צר לי שהגעתי לנקודה הזו, שכן ההתרשמות שלי היא שמדובר בעסק צעיר, שרוצה להציג את השילוב הנדיר של מחיר זול עם שירות טוב.
הגעתי לעסק דרך ZAP, בזכות המחיר הנמוך שהם הציעו ובזכות כמות חוות הדעת החיוביות עליהם. מדובר היה בהחלפת מסך לטלפון LG מדגם G2.
לצערי, המסך החדש שהותקן לי גרם למכשיר לעבוד בצורה לקויה מאוד החל מהרגע הראשון - אין לי אפשרות לנתק שיחות, אין לי אפשרות להשתמש בדיבורית, ה-GPS הפסיק לעבוד, הדלקת המסך הפכה למשימה מורכבת עד בלתי אפשרית בסיטואציות מסוימות ועוד.
בביקורי בחנות ביום המחרת נתבקשתי להמתין מספר ימים משום שהם מכירים את המצב בהתקנת מסכים מסוג זה והם צופים שהוא "יסתדר מעצמו".
בביקורי כעבור שבוע, עדיין באותו מצב, נתבקשתי להשאיר את המכשיר למשך שעה-שעתיים כדי שהטכנאי במקום יטפל בבעיה.
לאחר שלוש שעות ללא המכשיר חזרתי לחנות, אך הטכנאי מסר לי שהוא לא הצליח לפנות זמן לתיקון המכשיר. הוסבר לי כי הם נתקלו בסיטואציה בעבר, אך הם אינם יודע איך לטפל בה ולכן הם צריכים לבדוק באינטרנט כיצד לטפל בה - מה שייקח זמן.
לצערי, אני לא רואה הזדמנות להגיע שוב פיזית לחנות בימים הקרובים. בנוסף, המכשיר משמש אותי מאוד לעבודתי וחוסר זמינות מצידי משמעה סיכון להפסד כספי, כך שגם השארת המכשיר (שוב פעם) לכמה שעות אינה באה בחשבון.
את המסך אתקן כבר בחנות אחרת.
את הכסף ששילמתי אשמח לראות בחזרה.
תגובת החנות
צר לי מאוד לראות תגובה כזאת מלקוח שבמקרה אני זוכר אותך ולמרות הטיפול המסור שקיבלת כתבת את מה שכתבת.
אז ככה קודם כל חשוב לציין שאני יותר מאשמח להחזיר לך את כספך והדבר האחרון שאני רוצה שלקוח יצא מאוכזב מהמעבדה שלנו.
ולעניין התלונה אני אזכיר לך שלאחר הנפילה של המכשיר באת להחלפת מסך בלבד, כמובן שיכולות להיות השלכות לנפילה מעבר למסך שבור, למיטב זכרוני הגעת אלינו בתלונה שפונקצית ההדלקה של המסך בשתי נגיעות עם האצבע לא עובדת (לאחר החלפת המסך) לא הזכרת שום בעיה אחרת מעבר לכך
וחבל שאת הבעיות שפירטת אתה רושם כאן לפני שידעת אותנו בנושא. הייתי שמח לעזור ולפתור לך את הבעיות שנוצרו עכב הנפילה וחבל כי זה ממש מרגיש כאילו התגובה הזאת נרשמה במכוון לפגוע בשמנו הטוב
אנחנו נמשיך לתת שירות טוב בשילוב מחירים מצויינים כפי שציינת וגם לקוח שלא יצא מרוצה ויידע אותנו מהר מאוד הבין שהוא ביידים טובות וקיבל מענה מהיר וסופי.
תודה ונשמח לשנות את הרושם שקיבלת מאיתנו.