מפרסם ב-zap מאז 2006

‎שניידר‎ ‏(pc365)

מחשבים וציוד היקפי (רחובות)

5 / 5 ממוצע מבוסס על 14 חוות דעת מ-12 החודשים האחרונים
נמצאו 1410 חוות דעת גולשים על שניידר
אמדי
אמדי
15.09.2011
מוצר שנרכש: מסך מחשב DellU2713HM

החנות עובדת מול היבואן הרשמי למסכי דל (C.M.S) ומתנהלת מצורה מקצועית ביותר. המוצר הגיע בזמן המובטח (3 ימי עסקים). אמשיך לרכוש מחנות זו.

חוות הדעת עזרה לכם?
בני
בני
14.09.2011
מוצר שנרכש: מסך מחשב U2311H

הרכישה התבצעה בטלפון בקלות ובנוחות. המסך הגיע אלי הביתה למחרת בבוקר, עם שליח שתאם את בואו טלפונית. בס"כ חווית קניה טובה מאד.

חוות הדעת עזרה לכם?
פבלו
פבלו
13.09.2011
מוצר שנרכש: laptop t520

זו פעם השנייה שאני קונה מחשב נייד. השירות הוא אדיב ומאוד יעיל. למרות שבאתר זמן המשלוח הוא 3 ימים בפעם הראשונה תוך יומיים קיבלתי את המחשב ובפעם השנייה הופתעתי עוד יותר כשקיבלתי אותו למחרת בבוקר!!! הלואי כל שירות במדינה יהיה כמו שלכם. כל הכבוד!!! תענוג לקנות אצלכם!!!

חוות הדעת עזרה לכם?
אורי
אורי
11.09.2011
מוצר שנרכש: דיבורית לרכב Supertooth Buddy

חווית קניה מצוינת חנות שאני קונה כבר מספר שנים לי למשפחתי ולחברי מחשבים ואביזרים גם יחד לאחרונה חיפשתי דיבורית לרכב ושוב לא התאכזבתי אצל שניידר מצאתי דיבורית מעולה במחיר מדהים, (רכשתי שלוש למשפחתי),פשוט שירות מצוין . דברים טובים לא מחליפים !

חוות הדעת עזרה לכם?
סנדי
סנדי
01.09.2011
מוצר שנרכש: מחשב מותג Dell Studio XPS 8300 RD33-4998

פניתי טלפונית לחברת שניידר כדי לבצע את הרכישה. דיברתי עם רון שהיה מאוד נעים ואמין בשירותו. כמובן מקצועי. עזר והיה סבלני לכל שאלה שלי. קיבלתי את המחשב בזמן כפי שנקבע מולם. ממליצה בחום על קנייה בשניידר.

חוות הדעת עזרה לכם?
ortal
ortal
30.08.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד Inspiron N5010 i3-380M

שירות אדיב ומקצועי. חוויית הקניה הייתה מהירה, יעילה ונינוחה ובעיקר מה שמשך את תשומת ליבי זו היושרה המקצועית - פניתי לגבי מוצר מסוים והם הציעו לי מוצר טוב יותר (ואף במחיר מעט זול יותר) המחשב הגיע אלי מהר מאד (פחות מ-24 שעות) עם שליח עד הבית. המחשב מצוין ולגמרי שווה את המחיר..

חוות הדעת עזרה לכם?
מני
מני
24.08.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד 5742, i5

התקשרתי לחברת שניידר לבצע הזמנה, שמוליק ענה לי וסיפק תשובות לי ברורות ומספקות, שירות הקנייה היה מצויין והמחשב הגיע לביתי לאחר פחות מיממה. ממליץ בחום על ביצוע קניות בשניידר ובמידה ואעשה רכישות נוספות בעתיד הם ככל הנראה יהיו בשניידר.

חוות הדעת עזרה לכם?
מוטי
מוטי
22.08.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד Inspirion N5110

בשיחה קצרה עם איש מכירות בשם אסף הותאם לי מחשב נייד לפי הדרישות שלי ובהתאם למסגרת התקציב שלי, המחשב הגיע מהר מאוד וארוז בצורה בטוחה.

