
שרות מצויין , בחור בשם דביר ממליץ עליו בחום לגבי מוצר בינתיים הכל עובד מצויין , תמשיכו כך

שרות מצויין , בחור בשם דביר ממליץ עליו בחום לגבי מוצר בינתיים הכל עובד מצויין , תמשיכו כך

סה"כ חנות סנטדטית ולא יוצאת דופן מכלל החנויות הזמנה קלה - אך היה עיכוב בין ההזמנה בפועל להוצאת החשבונית (כ 3 ימי עסקים) נפלתי בין הכיסאות עד שלא חזרתי לשירות ושמו לב על כך את המוצר קיבלתי ביום עסקים השביעי כפי שהובטח בתנאי התחייבות

הזמנה בוצעה במהירות, כולל איתור הדם הרצוי לצרכים שלי באמצעות האיש בחנות בטל'. יום לאחר ביצוע ההזמנה כבר נוצר איתי קשר לתיאום המוביל ויום לאחר מכן המוצר הגיע לביתי בטווח הזמן שצוין. כלומר אספקה מהירה תוך יומיים עסקים

ביום 29/06/17 הזמנתי דרכם 2 מזגנים. הנציג הבטיח כי יעשה מאמץ לאספקת שני המזגנים ביום שלישי. לאחר קבלת הודעה מפמילי ליין כי האספקה תבוצע יום שלישי, תיאמתי טכנאי ליום רביעי בידיעה שהמזגנים מסופקים יום שלישי. בפועל, לאחר שהפסדתי חצי יום עבודה, התקשר אליי היום המוביל של פמילי ליין ואמר כי יש לו הזמנה רק למזגן אחד ולא לשני המזגנים! מבדיקה מול המוקד של פמילי ליין גם כן בית העסק שלח הזמנה רק למזגן אחד?! קרי, הרי שמדובר בהתרשלות שלהם לפיה הזמינו רק מזגן אחד, בעוד אני סומכת על התחייבות נציגם לעשות את מירב המאמצים לאספקת 2 מזגנים ביום שלישי, ובשל כך הפסדתי ימי עבודה ותיאמתי טכנאי כאשר שני המזגנים אינם.

אחרי יותר מ20 יום המוצר עדיין לא הגיע והם דוחים אותי "מחר, מחר..." תזהר מהם

התקשרו אלי כדי שאוסיף כסף כדי לקבל את המוצר עם שליח. אמרתי להם לשלוח רגיל. כעבור יותר משבועיים קבלתי מייל שהמוצר נשלח יום לפני (התחייבו על הספקה תוך שבוע). ניסיתי להתקשר מספר פעמים לשירות לקוחות, אחרי שאני מסביר למה אני פונה, הם פשוט סוגרים את הטלפון. מעולם לא קיבלתי חשבונית. ואני עדיין לא יודע מה מחכה לי אם וכאשר אקבל את המוצר ...

הזמנו את המוצר ב 24.5 וכבר למחרת קיבלתי אישור ההזמנה עם כול הפרטים שלי למשלוח. אחרי מספר ימים הגיע המשלוח. בדיוק בהתאם להזמנה. אנחנו מאוד מרוצים

לאנשים האלה לא אכפת מהלקוחות שלהם. כתוב באתר שהמישלוח יגיע תוך 7 ימי עבודה. עברו 15 והמוצר עדיין לא אצלנו! כל שיחה נגמרת בהבטחה שיחזרו אליי אך אינם חוזרים אף פעם!!! גרוע מאוד! לא קיים אצלם יחס כלשהו ללקוח! אל תקנו!

