
הזמנתי מכשיר דרך הטלפון ונציג שירות בשם דוד עזר לי בבחירת המכשיר, ענה על כל שאלותיי הרבות בסבלנות, ממליצה על חנות זו :)

הזמנתי מכשיר דרך הטלפון ונציג שירות בשם דוד עזר לי בבחירת המכשיר, ענה על כל שאלותיי הרבות בסבלנות, ממליצה על חנות זו :)

היום ביצעתי הזמנה בחנות שירות אדיב ומצויין ענה לי בחור ושמו דוד אשר הסביר לי על המכשיר וכל תהליך הקנייה הסביר לי בצורה מקצועית על כל השאלות ללא ספק אשוב לרכוש בחנות זו שוב תודה

לא קניתי בחנות זו, רק נסיתי לקנות. בתאריך 20 לינואר נזקקתי בדחיפות לטלפון חדש לאחר שקודמו הפסיק לפעול. החלטתי לרכוש את אותו דגם שהיה לי קודם לכן. חפשתי בזאפ ומצאתי שהמחיר הנמוך ביותר הוצע על ידי SIM FREE. התקשרתי לחנות ושאלתי אם יש להם את דגם 9505 במלאי ומה מחירו. האיש עמו דברתי אמר שיש להם אותו במלאי והם עומדים מאחורי המחיר המוצג בזאפ. מיד נסעתי לחנות, כאשר הדרך מביתי ארכה כשעה. כשהגעתי לחנות ובקשתי לרכוש את המודל שרציתי מייד הציע לי המוכר לקנות דגם יקר יותר. אמרתי שאינני מעוניין בו ואז הודה האיש שאין לו במלאי את ה-9505. הוא הודה שהוא אכן אמר לי שהמכשיר קיים במלאי אך להגנתו טען : 1. היה לו מלאי בזמן שיחת הטלפון אבל עד שהגעתי לחנות המלאי נמכר (אשרי המאמין) 2. הייתי צריך לשלם מקדמה בזמן שיחת הטלפון ואז היו שומרים לי מכשיר (אבל האיש הודה שהוא לא אמר לי זאת בזמן השיחה). מוכר שנראה בכיר יותר בחנות הצהיר מספר פעמים שהם יפצו אותי, אך בפועל לא הציע שום פיצוי. למשל, הוא הציע לשלוח אותי לחבר שלו בפתח תקוה שיש לו את המודל המבוקש, אך לא מצאתי לנכון להאמין שאדם שהטעה אותי פעם אחת יהיה יותר אמין בפעם השנייה. הוא גם הציע לשלוח לי את המודל המבוקש לביתי תוך מספר ימים, אך אפילו מעבר לבעיית האמון פתרון זה לא ענה על צרכי לקבלת טלפון באופן מיידי. את ההצעה היחידה שגם היתה נותנת לי פתרון וגם נותנת לי פיצוי (למכור לי את המודל המשופר במחיר של המודל שבקשתי. הפרש של 140 שקל) האיש נמנע מלהציע. מכיוון שהיה ברור לי שהופעל עלי הטריק המוכר של - "משוך את הלקוח לחנות בכל דרך שהיא ואז הוא כבר יקנה ממך גם אם אין לך את מה שהוא חפש", החלטתי שלא אקנה מחנות לא אמינה זו. הלכתי לחנות אחרת ואף על פי ששלמתי יותר, לפחות אני יכול לקוות שהחנות אמינה.