חוות הדעת עזרה לכם?
amiteyal
amiteyal
28.07.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד N7110

התקשרתי לחברת שניידר לבצע הזמנה, רון ענה לי וסיפק תשובות לכל שאלותי, השירות היה מצויין והמחשב הגיע לביתי לאחר 18 שעות. כיפ לעשות עם שניידר עסקים. ממליץ בחום ואעשה רכישות נוספות בעתיד.

חוות הדעת עזרה לכם?
אביבית
אביבית
27.07.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד N5110 i7

לאחר סקר שוק מעמיק בחרנו לקנות בשניידר מחשב נייד, קיבלנו שירות מצויין ואמין, מקצועיות ומחיר זול. (יש לציין שבאופיס דיפו אותו מחשב עלה במבצע 600 ש"ח יותר).

חוות הדעת עזרה לכם?
kobi
kobi
26.07.2011
מוצר שנרכש: מחשב מותג DELL Inspiron One 23 IN-RD33

רכישה ראשון באתר. נחמד מאוד, ממשק סביר ביותר. הזמנתי את המוצר דרך האתר כל פרטי האשראי הוזנוו באתר. יום אחרי התקשר אלי בחור וביקש צילום תעודה מזהה. קיבל ויומיים אחרי קיבלתי את המחשב. אחלה חנות שירות מצויין.

חוות הדעת עזרה לכם?
Dudi
Dudi
25.07.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד Vostro 3750

הגעתי לחנות במטרה לרכוש מחשב נייד עפ"י מפרט שידעתי המוכר היה מקצועי והראה לי מספר מחשבים העונים על הצרכים שלי. לבסוף לאחר התייעצות בחרתי בVOSTRO 3750, ביקשתי גם הרחבת זיכרון ובמקום בוצעה ההרחבה. התהליך היה מהיר אדיב ומקצועי.

חוות הדעת עזרה לכם?
יצחק
יצחק
22.07.2011
מוצר שנרכש: מסך מחשב dell

בפנייתי ענה לי רון שניידר - קיבלתי שירות מצויין וייעוץ מקצועי מאוד. כל השירות והמשלוח המהיר - תוך יומיים - ראויים לשבח.- יישר כוחם ושיצליחו בהמשך עבודתם. יצחק מקדומים

חוות הדעת עזרה לכם?
נאור
נאור
18.07.2011
מוצר שנרכש: MC700HB/A mc pro 13

ברגע שפניתי לשניידר פתרונות מחשב כבר הבנתי שזה המקום שאני צריך לקנות בו את המחשב שלי. השירות היה מצויין .היחס היה מצויין .למרות שאני לקוח לא קל .חבר'ה נהדרים פשוט .אני בטוח אקנה שם שוב . המון בהצלחה תמשיכו במה שאתם עושים אתה מצויינים בזהה!

חוות הדעת עזרה לכם?
rony
rony
15.07.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד vostro 130

קיבלתי הסברים מפורטים וברורים לגבי המחשב ולגבי מחשבים נוספים באותה הקטגוריה לצורך השוואה מה שאיפשר לי להגיע להחלטה הכי טובה מבחינתי.קיבלתי יחס מצוין, סבלנות ומקצועיות רבה שהורגשה לאורך כל תהליך הרכישה. אני מרוצה מאוד מהרכישה שלי ואני בטוח שאחזור לשניידר בעתיד אם ארצה לרכוש מוצרים שקשורים לעולם הטכנולגיה.

