
שירות אדיב, מוצר נעלה, אספקה מהירה מאד. השתדלו לדייק שאקבל בדיוק מה שרציתי ושיגיע לי בזמן.

שירות אדיב, מוצר נעלה, אספקה מהירה מאד. השתדלו לדייק שאקבל בדיוק מה שרציתי ושיגיע לי בזמן.

קיבלנו שרות מצוין , יחס אדיב. מחיר הוגן והסבר מקיף אין ספק שנחזור לקנות כאן

רכשתי את המוצר והגיע תוך יומיים אלי הביתה! בדיוק כמו שתואר באתר. חווית קניה מעולה. גם מחיר טוב וגם משלוח זריז.. כמו שצריך! תודה רבה

קבלתי שירות מעולה. קניתי קערת מיני וסכין ל-magimix. גם הבירור אם המוצר במלאי, גם ביצוע ההזמנה עצמה וגם המשלוח בעזרת שירות PickUp (בהמלצת המוכר)

יחס אדיב עמידה בזמנים מומלץ מאוד . קשרי לקוחות טובים וזמינים בקיצור מנש טוב כדאי לרכטש מהמאירי

פעם ראשונה שאני קונה אצלם. מענה טלפוני מהיר, ביצוע הזמנה נוח ומהיר דרך האתר, זמינות במלאי, שעתיים אחרי ביצוע הזמנה קבלתי הודעה שהיא מוכנה לאיסוף. יום למחרת באתי לאסוף את ההזמנה. אחזור לקנות שוב.

שירות טוב ומחירים נמוכים. שום דבר רע להגיד, רק טוב! דבר אחד טוב לדעת: אם אתם גרים בשומרון, משלוחים אולי צריך זמן

ב- 13/03/18 חפשתי פלטת שבת חדשנית באינטרנט והגעתי במקרה לאתר "המאיר " ושם מצאתי , בשיחת טלפון לברור אם המוצר קיים במלאי נעניתי בחיוב שיאוכל לבצע את ההזמנה דרך האתר עדיף שזה מונע טעויות בהזמנה כמו ,כמות/כתובת . כרבע שעה לאחר ההזמנה קיבלתי שיחת טלפון ונשאלתי שרשמתי בהזמנה 2 יחידות מאותו המוצר האם זה לא טעות וגם למה לבוא לאיסוף עצמי מנהריה כשאפשר לשלוח לך עד הבית הסברתי שאני צריך את זה דחוף , תמתין רגע נאמר , ואתם יודעים מה הזמנתי ביום שלישי ביום חמישי לפני הצהרים השליח בפתח הבית נהניתי מחוויית הקניה טיפול מקצועי ואיכותי חוזר לקנות תודה

הזמנתי שני מוצרים. קיבלתי אותם עם שליח לעבודה תוך יומיים. אחד מהם היה טוסטר. כאשר פתחתי את החבילה ישר שמתי לב כי הציפוי של הפלטות החל להתקלף. כאשר התקשרתי לחנות לבקש להחזיר את המוצר לא התווכחו ולא חקרו. תוך יומיים הגיע שליח ולקח את הטוסטר. מעולם לא היתה לי חוויה חיובית כזו בה הלקוח תמיד צודק. כל הכבוד.

הזמנתי דרך האינטרנט טלפון אלחוטי. הדגם שלי לא היה,אז התקשרו אלי והציעו לי דגם יותר מתקדם באותו המחיר. אני מאד מאד מרוצה. שירות מושלם. והגיע בזמן. תודה רבה ל"המאיר"!

ההזמנה דרך הטלפון הייתה קלה ופשוטה. המענה שניתן היה אדיב וענייני והעצות שניתנו בשיחה היו מועילות. המכונה הגיע תוך יומיים במצב טוב מאוד. תודה.

שירות טוב מומלץ בחום,רכשתי מכונת כביסה ומייבש התייעצתי עם מאיר, בטלפון, שהסביר לי על הדגמים במקצועיות ובסבלנות. המוצרים הגיעו מהר יחסית .

שירות.מהיר ויעיל, קבלתי את המוצר מהר. גמישות בתשלום. היתה בעיה עם התשלום ועדיין קיבלתי את המוצר. לא מכיר מוכרים כמו מאיר.

שירות מקסים, אדיב מקצועי ומהיר. ביום חמישי הזמנתי את המיקרוגל וביום שני הוא היה אצלי בביית.

צוות המאיר טיפל במהירות המירבית. והמוצר שקבלתי- טוסטר אובן אלקטרוני של חורפי ריצארד אכותי ביותר. שרות טוב מאוד.

הופתעתי לקבל את המוצר תוך פחות מ 24 שעות מההזמנה ע"י שליח אדיב . מניסיון ראשוני שעשינו הסכין עונה לציפיות.

תחילה התקשרתם להודיע לי כי אין את המוצר במלאי וכי יגיע בעוד שבועיים. ואכן אחרי שבועיים יצרנו קשר לחידוש ההזמנה. אז תודה רבה על השירות הכנה. המהיר. עזרתם לי מאוד.

