
המוצר הגיע מהר. הייתי זקוק לבירור מסויים והסתבר שיש מענה 24 שעות ביממה וטיפול מיידי. הופתעתי לטובה, הבחור (אורי) חזר אלי שוב ושוב עד שתפס אותי בכדי שאהיה מרוצה במאה אחוזים. תודה

המוצר הגיע מהר. הייתי זקוק לבירור מסויים והסתבר שיש מענה 24 שעות ביממה וטיפול מיידי. הופתעתי לטובה, הבחור (אורי) חזר אלי שוב ושוב עד שתפס אותי בכדי שאהיה מרוצה במאה אחוזים. תודה

הגעתי ל-digital electric דרך אתר zap. חיפשתי דגם מסוים של מדיח כלים של בוש. ענה לי בחור בשם אורי. אורי המליץ לי על דגם מתקדם יותר אשר הוצע במחיר מבצע באותו שבוע. קיבלתי שירות אדיב ומקצועי. והכי חשוב - המדיח הגיע אלי יום לאחר ההזמנה!

מומלץ בחום! הזמנתי מדיח של בוש. קיבלתי את המחיר הכי זול שמצאתי באינטרנט. נקבע משלוח כבר ליום למחרת (ולא שילמתי על משלוח מהיר). מומלץ להתקשר אליהם לפני ביצוע רכישה, יש מוצרים שאפשר לקבל עליהם הנחה נוספת (למרות שהמחיר שלהם מהנמוכים בזאפ).

הספק היה לא נעים לתקשר איתו ולא אחראי, לא חשבתי שדיגיטל אלקטריק עובדים עם כאלה. עם הייתי בודק תגובות על הספק בחיים לא הייתי קונה מהם. המקרר סופק מהר , תוך יומים, ואפילו עובד. דיבור מזלזל של שרות הלקוחות של הספק הדליק נורה. הייה רשום שמשלוח חינם אבל חייבו אותי על 50 ש"ח נוספים זה לא היה קריטי עם מראש היו מסבירים למה, למשל באתר של דיגיטל אלקטריק בזמן הרכישה. קבוע לספק עד 16:00 הגיעו ב 20:00, הסבלים התבחיינו וקיללו וזה לא היה נעים אפילו די מגעיל, לאחר שפתחו אריזה היו 2 קמטים בפח של המקרר, הסבלים הסירו אחריות. לא הסקימו להוציא את המקרר הישן (למרות שקיים חוק שמחייב את הספק להוציא פסולת אלקטרונית מבית הלקוח כגון מקרר, מכונת כביסה ועוד ללא תשלום, ובמעמד ההספקה לא ידעתי על זה). לפי דעתי רמת יחסי אנוש וידע על מה זה יחס מקצועי ואדיב כלפי הלקוחות של הספק ירודה.
לאחר קבלת חוות הדעת דיברנו עם הלקוח ובדקנו תמקרה הלקוח הסביר שטענותיו הם לא כנגד החנות (דיגיטל אלקטריק) אלה כנגד היבואן שמוציא מובילים שמתנהגים בצורה כל כל מחפירה טיפלנו בעניין מול היבואן והמובלים הללו לא יספקו יותר סחורה ללקוחות דיגיטל אלקטריק! לנו חשוב מאוד חוווית הקנייה והשירות ללקוח הסופי טיפלנו בלקוח והצאנו לו פיצוי. נלמד להבא לספק ללקוחות הובלות רק שלנו!

שירות מעולה, מענה מהיר ענייני והתחשבות בצורכי הלקוח קיבלתי ייעוץ מקצועי ואמין זמן אספקה מהיר ביותר - סופק יום למחרת

קניתי מקרר. התעניינתי באחד (נורמנדי), התקשרתי אמש ממש מאוחר, אמרו שייבדקו מלאים ויחזרו הבוקר, אך מייד הציעו דגם גדול ויקר יותר של מותג מקביל (לוקסור) באותו מחיר. חזרו בבוקר, ומסתבר שמתקשים לאתר את הראשון אך עמדו בהצעה למקרר השני. ההוזלה שלו היתה 25% ממחירו באתר. הפגינו אדיבות. הסברתי את הדחיפות, ודאגו להובלה בו ביום, והמקרר אכן הגיע ליעדו מספר שעות אחרי הקניה. שאפו על השירות, סרגיי אמש, ובעיקר אורי היום.

אין דברים כאלה יום לפני הזמנתי למחרת המדיח בבית. שרות ויחס כזה מעולם לא קיבלתי מחנות שרכשתי מוצר. תודה רבה לכם בטוח שאני יחזור לקנות מכם מוצר חשמל בעתיד.