חוות הדעת עזרה לכם?
רן
רן
05.07.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד Latitude

לאחר שקראתי כאן את הביקורות החיוביות בחרתי להזמין את הלפטופ החדש שלי בשניידר, ביצעתי את ההזמנה טלפונית, הזמנתי לפטופ וכן ספק כח נוסף. המחשב הגיע לאחר יומיים ללא ספק הכח הנוסף שהוזמן, התקשרתי לשניידר והם הגיבו בפליאה, תשובה מדוע זה לא סופק לא קיבלתי, לאחר בדיקה חזרו אלי ונאמר שזה ישלח בנפרד בתוך יומיים. חיכיתי שבוע ימים ולאחר שלא הגיע התקשרתי שוב, נאמר לי שהנושא יבדק ויחזרו אלי, איש לא חזר. לאחר שלושה שבועות התקשרתי שוב, נאמר לי שהנושא יבדק ויחזרו אלי, איש לא חזר. שלחתי מייל מחאה למספר גורמים בשניידר וקיבלתי טלפון שבו נאמר כי מסתבר כי המוצר פתאום חסר במלאי אבל יוזמן ויסופק במיידי כי כבר נמצא כעת במלאי. הסבר באשר להתעלמות מפניותי שוב ושוב לא קיבלתי. המתנתי עוד שבוע ימים וכלום לא קרה. שלחתי מייל מחאה נוסף ובעקבותיו קיבלתי מייל שאומר שכשביצעתי הזמנה נאמר לי שיהיה עיכוב - מה שכמובן לא היה ולא נברא, פשוט התנערות מאחריות. לאחר יממה נוספת וכמעט חודש ימים מיום ההזמנה סופסוף שלחו לי ספק כח, אבל כאילו לא די במה שאירע עד כה הסאגה לא נגמרה והספק שנשלח היה מסוג לא נכון ואילו הייתי מחבר אותו למחשב הייתי גורם נזק למחשב - האם זו מקצוענות? התקשרתי לשניידר לברר ואיש לא ידע לתת לי תשובה, לאחר שנתבקשתי לשלוח צילום של הספק המקורי שבא עם המחשב קיבלתי טלפון ונאמר לי שאכן טעות וכי יחליפו לי את המוצר. למחרת היום אכן הוחלף ספק הכח לספק בעל נתונים המתאימים למחשב שסופק לי. חודש ימים לאחר ביצוע ההזמנה - ולאחר מסע תלאות ארוך ומבייש - היא הושלמה. חודש ימים אני רודף אחרי החברה הזו ומקבל יחס שבודאי איננו יחס של לקוח שעשה קנייה בלמעלה מחמשת אלפים שח. המוצר עדיין לא סופק לי לאחר חודש ימים, ויותר מכך תחושה ברורה שאין עם מי לדבר וכלום לא עוזר. תיארתי באופן מדוייק את מה שקרה לי, אי אספקה לאחר חודש ימים, אין מענה, מבטיחים שיחזרו אלי ולא חוזרים, מספרים לי דברים שלא היו, מבטיחים שיסופק ולא מסופק, ובסוף מספקים לי סחורה שגויה שיכולה להזיק וכשאני מתקשר אין מענה מקצועי. פער גדול מאד בין חווית הקניה שלי לבין מה שקראתי כאן מניסיונם של אחרים. והחוויה שלי כוללת מגעים חוזרים ונשנים עם מספר גורמים לאורך חודש ימים ללא מענה ללא התייחסות וללא שרות. לא אירוע נקודתי ולא מגע מול נותן שרות ספציפי. אין לי מילים. זו הפעם הראשונה שנרשמתי לZAP ובחרתי להרשם במיוחד כדי לפרסם ביקורת זו, חווית הקניה של בשניידר כל כך חמורה שפשוט הרגשתי שזה המעט שאני יכול לעשות כדי ליידע את הכלל ולתרום לתודעה צרכנית. אני לשניידר לא אחזור.