הגעתי בגלל המחיר, עזבתי בגלל השירות. ביטלתי את ההזמנה אחרי בזבוז זמן של שעתיים, בגלל השירות. בחרתי מקרר במחיר הוגן ורציתי לקנות. 1. בטלפון ניסו כמה פעמים לדחוף לי דגם יותר קטן ויותר יקר ב-600 ש"ח גם לפני ההזמנה ואף לאחר ההזמנה. 2. לאחר ההזמנה אמרו לי שאם יש תקלה תחת אחריות, וצריך להזמין טכנאי, ההזמנת טכנאי היא על חשבוני, והוא אף יוכל לשים חלקים לא מקוריים. 3. לגבי מועד אספקה, שאלתי אם אפשר להתקשר אלי קודם, לוודא שאני בבית, אמרו שלא, שהספק הוא מהשטחים והוא לא מתקשר, ושאני צריך להיות כל היום בבית מ-8:00 עד 16:00 !!! פה שברו אותי, אמרתי שאני רוצה לבטל את ההזמנה, אמרו טוב וניתקו. נקודה חיובית אחת אני רוצה להגיד לטובת מנהל האתר, הוא דיבר איתי ארוכות לפני פרסום חוות הדעת הזו, וניסה להסביר בצורה אדיבה למה כל זה קרה, אך בסופו של דבר, אמר שהוא לא יכול לשנות את שיטת העבודה, ואפילו לא לציין בפרסום שהספק לא מתקשר וצריך להיות כל היום בבית. הסברתי לו שמחובתי להעביר את המידע הזה לציבור הרוכשים בישראל בחוות דעת זו כדי שידעו ממה להזהר.

אתר מאוד פשוט וידידותי אפשרות נוחה לתשלומים באתר מאובטח עם ביצוע התשלום מתקבלת שיחה מהמוכר שמוודא את פרטי ההזמנה שירות נעים ומסביר פנים עמידה בזמנים ושליח מאוד שירותי.

אנשים נחמדים שירות טוב ומחיר סביר מאוד מוצר טוב בדיוק מה שרציתי אספקה מאוד מהירה

חווית רכישה מהטובות שזכיתי להכיר! חוויית השירות,אמינות, מהירות הביצוע והמקצועיות, מי היה מאמין שלרכוש טלווזיה יהיה כל כך קל אני אמשיך לרכוש מהם וממליץ גם לכם . במקצועיות שירות ומחיר הם במקום הראשון!

חווית קנייה טובה מאוד מהירה ויעילה. עשיתי הזמנה באינטרנט דרך ZAP חזרו אלי משירות הלקוחות ואישרו את ההזמנה. המוצר הגיע אלי בתוך 4 ימי עסקים

הקניה היתה נוחה ואינטואיטיבית. לכשעלתה שאלה, שירות הלקוחות חזר אלי בזריזות ובמענה ענייני ואדיב. המוצר הגיע עוד לפני המועד שהתחייבו אליו.

בחרתי באתר כי סומן כקנייה חכמה משלוח חינם ואספקה תוך 7 ימים. לאחר ההזמנה התקשרו והציעו משלוח מהיר בתשלום עניתי שחבל שמתקשרים כי ראיתי את האופציה הזו בהזמנה ובחרתי בדואר רשום בחינם, בתגובה אמרה הנציגה שלמרות שרשום זמן אספקה 7 ימים ומשלוח חינם הכוונה לזמן שיוצא מהם ומניסיון יכול להיתקע בדואר, סרבתי בנימוס. עברו 21 ימים מהזמנת המוצר. התקשרתי במהלכם מספר פעמים אמרו שצריך להגיע ושאמשיך לחכות, ואין להם מספר חבילת דואר רשום. טענתי שהזמנות באתרים אחרים שהתבצעו הרבה אחרי כבר התקבלו אצלי דרך הדואר, אך הם טענו שהייתי צריך לבחור באופציה של השליחות. היום התברר לי שהמוצר עדיין כלל לא יצא מהחנות, והוא ישלח אלי על חשבונם בדואר שליחים.