שירות מעולה! שלחתי פנייה, חזר אליי נציג השירות אורי תוך שתי דקות ועזר לי להחליט ולהבין את הקנייה בצורה הכי נעימה וסבלנית. כיף לקבל שירות כזאת :) זו הפעם השנייה שאני קונה שם.. ממליצה!

הזמנתי דרך האתר מקפיא, אורי נציג המכירות חזר אליי במהרה, היה אדיב ומנומס, ואף הציע לי מוצר יקר יותר ואיכותי יותר, ואף עשה לי הנחה משמעותית, מיד נשלחה אליי קבלה למייל, ואף ענה לי על שאלות נוספות שהתעוררו אצלי אחרי הקניה, והשרה בי בטחון מלא ברכישה טובה ואמינה. עד כה אני מרוצה מאוד תודה לך אורי.

תהליך ההזמנה היה קל ומהיר. כשהתקשר אליי נציג לאשר את ההזמנה הוא שאל אם אני רוצה לשדרג בסכום קטן לדגם חדש יותר. היות וזה נשמע לי מעניין, הנציג סיפק לי את שם הדגם וכל הפרטים הרלוונטיים ואמר לי לקחת זמן לחקור על זה באינטרנט ושאתקשר כשתהיה לי החלטה. היה מנומס מאוד ולא לחץ. לאחר מחקר קצר החלטתי שהשדרוג אכן משתלם ויצרתי איתם שוב קשר. המשלוח נעשה בזמן, מאוד מרוצה מהמוצר ושמחה ששדרגתי. מאוחר יותר התקשרו לוודא את שביעות הרצון מהמוצר וכשאמרתי שלצערי חוברת ההוראות הייתה רק בגרמנית ולא בשפה שאני יכולה לקרוא - שלחו לי מיד קובץ דיגיטלי במייל עם ההוראות בעברית. לסיכום אני מאוד מרוצה :)

זו הרכישה השניה שאני מבצעת בדיגיטל אלקטריק, וגם הפעם אני מרוצה מאוד מהמוצר, השירות והמחיר. התקשרתי לדיגיטל אלקטריק, והזמנתי טלפונית ב-3 דקות מדיח כלים. המוכר היה אדיב ומסר לי את כל הפרטים שביקשתי. למרות שהרכישה התבצעה בתקופת החגים, כבר למחרת המדיח הגיע אליי! החנות שלחה אליי בטעות דגם שונה מזה שהזמנתי. הדגם שהגיע היה טוב יותר ויקר יותר ב-600 שקל. כשהתבררה הטעות, הציעו לי להשאיר אצלי את המדיח היקר והטוב יותר. בשירות הלקוחות של דיגיטל אלקטריק יש בחור ששמו גלעד שנותן שירות מצוין. קיבלתי תשובות מיידיות לכל שאלותיי גם לפני הקניה וגם שבוע אחריה. אני מרוצה מאוד מהמדיח שרכשתי וגם מהשירות שקיבלתי.

ממליצים שלא! לצערנו היינו מאוד לא מרוצים מהחנות. ההתחייבות הייתה להגעת המוצר תוך 5 ימי עסקים. בפועל, כשהתקשרנו לאחר 4 ימי עסקים (לפני כן אף אחד לא יצר איתנו קשר) נאמר לנו שייקח עוד שבוע לפחות ואמרו שיחזרו תוך כמה ימים כדי לקבוע זמן מדויק. אמרו שיחזרו עד יום ראשון. לא חזרו. ביום שני יצרנו קשר איתם, ואמרו שיגיעו ביום חמישי בין 10 ל-18:00. זה כמובן היה לא סביר אבל הם לא היו מוכנים להתחייב לפחות מזה על אף שביקשנו. ביום חמישי התקשרנו בבוקר ואמרו שיגיעו בסביבות 17:00. בשעה 17:00 טענו שיגיעו ב-19:00 ובסופו של דבר הגיעו ב-21:00. יום עבודה שלם הלך. בנוסף, כשהתלוננו על השירות דיברו אלינו מאוד מאוד לא יפה. וגם - מבלי שהודיעו לנו מראש, התברר שאחרי שהמכונה מגיעה צריך לתאם טכנאי, מה שאומר שצריכים לחכות עוד כמה ימים בכדי שהמכונה תפעל. בקיצור- שירות ממש רע. כמעט ביטלנו את ההזמנה. נציין כי עבור האיחור מעבר ל-5 ימים ולאחר שביקשנו הרבה פעמים לקבל פיצוי נשלח אלינו מתנה בלנדר מוט. אבל האמת היא שזה היה מעט מידי ומאוחר מידי וחוית השירות הרעה (שהביאה אחת מאיתנו לידי דמעות אפילו) הייתה גדולה מידי מכדי שפיצוי קטן שכזה יעזור.
מכונת הכביסה נשלחה ישירות דרך היבואן. לא את כל המוצרים הגדולים אנו מחזיקים פיזית אצלנו בחנות מחמת המקום. היבואן איחר לספק ללקוחה בזמן המיועד, וכאן הלקוחה צודקת. התנצלנו, הפעלנו לחץ על היבואן כדי לזרז את האספקה, ואכן נקבע טווח שעות ויום אספקה. מזל ביש ונפלנו גם על נהג הובלות שאיחר את טווח השעות, ממש בור ללא תחתית. שוב התנצלנו על שירות של יבואן וכדי לפצות על חטאיו שלחנו במתנה מחנותינו בלנדר מוט כפיצוי וכדי להתחיל באמת דף חדש. הפקנו לקחים והבנו שעדיף שאנו נספק ישירות ללקוחות ולא לסמוך על יבואנים וחברות הובלות חיצוניות.

