יש לי רק דבר אחד להגיד על החנות הזו אל תבזבזו בה יותר מ-100 שקל באמת חבל על הכסף.
תשמעו סיפור. הזמנתי את הדיסק הקשיח דרך אתר האינטרנט של אייבורי. המוצר הגיע לא תקין.בכל חנות נורמלית אחרת (מניסיון) הייתי מתבקשת לשלוח להם אותו בחזרה ולקבל אחד אחר או זיכוי כספי. רק באייבורי החליטו שהם חכמים ואמרו שאין מצב כזה בכלל ואני צריכה לגשת למעבדה שלהם ולהוכיח להם שהדיסק הקשיח תקול.
אז הגעתי למעבדה באשדוד, לצערי שכחתי את השנאי החשמלי בבית. אז נאמר לי שאני חייבת להביא אותו כי להם במעבדה אין!! קלטתם מעבדת מחשבים שחסרים לה רכיבים למוצרים שהם אמוריים לבדוק. אז חזרתי הביתה והבאתי את השנאי. הדיסק נבדק והוחלט כי השנאי שהיה לי הוא מקור הבעיה אז הם מביאים לי שנאי אחר, רגע, אז יש להם שנאי מתאים פתאום? טוב חזרתי לתומי הביתה פתחתי את הקופסא של הדיסק הקשיח ומה אתם יודעים. עובד המעבדה החמוד שייך לשים לי את השנאי בקופסא. חזרתי בפעם השלישית למעבדה לקחת את השנאי - הייתי צריכה להגיש להם חשבון דלק תאמינו לי.
לתומי שוב חשבתי כי ההבעיות נפתרו, איזה טעות. המחשב אומנם מזהה את הדיסק הקשיח אך לא ניתן להעביר אליו קבצים, מהירות איטית, נתקע וכדומה.
אציין בזו שעוד לפני הפעם השנייה שחזרתי לחנות התקשרתי לשירות הלקוחות הארצי שלהם ודרשתי לקבל את כספי בחזרה. נציגת השירות הלקוחות הסבירה בלהיטות כי לא ניתן להחזיר את המוצר מכיוון שהוא נפתח. אתם קולטים אם תרצו לבדוק כי המוצר לפחות תקין לא תוכלו להחזיר אותו. וכיצד אני בדיוק אמורה לדעת אם הוא עובד או לא בלי לחבר אותו למחשב.
עכשיו כשאני חושבת על זה שוב אפילו בפחות ממאה שקל לא הייתי שמה בחנות הזו.
תגובת החנות
בחברת אייבורי, כל לקוח הטוען למוצר תקול, אכן נדרש להגיע עם המוצר לבדיקת מעבדה כדי לבצע בדיקה ולוודא שהמוצר אכן תקול.
בחלק גדול מהמקרים אנו מוצאים כי המוצר תקין, ועולה כי הלקוח פשוט לא השתמש נכון במוצר או שהמוצר לא הותקן כראוי ולכן חשב שהמוצר תקול.
במידה והמוצר נמצא תקול מייד לאחר הרכישה, הוא מוחלף באופן מיידי במוצר חדש.
לגבי המקרה שבחוות דעת זו, הלקוחה התקשרה לשרות הלקוחות ונאמר לה בטלפון כי במידה והמוצר יימצא תקול הוא יוחלף או שכספה יוחזר.
לאחר בדיקה במעבדה, נמצא כי המוצר תקין והיה צורך להחליף שנאי.
לגבי הטענה שהשנאי נשכח במעבדה - זה אומת והתנצלנו על כך, טעות אנוש שאכן יכולה לקרות.
לאחר בדיקה נוספת במעבדה (בפעם השנייה) , נמצא שוב כי המוצר תקין ואף הראנו ללקוחה כי המוצר עובד תקין אל מול 2 מחשבים שונים.
למרות זאת הוחלט לספק ללקוחה מוצר חדש כדי למנוע את הסיכוי הקטן שהלקוחה תאלץ לבוא שוב