רכשתי את המיקרוגל מתוצאת דלונגי באתר דייליסייל בתאריך 30.4.15. המוצר כלל 3 שנות אחריות של ניופאן. לאחר כשנתיים הוא החל להשמיע רעשים מוזרים. בתאריך 9.4.17 לקחתי את המכשיר למעבדה של ניופאן, כי ידעתי שיש לי אחריות של 3 שנים, אלא שהתברר שלמכשיר יש רק שנה אחת של אחריות. התקשרתי לדייליסייל ושם הסבירה לי הפקידה כי למוצר יש אחריות רק של שנה אחת. שלחתי לה בפקס הוכחות שבאתר שלהם צויין בפירוש יש למוצר יש שלוש שנים אחריות. בעודי נמצא במעבדה של ניופאן בראשון לציון, התקשר אלי רמי מהאתר. הוא היה אדיב והסביר לי שלמוצר אכן ניתנו 3 שנים אחריות והבעיה היא אצל ניופאן. הוא הבטיח שיטפל בעניין מיד לאחר חג הפסח ושזה יסודר. כל השיחות מוקלטות אצלי באופן אוטומטי במכשיר. מאז ועד היום פניתי אליו לא מעט פעמים באימייל וביקשתי לדעת מה קורה עם קבלת ההחזר על סך 95 שקלים שנאלצתי להוציא בגלל הפאשלה שלהם, והאם הוא דאג להרחיב את האחריות לשלוש שנים כפי שצויין בעת המכירה. הוא ניתק איתי מגע. הצעתי לו גם שייתן לי את ההחזר הכספי בצורת הנחה על קניה עתידית שלי באתר-באופן כזה שהוא לא יפסיד- למרות שהמחדל הוא שלו. גם מזה הוא התעלם. עצה ממני: אל תקנו באתר הזה כלום. כשתצטרכו לממש אחריות, תגלו שאין, למרות ששילמתם עליה כסף. מכיוון שבמעבדה לא נמצאה תקלה, אבל המכשיר ממשיך להוציא רעשים לא שיגרתיים בזמן ההפעלה, אני מחפש מיקרוגל חדש במקומות בימים אלה. סתם זרקתי בדייליסייל 1020 שקלים. כואב הלב.

ההזמנה היתה מהירה, המוצר הגיע בתוך יומים, שירות הלקוחות בעת ההזמנה היה חסר סבלנות לבירורים ושאלות. הובלת המוצר ללקוח רק 3 ימים בשבוע (א, ג, ה) בשעות הבוקר.

הכל מעולה. קיבלתי מענה טלפוני מהיר ומקצועי. מחיר הכי זול (לאחר סקר שוק). קיבלתי את הטלוויזיה עצמה, יום לאחר מכן (WOWWW)!!! כל הכבוד.

המשלוח מעט התעכב שלא באשמת האתר, וכשגילו זאת באתר הם עשו מעל ומעבר על מנת לבצע את המשלוח, הם שלחו משלוח על ידי שליח לכתובת אחרת בו ביום וכל זאת שהמשלוח יגיע בזמן. ההערכה הגדולה היא על לקיחת האחריות ומאמץ מקסימלי על מנת לרצות את הלקוח.

שלום רב, הזמנתי מגהץ של tefal דרך דיילי סייל , דגם שראינו אצל חברים. כעבור יום התקשרו להגיד שמדובר בדגם ישן עם שנת אחריות אחת ואילו בהוספה של 30 ש"ח מקבלים את הדגם החדש עם שנתיים אחריות. בחרנו להוסיף בשמחה. המגהץ הגיע בזמן באמצעות שליח.קבלנו שירות מצוין, סה"כ לא היה צריך הרבה שירות כיון שהכל התנהל כמו שצריך:) תודה!

הבטיחו משלוח תוך 3 ימי עסקים, וקיימו :-) הבחור בטלפון היה ענייני, על גבול חוסר הסבלנות, אבל בסדר גמור !

עוקצים עם המשלוח שניה לאחר הרכישה! הרכישה כללה את המשלוח שזו אחת הסיבות שבהן בחרתי בהם לקנות דרכם. מיד לאחר הרכישה חזרה אלי נציגה מאוד לא נחמדה שאמרה לי שהאופציה היא- שליח שלהם בעלות של 25 ש"ח או שיקח להזמנה 3 שבועות (!!!). לא הבנתי למה שכן מצויין שזה שליח בכל מקרה. היא אמרה שזה שליח של הדואר ולוקח להם שבוע (!!) להוציא מאצלם ובגלל שזה דואר עוד שבועיים לקבלת המשלוח. כרגע אני 18 יום מביצוע העיסקה ואין עדיין זכר למוצר.
הלקוח ממש לא מדייק באתר רשום מפורשות ואני מצטט "מוצרים עד 5 ק"ג ישלחו בתוך 7 ימי עסקים בדואר רשום." אז אף אחד לא מנסה לעקוץ. בתור שירות לקוחות ולמרות שאנחנו לא חייבים, אנו מעדכנים את הלקוחות גם טלפונית לאחר הרכישה ומציעים להם אפשרות של שליח. גם כשמסבירים ללקוח את פרטי המשלוח, אנו מדגישים שאנו מוציאים את המוצר בדואר רשום בתוך 7 ימי עסקים כפי שמופיע מפורשות באתר אבל לא יכולים להתחייב לזמן האספקה במקרה של דואר רשום כי זה לא בשליטתנו, לעומת משלוח ע"י שליח שכן בשליטתנו ולכן אנו מתחייבים לאספקה בתוך 7 ימי עסקים עד הבית.

