דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון
מרכז מותגי העל של מוצרי חשמל (3 סניפים)
( - ממוצע דירוג הגולשים ב-12 החודשים האחרונים)
בעלים:
סמגל תעשיות בע"מ
עסק זה מפרסם ב-zap החל משנת 2003
דירוג החנות בשנה האחרונה:
רכשת מוצר בסמגל אלקטריק ?
-
ציון ממוצע
0
חוות דעת בשנה האחרונה
204
כל חוות הדעת
התפלגות חוות דעת
חיובי
נייטרלי
שלילי
חודש אחרון
0
0
0
3 חודשים אחרונים
0
0
0
6 חודשים אחרונים
0
0
0
שנה אחרונה
0
0
0
כל הזמן
183
0
21
נמצאו 204 חוות דעת גולשים על סמגל אלקטריק
תמונת משתמש
שם:
לימור
תאריך:
30/11/2006
דירוג:
חוו"ד לא עזרה
חוו"ד עזרה
תיאור חווית הקנייה:
פניתי לבית סמגל בחיפוש אחר תנור מסוג ספציפי, ובשל העזרה בהתלבטויות, הבירורים, המחיר והשירות באופן כללי בצעתי את הזמנת כל מוצרי החשמל דרכם. (את המוצרים הלכתי לראות אצל הספקים במרכז והזמנתי דרך הטלפון בבית סמגל, תוך התייעצות עמם) .
ביום לפני הגעת המוצרים החלטתי להחליף גם את מכונת הכביסה והיא הגיעה אלי כבר למחרת. אחד מהמוצרים הגיע באיחור של יום אך הפיצוי היה שמבית סמגל דאגו שכל הטכנאים המתקינים יגיעו באותו יום בזה אחר זה במצעד מתוזמן. אז תודה רבה לאלעד מבית סמגל על היחס והשירות, ובהחלט אשוב ואקנה שם גם בפעם הבאה.
מוצר:
מדיח כלים
תמונת משתמש
שם:
יובל
תאריך:
09/03/2006
דירוג:
חוו"ד לא עזרה
חוו"ד עזרה
תיאור חווית הקנייה:
התקשרתי לחנות בכדי לקבל מידע על מכונת כביסה של AEG מדגם אחר (LW50800)המופיעה אצלם באתר, הוסבר לי בצורה עיניינית על המכונה והוזמנתי לאולם התצוגה בחנות בכדי להתרשם ולקבל הסבר מעמיק יותר המתאים לדרישותיי.
כשהגעתי קיבלתי הסבר מקצועי ואמין והוצע לי הדגם החדש של LW52810) AEG ).
לסיכום: אין כמו לראות את המוצר בעיניים, לקנות רק מאתרים שחנויות עומדות מאחריהן. אהה, דבר נוסף שלמדתי - צריך לשים לב מי נותן את האחריות. היבואנים המקוריים נותנים יותר שנות אחריות (לגבי המכונה הזו בכל אופן).
לגבי השירות והמשלוח: ההסבר בחנות מאוד סייע לי בבחירת הדגם (מכיוון שהחלטתי רק AEG), כמו כן באתר היה כתוב אספקה מיידית והמכונה אכן נחתה אצלי בבית תוך יום (אמינות כבר אמרתי?).
בקיצור, אין תלונות!


מוצר:
מכונת כביסה LW52810
המידע המופיע ב- zap מסופק על ידי החנויות עצמן ובאחריותן בלבד. אם נתקלתם בבעיה כלשהי בנתונים המוצגים באתר, אנא שלחו אלינו הודעה ואנו נטפל בעניין
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply