
1. לא סופקה חשבונית מיד עם הרכישה אלא צילום של מסמך מצ'וקמק כעבור כמה ימים 2. ההזמנה לא סופקה לאחר שבוע 3. החנות אינה מבטלת את העסקה גם לאחר פניה במייל 4. אין מענה בטלפון 5. נאלצתי לפנות לכ.א.ל על מנת להפסיק את התשלומים (תשלום ראשון כבר ירד) זהירות!

1. לא סופקה חשבונית מיד עם הרכישה אלא צילום של מסמך מצ'וקמק כעבור כמה ימים 2. ההזמנה לא סופקה לאחר שבוע 3. החנות אינה מבטלת את העסקה גם לאחר פניה במייל 4. אין מענה בטלפון 5. נאלצתי לפנות לכ.א.ל על מנת להפסיק את התשלומים (תשלום ראשון כבר ירד) זהירות!

את כל הרכישות של מוצרי החשמל, אנחנו עושים על ידי גדעון. תמיד דואג למכור לי את המוצר המתאים גם מבחינה תפקודית וגם מבחינת המחיר. הפעם, מדובר בתנור מידאה שגוף החימום שלו התקלקל. גדעון דאג שאקבל שירות מעולה וכרגיל, עם יחס אישי וקשוב, הפך את כל הסיפור לחוויה בהחלט חיובית. רוצה לציין גם את השירות המצויין של חברת ח.י נותנת השרות והטכנאי המקצועי והאדיב, יחיאל. תודה רבה גדעון והמשך כך.

שירות VIP. הזמנתי בשישי בלילה תנור, הגיע אליי ביום שני בשעה 15:00!! שירות מצוין, תודה רבה לגדעון על הטיפול המסור!!!

חייב לציין שקצת חששתי מהבקורות פה. אבל בגדול תהליך הקנייה היה חלק גדעון איש חביב ושירותי. בצעתי הזמנה ביום חמישי הוא הבטיח שהמקרר יגיע ביום ראשון -שני ביקשתי לזרז מכיוון שהמקרר שלי התקלקל. והמקרר הגיע אליי כבר ביום ראשון. אז בגדול יצאנו מרוצים.

רכשתי 3 מזגנים מיני מרכזיים 3 כיריים גז. קיבלתי שירות מעולה מנציג האתר גדעון.והמחיר הייה הזול מכל האתרים באינטרנט. יישר כוח

איני מבין איך חוות הדעת פה פושרות. לי היתה חווית קנייה יוצאת מן הכלל. ביום חמישי הזמנתי מיזוג מרכזי וביום ראשון, כעבור 1-2 ימי עסקים (!!!) קיבלתי את המזגן. וזה לא שאני גר במרכז... בקיצור, ממליץ בחום.

רכשתי באתר מקפיא שלא צוין שרוחבו גדל כשפותחים את הדלת ולכן לא מתאים לי במידותיו. יצרתי קשר עם הספק, ענה לי גדעון אדם נחמד אך טען שאני לא זכאית להחזר מלא. השליח שהגיע קרע את הקרטון ולכן הספק טוען שהמוצר לא באריזתו המקורית, לא נחשב חדש (כשאפילו לא חובר לחשמל!) יעבור לתצוגה ועלינו לשלם רבע מעלותו ועוד עלות המשלוח. משמע לקבל החזר של 800 שח על מקפיא שעלה 1250 שח!! למרות ששלחתי ביטול עסקה פחות מ14 יום כפי שמאפשר החוק להגנת הצרכן. ברמת השירות, היה קשה לתפוס אותם וגם כשכן לא היו מוכנים להקשיב להסבר שאת המשלוח אשלם אך לא נראה לי הגיוני שלא ניתן לקבל החזר מלא למכשיר חשמלי שהוצא מהקרטון (לא על ידי אפילו) ונמצא לא מתאים במידות בגלל פתיחת הדלת (וחבל שלא צוין במידות באתר). הצעתי לרכוש במקום מקפיא אחר ולשלם את ההפרש, כרגע הם רוצים לקחת גם רבע מעלות המקפיא וגם עלות המשלוח. שוקלת לתבוע על סמך החוק להגנת הצרכן. מרגישה מרומה, אכזבה גדולה.