תגובת החנות

הלקוח אכן קיבל את המטען באיחור ניכר, אך בחר להציג גרסה שונה מהמציאות. להלן פרטי המקרה כפי שהיה: הלקוח ביצע הזמנה למחשב נייד ומטען נוסף, הזמנתו של הלקוח הועברה ליבואן ואכן המחשב סופק תוך 48 שעות. כאשר הלקוח פנה אלינו לאחר מספר ימים והודיע שלא קיבל את המטען הנוסף ערכנו בדיקה מול היבואן והתברר שהמטען אינו במלאי. הודענו ללקוח שברגע שהמוצר ייכנס למלאי ישלח אליו באופן מידי. כמו כן, הוצעה ללקוח האפשרות לבטל את הזמנת המטען הנוסף אם אינו רוצה לחכות, הלקוח בחר להמתין. התשובה ללקוח לא הייתה מיידית מאחר והיינו תלויים בתשובה של היבואן על כניסת המוצר למלאי. טענותיו של הלקוח לכך שפנה אלינו ולא חזרנו אליו אינן נכונות, חברתנו ידועה בתודעת שירות גבוהה ביותר ואנו עונים לכל פניה. נכון הדבר שסופק ללקוח מטען שאינו תואם, אך גם אם היה מחבר אותו למחשב לא היה נגרם שום נזק אלא היה גורם לזמן הטענה איטי יותר. חברתנו אינה מתנערת מאחריות ואכן קרתה כאן טעות, לאחר שקיבלנו את התמונה ששלח הלקוח דאגנו לאסוף את המטען ולספק ללקוח את המטען המתאים כבר ביום שלמחרת. אנו מצטערים מאוד על אי הנוחות שנגרמה ללקוח.

חוות הדעת עזרה לכם?
יוסי
יוסי
05.06.2011
מוצר שנרכש: דיבורית לרכב Supertooth Buddy

1.לאחר ההזמנה באתר קפצה הודעה שאומרת "על מנת להשלים את הקניה אנא פקסס צילום ת.ז או רשיון נהיגה. אם לא ההזמנה תבוטל אוטומטית". דבר זה הצריך אותי להקתשר לשירות הלקוחות על מנת לוודא שאין צורך בזה. 2. זמן ההספקה באתר הוא 5 ימים. גם היום 6 ימי עבודה לאחר ההזמנה המוצר לא הגיע. בשיחה עם שירות הלקוחות קיבלתי תשובה שהיום המוצר הגיע לסניף הדואר המרכזי - כלומר אלי יגיע רק מחר או מחרתיים - איחור של 3 ימים (מתוך 5 ימים שהובטחו). בנוסף נציגת השירות צעקה עלי: "אז מה אתה רוצה? שנבטל את ההזמנה? על איחור של יומיים?" - אכן שירות לתפארת. בתור מישהו שדורש די מעט ממסחר וירטואלי, אני לא אחזור לקנות באתר יותר.

תגובת החנות

כל הזמנה שמבוצעת באתר האינטרנט שלנו מצריכה משלוח העתק תעודה מזהה / רישיון נהיגה מהלקוח באמצעות דואר אלקטרוני או הודעת מולטימדיה על מנת לאבטח את הרכישה ולאשר כי המזמין הינו אכן בעל הכרטיס האשראי (שווה ערך להצגת תעודת זהות בעת רכישה בחנות). ישנן הזמנות בהן אין צורך בכך (הזמנות שערכן הכספי נמוך) ועל כך קיבל הלקוח אישור חריג לא לשלוח לנו העתק תעודה מזהה. צפי המשלוח שמצוין באתרנו הינו טווח סביר בהחלט לדבר דואר רשום ומתייחס להגעת המוצר לסניף הדואר באיזור המגורים של הלקוח. ראוי לציין כי אין אנו מחייבים את הלקוח בגין משלוחים והשירות ניתן ללקוח ללא תשלום נוסף. לפי בירור שערכנו הלקוח קיבל את המוצר ביום בו יצר עמנו קשר. זמן אספקה של שישה ימי עסקים. איחור של יום 1 בלבד. אנו מתנצלים על העיכוב בדבר הדואר הרשום, אך כפי הידוע לכלל לקוחותינו, הייתה ללקוח גם אפשרות לשלם בעבור משלוח באמצעות שליח ולהבטיח זמן הגעה מהיר יותר. הנציגה שענתה ללקוח שאלה את הלקוחה באם ירצה לבטל את ההזמנה בגלל עיכוב דבר דואר. הלקוח סירב למרות שהוצעה לו האופציה הזו והחליט להמתין למשלוח.