הגעתי בעקבות ההמלצות בזאפ וכדי לקנות LG G2 32GB. המתנתי זמן לא מועט בחנות (מצד שני, זה עזר לי להתלבט). בסופו של דבר, בעקבות המלצתו של המוכר רותם, קניתי את ה- LG G3 16GB. ההבדל הוא רק 300 שח ומדובר במכשיר חדש יותר ומעט חזק יותר, ולפי רותם - לא סובל מתקלות כמו ה- G2. לגבי ההפרש בזיכרון - ב- G3 אפשר להכניס כרטיס זיכרון, כאשר ב- G2 אי אפשר, וזה היה דיל ברייקר מבחינתי. לבקשתי מהמוכר מולי, קיבלתי מכשיר ישר מהקופסה - בלי שהם פתחו אותו והתקינו עליו עברית (רותם אמר שאי אפשר לקבל את המכשיר כך, אבל מולי איפשר לי). שאלתי בכמה חנויות האם זה אפשרי וענו לי שלא, שכולם מתקינים עברית על כל המכשירים. זה חשוב מבחינתי - לקבל מכשיר שהתעסקו בו כמה שפחות ושמחתי שניתנה לי האפשרות. כמובן שבכל מכשיר אנדרויד יש מקלדת עברית ותאימות מלאה לתכנים בעברית. אני לא מעוניין בתפריטים בעברית אשר מותקנים בחנויות. בנוסף, הוספתי 49 ש"ח כדי לקבל מטען מקורי (לא אהבתי את זה שלא מקבלים מטען מקורי, אבל ניחא), וכן רכשתי מגן זכוכית למסך. הוצע לי לקנות ביטוח לשנה בעלות 164 ש"ח, אשר מקנה בין היתר 30% הנחה על כלל התיקונים במעבדה, אך לצרכים שלי זה לא משתלם. אני מאוד שמח על ההמלצה של רותם לקנות את ה- G3 וזו אכן קניה חכמה בהפרש כה מזערי וכאשר ניתן לגשר על פער הזיכרון באמצעות כרטיס זיכרון. התרשמתי שהשירות מקצועי, ושבכל מקרה הם לוקחים אחריות על תקלות, אם ישנן. אני מקווה שלא יהיו לי תקלות כלל. אני כיום שבועיים עם המכשיר והוא מצוין. בנוסף, אף שהיו עמוסים והייתי צריך להמתין מעט, הם היו מאוד נחמדים. חוויית הקנייה הייתה טובה מאוד, ואני מודה לרותם על ההמלצה והשירות.

נחמדים מאוד הגענו בשעת עומס, אז היה זמן המתנה קצר אבל בסך הכל חוויה חיובית. הטלפון שהזמנתי חיכה בשקית מוכן (הזמנה טלפונית)

יחס חם ונעים, דיברו איתי בטלפון בנעימות למרות ששמעתי שכן יש עומס בחנות מהירות משלוח מדהימה, הזמנתי ביום שלישי את המכשיר ב18:00 בערב - וביום חמישי הפתק מהדואר כבר היה בתיבה... ביום שישי המכשיר כבר היה אצלי ביד, וזה ללא שום תשלום נוסף על משלוח מהיר... המכשיר הגיע חדש כמו שהובטח ולא "מחודש" כמו שיש בחנויות אחרות תודה תודה תודה

רכשנו את המכשיר אני ואחותי לפני כחצי שנה, מכשיר עובד טוב, שירות טוב ומהיר ויחס אדיב, מחיר סביר יחסית, סה"כ מרוצים וממליצים

התקשרתי לחנות, ענו לי מהר, שירות אדיב ומקצועי ע"י דוד, ענה לי על כל השאלות. ידביקו את המגן מסך, יבדקו שהמכשיר עובד, וישלחו בדואר.סה"כ מאד מרוצה.

קניתי בחנות מכשיר גלקסי S4 מיני, השרות היה מדהים. הגעתי אל החנות דרך המון המלצות באינטרנט, וצלצלתי לברר אם יש את הטלפון במלאי, השרות בטלפון היה ממש אדיב, נחמד וענייני. כשהגעתי כמה ימים אחר כך לחנות, זכרו אותי מהשיחת טלפון ומייד מצאו את המכשיר שרציתי והיו מאוד נחמדים והשרות היה מעולה. כמה ימים אחר כל חזרתי לחנות כי הטלפון נכבה לי פעמיים כשהיה עם סוללה מלאה, ובחנות בלי לשאול יותר מידי שאלות ועם חיוך גדול וכמובן ללא תשלום לקחו לי אותו לצריבת תוכנה מחדש. חווית קנייה נהדרת. אני מאוד מרוצה ובטוחה שאמליץ ואחזור לקנות בחנות.