ביצעתי רכישה אינטרנטית של טלויזיה ב- 17.9.2021 בשעה 13:57, הזמנה 5091. באתר היה כתוב שהמוצר יסופק תוך 5 ימי עבודה. לקראת סוף החודש התקשרתי לברר מדוע לא קיבלתי עדיין את המוצר. גדעון נציגם אמר שיברר ויחזור אלי. אך לא חזר. התקשרתי שוב למחרת וגדעון טען שהם מבררים. לאחר מספר התקשרויות ומספר פניות שכתבתי באתר של החברה, נטען ע"י נציגים שונים של החנות, הטענות הבאות: ניסו להתקשר איתי ולתאם משלוח אך לא הצליחו. המוצר כבר נמצא בחברת משלוחים. כמובן שאף אחד לא התקשר אלי וזה היה שקר. לאחר הבטחות שווא, נסיונות חצופים להטיל עלי את יצירת הקשר עם השליח (כאילו אני עובד של החנות..) וברורים עד בלי די, ביום חמישי בבוקרו של 7.10.2021 נציג החנות העלה בשיחת ועידה את המשלח ותואמה הגעה ל- 19:00 באותו יום. השליח לא הגיע כלל ולא הודיע על ביטול. למחרת התקשר השליח בשעה 15:56 לקראת שבת והודיע שהוא בדלת. ללא תיאום מראש ולקראת שבת. מסר את הטלויזיה והלך בחופזה. לא בדק אצלי אם המוצר תקין. גם קבלה/חשבונית לא קיבלתי עד עתה, רק מספר הזמנה שאושר. אני מאוכזב קשות מהשירות.

התקשרתי להזמין מזגן, גדעון איש המכירות ענה על בחביבות על כל השאלות שהיו לי בבדיקת התאמת המזגן לצרכים שלי. המזגן היה דרוש לי באופן דחוף ולכן הצעתי איסוף עצמי. לאחר הכנסת ההזמנה באתר תוך שעה וחצי, חזר אלי שמעון עם אישור האיסוף. קיבלתי שירות מקצועי ויעיל ולאחר כמה שעות אספתי את המזגן. תודה לצוות ולגדעון איש המכירות.

מזגן פורסם במחיר 3100. לא סופק. אחרי טלפונים שונים וברורים - אין במלאי. אותו מוצר מפורסם באתרים אחרים, במחירים יותר גבוהים, אבל קיים במלאי. המחיר של החנות עלה והוא מופיע - גם בזאפ - אבל המוצר "לא במלאי של היבואן". ביטלתי העסקה.

קיבלתי שירות אדיב ומקצועי מגדעון, הסביר בסבלנות כל מה ששאלתי. המזגן הגיע תוך יומיים! חוויית קניה מצויינת, כן ירבו!

תודה רבה לגדעון על שרות טוב ונעים. נתן לי את המוצר במחיר פצצה. שרות אדיב והסברים מדויקים. ודאג להובלה מהירה כפי שביקשתי על מנת שאוכל לממש את הטבת האחריות 'ל אלקטרה.

יצרתי קשר עם החנות ענה לי בחור מקסים בשם גדעון הזמנתי תנור באתר - התנור הגיע אחרי 3 ימים. אחלה שירות מהיר מיקצועי ואדיב מאוד!!! ממליץ בחום תודה גדעון על השרות

גדעון נתן שירות אדיר, במחיר חסר תחרות. ניסה להפוך כל אבן במטרה לספק לי את המקרר. תודה תודה תודה.

רכשתי תנור אפיה של בוש מדגם HBG675BS2. הרכישה בוצעה ביום שלישי בסוף היום, ולפני הרכישה דיברתי עם גדעון וביקשתי לוודא שיסופק עד יום חמישי, למרות שלפי האתר האספקה אמורה להיות בתוך 7 ימי עסקים. גדעון בדק, חזר אלי עם אישור לאספקה תוך יומיים כמו שביקשתי וגם נתן לי את מספר הטלפון של המוביל לתיאום ישיר מול המוביל. התנור סופק כפי שהוזמן וביום שהובטח. הרושם הכללי שלי הוא של חנות אמינה וחוויית קניה טובה.

קניתי כבר מוצרים רבים בחנות הזו, מקרר, טלוויזיה, כיריים, קבלתי יעוץ מצוין מגדעון ואני מאד מרוצה. גם כשהתעוררה בעיה היה עם מי לדבר והטעות תוקנה

חווייה מצויינת. החל באיש מכירות אדיב, ממשיך למקרר שהגיע מהר מהצפוי, וכלה באנשי מקצוע שטיפלו בבקשות שהיו לנו לאחר שהמוצר הגיע. ממליץ. אני אקנה אצלם שוב.

לא לקנות מאבי סופר! קניתי מקרר מידאה 463 - המקרר מרעיש כמו טרקטור! אני לא יכולה להיות במטבח מרוב שהוא מרעיש והרעש מקרין גם לחדרים הסמוכים. העיקר שבהגדרות יצרן כתוב "מדחס שקט מאוד". הוא גם מתחמם מאוד בצדדים ונשמעים קולות פיצוצים עם הפתיחה. זוועה של מקרר. חמישה ימים אני רודפת אחרי רשת אבי סופר שרות לקוחות בבקשה להחזיר את המקרר או לפחות לברר האם אפשר להחזירו ללא קנסות. מתקשרת בכל יום לשרות לקוחות. אומרים בכל פעם שהם אישית לא מטפלים בזה אבל שיחזרו אליי ולא חוזרים. אומרים שיעבירו לגורם בכיר ולא מעבירים. רשת אבי סופר מאוד מפתים אותך עם מחירי קניה זולים אבל אם המוצר פגום או בעייתי, אכלת אותה. אין עם מי לדבר. שרות הלקוחות של החברה לא פעיל.