המוצר תואר וסופק כמובטח, המדיח מנקה ביעילות ובשקט. השירות היה יעיל וקורקטי, ניסו לעזור ככל הניתן בבחירת המוצר המתאים לי ביותר

מחיר הכי זול שמצאתי, שירות מצוין והכי חשוב, קיבלתי טלווזיה מעולה כמו שרציתי. מומלץ ביותר!!

הכל הגיע כמצופה, הזמתי שלוש טלוויזיות לכמה סניפים של "עולם המים" שלושתם הגיעו כמצופה כמו שצריך.

קניתי דרך הטלפון מכונת כביסה של בוש. שירות מצויין! משלוח מהיר! מוצר נפלא. תודה רבה :)

הזמנתי מכונת כביסה 5 ק"ג, וקיבלתי אותה ממש מהר עם שליח אדיב, הקניה הייתה מהירה ונוחה והכי זולה שמצאתי ברשת

המלצה חמה מכל הלב. קניתי את המקפיא לאמי במוצאי שבת, המוביל הגיע אליה ביום ראשון למחרת. היה נחמד מאד, שרותי מאד. הציע לעזור מעל ומעבר. הלוואי שכל קניה אונליין תהיה ככה.

מהתחלה הטיפול היה מהיר נעים ומעולה. אספקה הייתה מיידית לפי בקשתנו וגם תזמון טכנאי היה בזמן וממש הייתה עבודה יפה. מאוד מרוצים והרבה תודות . זו פעם שניה שקנינו בחנות דיגיטל אלקטריק

רכשתי טלויזיה דגם סמסונג . כל התהליך היה קצר יעיל ונשלם ההפסקה היתה מהירה על פי המובטח וכל השרות היה מצוין וראוי לשבח

הזמנתי את המוצר טלפונית והמענה היה אדיב מהרגע הראשון. תיארו לי בסבלנות את האפשרויות השונות ומנעד המחירים. לא לקחו תוספת תשלום על הובלה. המוביל הגיע אחרי יומיים (למרות שזמן האספקה היה שבועיים), היה אדיב ביותר, העלה במדרגות את המקפיא, עזר לנו לחלץ את המקפיא מהקרטונים ולהכניס אותו לגומחה המיועדת, תוך שהוא מציין שצריך לחכות מספר שעות לפני שמפעילים כדי שגז הקירור ישקע. מזמן לא קבלתי שרות כל כך טוב.

השירות היה אדיב ומהיר מאוד, גם שודרגתי לדגם חדש יותר בתוספת תשלום מינימלית, ביצעתי הזמנה ביום שישי וכבר ביום ראשון קיבלתי את המדיח. ממליצה בחום

שירות מעולה, מרוצה מאוד מכל ההליך מתחילתו ועד סופו. המוצר מעולה ועובד נהדר, ממליץ בחום

שירות מצוין רכשתי בגלל ההמלצות בזאפ דבר שמאוד חשוב הגיע מהר וגם הטכנאים זמינים מומלץ בחום

שרות מצוין באמת שהרבה זמן לא קיבלתי כזה שרות. המכונה הגעיה אחרי יומים אפילו לפני מה שהבטיחו לא ניסו לדחוף דברים מיותרים