רכשתי 2 מכשירים מדגם Samsung Galaxy S4 mini LTE I9195 8GB בסים-פרי באיסוף עצמאי. דוד ורותם המוכרים מאוד נחמדים ומקצועיים. באחד מהמכשירים הייתה תקלה שגיליתי רק כשהגעתי הביתה, כשחזרתי לחנות מולי מנהל החנות עזר לי מאוד בלי בעיות, אפילו בפעם השלישית שחזרתי אליהם. הדבר היחיד שהייתי אומר לשיפור הוא שכדאי להוסיף עוד מוכר בקבלה מפני שזמן ההמתנה די ארוך.

מהרגע הראשון שיצרתי קשר עם החנות , הרגשתי שבפני עומדים אנשים אמינים. מחנויות אחרות שפניתי אליהן קודם לכן בכדי לברר על המוצר קבלתי תשובות מבולבלות לגבי המוצר אם חדש או מחודש אם מתצוגה או חדש אם מתעדכן אוטומטית או לא. רק בחנות זו הציגו בפני את שני סוגי הנקסוס 4 שיש להם כאשר הכל חדש וההבדל היה שאצלם היה ניתן למצוא גם מיבואן רשמי. בנוסף לאמינות קבלתי יחס נעים ואדיב. בהחלט הנני חושבת לקנות מהם עוד כמה טלפונים סוללרים.

שירות לקוחות במקום עצמו היה גם מצוין, עזרו בהרכבת הטלפון (זכוכית ובטריה), השירות אדיב ועד כה אין בעיות (הטלפון אצלי ועובד).

רכשתי את המכשיר(שני מכשירים) והוא הגיע מהר. בפתיחה גיליתי שכנראה אחד המכשירים היה בשימוש מפני שהודבקו על המכשיר עצמו מדבקות ניילון שונות מהמכשיר השני הנראה יותר חדש- ולא משומש או מתצוגה לעין. בשיחה עם המוכר שלא אמר את שמו (לא זה שטיפל בי לראשונה ומכר לי)הוא רצה שאני אלך לרונלייט כי הם אלה שמספקים את השירות ולא עניין אותו בכלל שרק לפני רגע הוא מכר לי את המכשיר- שירות לא היה פה! הייתה בעייה רק עם נציג אחד שדיבר בבוטות ואמרו לי שהבעייה תטופל. בכל מקרה. הנציג התקשר והתנצל כי היו עליו מלא אנשים בחנות והעניין יטופל .אחלה שירות. לאחר מכן התברר שהמגינים שהם שלחו לי למכשיר הם לא המגינים אותם סגרנו בעסקה( טוענים שהמגנים שנתנו לי שווים 180 ש"ח- אין מצב בחיים מפני שזה סתם רצועת גומי מסביב למכשיר ולא מגן בכלל על כלום) שלחו לי מגינים אחרים לבקשתי ללא תשלום. המגינים שהגיעו באיכות "בסדר"( אחד מגן בצורת ארנק ואחד סתם סיליקון). כבר הספקתי להחליף למשהו יותר ממוגן (הארנק מעולה והשני פשוט לא מגן יותר מידי אז קניתי אחר בחנות ליד הבית). כנראה הייתה כאן בעייה נקודתית בגלל שהם שלחו בהתחלה מגינים מקוריים של LG. זאת באמת לא בעייה שבגללה לא אקנה בחנות שוב. לסיכום : החנות בסדר . למרות שהשירות לא היה גרוע - רק נציג אחד דיבר בבוטות. יש נציג בשם "מולי" שרק הוא טיפל בי בצורה יפה - הוא זה שמכר לי, ואח"כ גם טיפל בבעיה שנוצרה עם המגינים. ממליץ לרכוש בחנות הזו רק דרך "מולי" בסה"כ המכשירים --חדשים ולא מתצוגה/עודפים/ מחודשים (אימתתי את זה אם רונלייט- היבואן הרשמי). מכשירים מיבוא רשמי ולא יבוא מקביל. והמהירות משלוח הייתה סבבה לגמרי.