אתר 'שובר מחיר' מפרסם מכירת מקרר Midea HD273FN. באתר מוצג המקרר עם אחריות שלוש שנים מלאות 9 שנים על המדחס ע"י המילטון היבואן הרישמי. האתר גם רושם "אנחנו מבטיחים המחיר והאחריות הטובים ביותר". בבדיקה מול היבואן - אין כלל אחריות כזו עבור המדחס. פניתי מספר פעמים לאתר 'שובר מחיר' וכן לבעלי האתר (רשת 'אבי סופר') אך עד כה אף אחד לא סיפק אישור רשמי לאחריות המיוחדת עבור המדחס. בכל הפניות שלי, הן לאתר 'שובר מחיר' (שוחחתי עם גדעון בכל הפניות, שהבטיח שהוא בודק עם הסוכן וחוזר אלי 'היום') והן לרשת אבי סופר (שוחחתי עם 2 נציגות שהבטיחו לי ש'היום יחזור אלי מישהו'), עד כה אף אחד לא חזר אלי. כל הפניות שלי ל'שובר מחיר' ול'אבי סופר' מתועדות. תלונה נשלחה גם למועצה לצרכנות עם צילום מסך של האתר 'שובר מחיר' אשר מציג את האחריות המיוחדת למדחס.

מוצר מופיעה בZAP ובאתר חנות. אחרי שהזמנתה מוצר מתקשרים אומרים שאין מוצר ומנסים למכור לך מה שאתה לא רוצה

קניתי מדיח מדיאה. בכל מה שקשור לביצוע ההזמנה ועברת כספי אליו, הלך מצויין. היו בעיות בהספקה. ואחרי יומיים מנסה לתאם הדרכה והרכבה אץמול והיום אני מנסה עשרות צילצולים לטלפון המופיע בחשבונית - 07708010103 ואף אחד לא עונה. המדיח תופש חצי מטבח כבר כמה ימים. לא רק זאת. לא נשלח אישור על הקנייה והייתי צריך לבזבז זמן לחפש בפיי-פל ובוויז מי מוכר. בויזה התברר כי הכסף נמשך ע"י חברת אלקטרה, ובזבזתי עוד כמה שעות להגיע למוכר המכובד. שומר נפשו ירחק. זה קל מאד לקבל שרות כשאתה קונה, אבל אחרי שקנית, זילזול מוחלט שומר נפשו ירחק. איציק ו. חיפה

המקרר שהזמנתי הגיע יחסית מהר אבל לא קיבלתי עדיין חשבונית קנייה למרות שדיברתי עם בעל החנות מספר פעמים שהבטיח לי שהוא מטפל בזה אבל כבר עברו חודשיים!

רכשתי לאמא שלי מקרר. אחלה שירות, הגיעו תוך 24 שעות לאמא שלי. היא סופר מרוצה!!! היו נחמדים מאוד...

לגמרי במקרה התקשרתי ל"שובר מחיר" ושמחתי לגלות מקצועיות, אדיבות ויחס אישי. הזמנתי מקרר וביקשתי לזרז הספקה כמה שאפשר. בעוד יומיים עדכנו אותי על תיאום מועד הספקה ומקרר הגיעה בזמן המתוכנן. תודה באופן אישי לגדעון תירוש על הטיפול הנפלא והתייחסות אישית!

חנות אינטרנטית טובה ויעילה עם שרות לקוחות אמחן . גדעון , איש הגון , נעים הליכות . הזמנתי אצלו מסך טלויזיה 55 אינטש של טושיבה בגלל מחירה הנמוך וקבלתי אותה למחרת . התברר כי הטלויזיה היא באיכות ירודה , תמונה גרועה עם אובך של גוון צהוב-כתום שלא ניתן לשיפור בהגדרות המכשיר . התקשרתי לגדעון ובקשתי להחליף , הוא נענה מייד לבקשתי ובתוך יומיים הוחלף למסך LG , כמובן בהפרש מחיר ניכר . נראה לי כי כך צריכה להיות ההתייחסות ללקוח וכך אמורים המוכרים לספק שרות לשביעות רצון הלקוח . נראה לי כי אמשיך בעתיד לרכוש אצלו וכמובן להמליץ לחברים . תודה גדעון .