן 18 (פקק מטפטף). מתאים לטיפולי איורוודה וליצירת שלווה פנימית. מיועד לטיפול בבעיות עיכול ושחרור התכווצויות בטן,טיפול בכאבי ראש ומיגרנות. טיפול במחלות עור כולל פסוריאזיס,וכו
שמן קורנית לבנה אתרי איכותי, בכמות 100 מל’, מגיע בבקבוקון חום מזכוכית עם פקק שומרן 18 (פקק מטפטף). השמן נחשב אנטיביוטי, מחטא חזק, מכווץ יעיל, יעיל לכאבי ראש ומיגרנה, לבעיות בדרכי הנשימה, להתקררות, לברונכיט, לסינוסיטיס, לאסטמה, לכוויות עור ולעור דלקתי מגו
שמן אשכולית אתרי איכותי, בכמות 100 מל', מגיע בבקבוקון חום מזכוכית עם פקק שומרן 18 (פקק מטפטף). שאיפת השמן מפחיתה מתח, דיכאון ותשישות. השמן יעיל בייצוב מאניה דפרסיה והפחתת כאבי ראש. פיסיולוגית מיועד לפיקוח על איזון נוזלים, לסיוע בהפחתת משקל וצלוליט.
שמן קלנדולה מופק ממיצוי בשמן. שם בוטני: CALENDULA OFFICINALIS שמן קלנדולה מומלץ להאצת התחדשות תאי עור, טיפול בפצעים, חבורות, כוויות, גרויי עור ועור סדוק. ארץ יצור: איטליה
שמן זרעי המפ לאבליס 100 מ"ל בכבישה קרה שמן ההמפ המופק מזרעי הצמח ידוע בתכולה הגבוהה של חומצות שומן אומגה 3 + 6 בהרכב הדומה להרכב השומנים בעור. חומצות השומן בשמן ההמפ כוללות גם חומצה הנקראת "חומצה גמא-לינולנית", או GLA.
שמן ארניקה מופק מפרחי צמח הארניקה או בשמו הנרדף Arnica chamissionis subsp foliosaa ונמצאים בשימוש כבר מאות שנים ברפואת הצמחים. צמח הארניקה שמקורו בהרי אירופה ובעיקר בסיביר צומח עד גובה של 2 מטר הערה: אין להשתמש בשמן ארניקה על פצעים פתוחים. 100% שמן צמחי
שמן דביר שמן מור ולבונה מצמח האפרסמון המקראי 100 מ"ל שמן DVIR מתאים למגוון שימושים חיצוניים רחב לשימוש יום יומי ללא הגבלה. שמן דביר מופק מצמח האפרסמון וצמח הלבונה הגדלים באיזור ים המלח בשמש החמה. השמן הטבעי מופק בתהליך ייחודי מחלקי הצמחים ומכיל רכיבים טב
שמן עדין להקלה במקרים של יובש, אדמומיות, גירויים והתקלפות העור שמן תרפויטי, המכיל תמציות של צמחים הידועים בסגולותיהם המרפות במקרים של עור מתקלף ויבש: שמן עץ התה, שמן קלנדולה, שמן נבט חיטה ושמן זרעי ענבים מכיל 100 מ"ל
שמן שקדים | 100% צמחי | מכיל 100 מ"ל | ד"ר קיי | Dr.K להימנע ממגע עם העיניים ובמקרה של מגע כזה יש לשטוף היטב במים. אין להחשף לשמש לפחות 12 שעות לאחר מריחת השמנים. יש לשטוף ידיים היטב לאחר השימוש.
שמן המפ הוא למעשה שמן קנאביס המופק בכבישה קרה. כאשר כובשים לשמן את זרעי צמח המפ, החומר הפעיל הנמצא בקנאביס (THC) אינו נשמר ולכן שמן המפ בטוח לשימוש ומותר על פי חוק. שמן זרעי המפ מגיע במבחר גדלים.