רכשתי בחנות זו ב- 8 לדצמבר אייפון 5 . היתה בעיה במטען ובמכשיר עצמו. דיברתי עם בעל החנות שאמר לי להגיע לחנות עם המכשיר. הגעתי לחנות והחליפו לי מיד את המכשיר בלי שום ויכוח במכשיר חדש . אליהו בעל החנות התחשב בעובדה שאני מתגוררת בחיפה ולא שלח את המכשיר למעבדה אלא ישר סיפק לי מכשיר חדש במקומו כולל מדבקה למסך. יצאתי מהחנות בהרגשה טובה ואני מקווה להנות מהמכשיר.

שלום, חשוב לי לציין לטובה את איליה, ראש השירות הטכני. באוגוסט רכשתי מכשיר לא תקין, החזרתי המכשיר לחברה ואיליה עזר לי מאוד, ומעל הכל היה אדיב ומקצועי.. אחלה מקום לקנות בו.

הזמנה דרך האינטרנט היה קלה ומהירה. למחרת התקשר אלי נציג לקבל את פרטי כרטיס האשראי. שלושה ימים אח"כ הטלפון חיכה לי בתא הדואר. בקיצור - שירות מצוין וקניה חלקה ומהירה - כמו שצריך להיות. גם המחיר היה בין הזולים ביותר.

שירות מעולה! התקשרו אליי דקה אחרי שהזמנתי באינטרנט כדי לוודא את הפרטים. וגם מחיר המכשיר היה זול יחסית לחנויות אחרות.

ביום ההזמנה התקשר אליי נציג חברה לוודא הזמנה ולציע ביטוח, נתן כמה עיצות שימוש במכשיר. נשלח מהר. הטלפון אצלי כבר שבוע. בינתיים מרוצה.

החנות הכי יעילה, חבחבה ומקצועית שיש לטלפונים, מדובר באנשי מקצוע שיודעים להתאים את הטלפון ואת הטכנולוגיה לצרכים של הקונה. מולי והחבורה שבחנות עוזרים להבין את עולם הסלולרי בחינניות ובכייף, מלמדים את הדברים החשובים וגם שחזרתי עם תקלה או בעיה לא גבו ממני תשלום נוסף עבור השרות. חנות מומלצת מאוד.

שירות מאוד ידידותי ומהיר. באותו יום שהזמנתי את המטען דרך האתר, התקשרו אלי לקחת ממני את פרטי התשלום. הפריט הגיע ממש מהר, ואני מאוד מרוצה ממנו. תודה רבה, ואשמח לקנות שוב דרך חנות זאת!

לאחר ההזמנה צלצל נציג מהחנות והציע את אותו המכשיר ב100 ש"ח יותר! איפה האמת בפרסום?? תרגילים מהסוג הזה לאמתאימים ל4.5 כוכבים...
סים פרי דוגלת במתן שירות ברמות הגבוהות ביותר בישראל סים פרי יצרה קשר עם הלקוח מידית כדי להודיע לו שההזמנה שלו נקלטה למערכת לאחר שאזלה במלאי והציעו לו יבואן רשמי רונלייט בתוספת של 100שח בלבד. חשוב לציין הלקוח לא חוייב מעולם ואנו דוגלים בשקיפות ובשיתופיות אנו שמחים לתת את השירות הטוב ביותר בארץ ונשמח לעמוד בכל פניה וזאת ניתן לראות בחוות הדעת החיוביות שלנו.

קיבלתי יעוץ שורות מצויינים.קיבלתי חבילה משתלמת . מאוד מרוצה.קניתי נקסוס 4 חדש עם אחריות.המוכר אליהו היה אדיב ומקצוע ן.ממליץ מאז. כמו כל דבר צריך לבוא ולדעת מראש מה רוצים והלנות עושה את ההתאמה.

הסוללה במכשיר התנפחה,הגעתי לחנות והחליפו לי את הסוללה במקום ביעילות ומקצועיות וללא תשלום נוסף וזאת למרות שפג תאריך האחריות לסוללה