ביצתי הזמנה טלפונית ב-13 למרס 2019, שעה 17.30 לרכישת שואב אבק Dyson DC41. המוכר היה מאוד נדיב והפטיח לי לקבל את המוצר מאוד מהר. למחרת קיבלתי דוא"ל כי השואב אבק כבר על חברת המשלוחים ואחרי כמה שעות השואב היה כבר אצלי בבית. אני מברכת על הצוות שנותן שירות כלכך מהר וטוב. תודה רבה לכם , אני ממליצה לקנות בחנות האנטרנתי "המאיר"- חשמל ואלקטרוניקה

רכשתי מכונת כביסה מהמוכר מאיר. השירות מעולה, מאיר מכיר את כל הדגמים הרלוונטיים ונתן מחיר מעולה למוצר. רמת השירות מעל ומעבר למצופה. הזמנתי מכונה שלא הייתה במלאי, דאג לספק לפי הזמנים שהתחייב עליהם.

המיקרו גל הגיע ארוז היטב ואני מרוצה מהמוצר. חוויית קבלת המוצר לא הייתה טובה לדאבוני. כאשר אני רוכש ברשת, אני מצפה שהמוצר יגיע אלי עם פחות טרחה בהשוואה להליכה לחנות. שירות המשלוחים ״טיל משלוחים״ לא תיאם איתי הגעה, בכל פעם (3 פעמים) טלפנו אלי כשהם לכאורה על סף הדלת ונותנים לי 30 דקות להגיע לביתי. כאשר ביקשתי לתאם יום השליח אמר לי שיבוא למחרת כאשר יודיע לי שעתיים מראש - בפועל, הוא לא הגיע ולא טלפן (אבל אני, הייתי בבית). כאשר טלפנתי למרכזייה שלהם הם הסבירו לי שהם אכן נותנים הודעה 30 דקות לפני ובאילו ימים הם בת״א כך שאוכל לצפות להגעה. אם כן, לסיכום - פעמיים נשארתי בביתי ולא הלכתי לעבודה על מנת לקבל את המשלוח.
צר לנו שלקוחות שלנו לא מרוצים . תלונת הלקוח על אופן קבלת המשלוח ע"י חברת ההפצה שאנחנו עובדים איתם. לצערינו כל חברות המשלוחים וההפצה של המוצרים הקטנים - עובדות ומפיצות את המוצרים בשעות היום . והנוהל הוא שמצלצלים ללקוח כשעה לפני ההגעה ובודקים שהלקוח יכול לקבל את המוצר. באם הלקוח לא יכול לקבל - האספקה נדחית ליום למחרת. ושוב בתיאום של שעה מראש.(יש חלוקה כל יום). במקרה הנ"ל בכל פעם שצילצלו ללקוח הוא ביקש לדחות ליום למחרת, ובאחד הימים לא ענה לטלפון. המוצר סופק ללקוח לפני תום 7 ימי האספקה שאנחנו מתחייבים .

הזמנה פשוטה, משלוח מתואם והרבה לפני הזמן המחוייב. בהחלט טוב מאוד. למרות שהתחייבו ל 7 ימי משלוח הגיע למחרת עם שליח

מאוכזבת מאוד!!! בחרתי לרכוש אצלם למרות שהמחיר לא היה הכי נמוך בזאפ בגלל תגובות טובות על השירות.. בפועל שירות מתחת לכל ביקורת.. שילמתי על משלוח אקספרס וקיבלתי את המוצר אחרי שבוע... מאיר הבעלים בחר להעליב אותי באופן אישי.. העובד היחידי שנתן שירות כמו שצריך וחזר אלי מס' פעמים היה בחור בשם דניאל.. נותר לי רק להשתתף בצערו של מאיר אם זה השירות שהוא נותן..
הלקוחה צודקת באכזבתה. אנחנו מבינים את אכזבתה מכיוון שהיתה צריכה מוצר להאכלת תינוק ולא עמדנו בציפיות שהיו לה. המכשיר סופק אליה לאחר 4 ימי עבודה במקום 3 כפי שהובטח. כמובן שלא העלבנו אותה - הלקוחה בחרה להעלב כאשר ענינו לה לשיחת טלפון ביום ה' בשעה 21 , שאין לנו תשובה בשעה הנל , כי השליח לא עונה לנו בשעות האלו לטלפון. הלקוחה בחרה לקנות אצלינו לא רק בגלל השרות המושלם שאנחנו נותנים ללקוחות , אלא גם בגלל המחיר שהיה בין הזולים יותר בסריקת זאפ. נלמד מהמקרה הנ"ל להשתפר ולתת שרות עוד יותר טוב.

עשיתי את ההזמנה בערב. ולמחרת בבוקר כבר קיבלתי SMS עם המספר כדי לעקוב אחר החבילה בדואר. החבילה הגיעה באריזות טובות, עם כל המסמכים. אני מאוד מרוצה מהמקלט.

לאחר כ5 הזמנות (כולל הזנת פרטי כ. אשראי וקבלת חשבוניות) אצל ספקים אחרים של אותו מוצר שמשמש מוצר סרק או מוצר פתיון המאיר היא החברה היחידה שעמדה בפרסום באתר ZAP. מהמאיר התקשרו על מנת לענות על שאלות שהשארתי בהזמנה. המוצר סופק מהר מהמצויין באתר. המובילים עזרו להכניס מכונת הכביסה מהחלון ללא בקשת תמורה וכמובן שפינו את המכונה הישנה. חברה אמינה. ממליץ בחום!!!

קיבלנו שירות מעולה, המשלוח של המדיח הגיע תוך כ-3 ימים עסקים בערך, מעבר לכך נשלחה חשבונית במהרה לכתובת המייל וכך ההתנהלות מול החנות היתה נעימה. ממליצה מאוד.