שירות לקוחות מזעזע! רכשתי טלוויזיה Samsung בתאריך 9.5.17. לאחר שבוע התקשרתי לברר מה קורה עם המשלוח והפנו אותי לחברת השליחויות. לאחר שחברת השליחויות הודיעה שההזמנה בוטלה חזרתי לברר מה עם ההזמנה בדיילי סייל ונחרדתי מרמת השירות: 1. בכל שיחת טלפון ״מרחו״ אותי והבטיחו לחזור אלי ״תוך שעה״ לאחר בירורים (כמובן שאף פעם לא חזרו). הגדיל לעשות אחד שהבטיח לחזור תוך שעה ואחרי שעה הודיעו לי שהוא כבר חזר הביתה. 2. לא הסבירו את הסיבה לעיכוב והתשובה היחידה שהתקבלה היא ״אנחנו מבררים לך וזה לוקח זמן״. לא ידעתי שלוקח יומיים לברר סטאטוס הזמנה. שירות לקוחות נמדד ברגעי משבר ולא כשהכל עובד חלק. מעולם לא נתקלתי בשירות כזה ואין לי מושג למה אתר זאפ מציין את החנות הזו תחת ״קנייה חכמה״. אם אתם רוצים להיות חכמים, אל תיקנו באתר הזה.
מתן הזמין טלויזיה שלא הייתה במלאי שלנו אלא במלאי הספק, עם אספקה בתוך 7 ימי עסקים וכך גם צויין באתר. הלקוח פנה אלינו לאחר 3 ימי עסקים לברר מה מצב ההזמנה ניסינו לקבל תשובות ממרכז הלוגיסטי של הספק אך שמה לא יכלו לתת לנו תשובה מיידית. את התשובה הצלחנו להשיג לאחר יומיים אך הלקוח לא הסכים להמתין וביקש לבטל לבקשתו ביטלנו את העיסקה והלקוח לא חוייב בעלות ביטול

קניתי מכונת כביסה בחנות הזאת בגלל 2 סיבות 1- תגובות טובות 2- מהירות משלוח עד 3 ימי עסקים אחרי ההזמנה באתר התקשרנו לוודאות שהכל אושר איתם בנציג שענה אמר לנו בקול מזלזל עד 7 ימי עסקים ושאמרנו שכתוב משלוח מהיר הוא התחיל להמציא שהמכונה מגיע ממחסן ומארץ אחרת ושזה לוקח זמן לאחר מכן ניסינו לשאול האם הכל מאושר מחברת האשראי והם מעבירים מאחד לשני { בזמן שברקע אנחנו שומעים אותם מתלחשים "למה העברת אליי לא תעשה בעצמך וכו..) אחרי כמה דקות החלטתי שאני מבטל את ההזמנה ובקיצור לאחר כמה שיחות דיברתי עם המנהל שהוא טען לי שהנציג חדש {מעניין מאיפה הוא למד על כל מערכת השינוע מהמחסן ומחול אם הוא חדש} והמנהל הבטיח שהמוצר יגיע בזמן לסיכום המוצר הגיע בזמן, וחבל שהייתי צריך לקבל את מה שהם בעצמם מפרסמים רק אחרי 4 שיחות ש 3 מהם היו על ביטול ההזמנה
פנייתו של יצחק התקבלה ע"י נציג חדש באתר. הנציג לא היה מודע שיש מבצע של אספקה מהירה בתוך 3 ימי עסקים על המוצר הנרכש. ברגע שהלקוח הפנה את תשומת לב הנציג לכך, הוא עירב את מנהל האתר והפנייה טופלה ע"י נציג בכיר הלקוח בסופו של דבר כמובן קיבל את המוצר בזמן כמו כן מנהל האתר תידרך שוב את כל הנציגים למנוע מקרים נוספים בעתיד. צוות דייליסייל

שירות - מהיר, מקצועי ואדיב. קיבלנו את המוצר יום למחרת בצהריים. במהלך הרכישה קיבלנו הצעה להחליף לדגם חדש יותר באותו מחיר והסכמנו. אנחנו מאוד ממליצים על המוצר ועל החנות עוד יותר!!