חוות הדעת עזרה לכם?
אהוד
אהוד
30.05.2011
מוצר שנרכש: סוללת 4 תאים למחשב נייד מדגם dell vostro 3300 primary 4-cell 40w/hr

התרשמתי עמוקות מהשירות, הזמנתי סוללה למחשב נייד שממש היה קשה להשיג יחסית, לא רק שמצאתי את הסוללה באתר אלא המחיר היה הוגן מאוד ואפילו זול מחול , הסוללה הגיע לי יום לאחר ההזמנה בדואר שליחים אפילו שלא שילמתי עליו!!! בקיצור התרשמתי לחיוב מהאתר, ממליץ בחום.

חוות הדעת עזרה לכם?
geva
geva
22.05.2011
מוצר שנרכש: אנטי וירוס לשנה

מזה כמה שנים אני קונה תוכנת אנטי וירוס זהה לזאת דרך טכנאי מחשבים. הפעם לא השגתי אותו וככה הגעתי במקרה לשניידר. תוך כמה דקות מרגע ההזמנה התוכנה כבר היתה מותקנת אצלי במחשב.

חוות הדעת עזרה לכם?
Moti Sabag
Moti Sabag
19.05.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד Vostro 3300

רכשתי מחשב נייד עבור מנכ"ל החברה, פנינו לחנות במייל על מנת להיוועץ בהם ולקבל המלצה בין הדגמים. נתנו לנו הצעת מחיר שהייתה הטובה ביותר מבין אלו שקיבלנו. כעבור שבוע ביצענו את ההזמנה ולהפתעתנו הם עידכנו את המחיר - לטובתנו והורידו אותו - זה תמיד טוב ! המחשב הגיע כעבור יום עסקים אחד למרות שביצענו שדרוג במחשב של הוספת זיכרון. פשוט כל הכבוד !

חוות הדעת עזרה לכם?
נעה
נעה
18.05.2011
מוצר שנרכש: netbook eeepc 1015pem

זו הפעם השלישית שאני קונה מחשב בשניידר. השירות תמיד ענייני ומהיר. המחירים טובים. החנות אמינה. אחרי חוויות גרועות בחנויות אחרות, אני מקפידה לקנות רק אצלם.

חוות הדעת עזרה לכם?
genia
genia
08.05.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד n150p

מענה טלפוני מהיר ואדיב,אפילו טרחו לעדכן שאני אקבל את אותו המחשב רק עם מעבד טיפה יותר מתקדם באותו המחיר. בעיה קטנה עלתה בקבלת המשלוח-השליח לא התקשר מראש.

חוות הדעת עזרה לכם?
michal
michal
05.05.2011
מוצר שנרכש: מחשב נייד VOSTRO

1. בתאריך 17.4 רכשתי מחשב מדגם DELL Vostro 3300 i5-560M 4GB Geforce 310M 5YR. 2. בתאריך 20.4 קיבלתי את המחשב הנייד. 3. בתאריך 28.4 גיליתי שנשלח אליי מחשב אחר, מדגם אחר. 4 לאחר מספר ימים וכמה בילבולים נוספים קיבלתי את המחשב שהזמנתי . אחד המנהלים של החברה דאג לכל מבוקשי וההתנהלות מולו היתה מאד יעילה.

תגובת החנות

צר לנו שהלקוחה בחרה לדרג את שירות הלקוחות שלנו דירוג כה נמוך. הדירוג אף סותר את המשפט האחרון בביקורה, כפי שהיא מציינת בתגובתה: "אחד המנהלים של החברה דאג לכל מבוקשי וההתנהלות מולו הייתה מאד יעילה". בתאריך 28.4 התקשרה מיכל וטענה שקיבלה מחשב עם מפרט אחר ממה שהזמינה. לאחר בירור הנושא מול היבואן, התברר שאכן הלקוחה קיבלה דגם עם מעבד נמוך יותר ממה שהובטח לה. מיותר לציין כי מדובר בטעות שנעשתה בתום לב ע"י המחסן ואנו שמחים על ערנותה של הלקוחה אשר הביאה לידיעתנו את המקרה. מנהל המכירות התקשר למיכל לאחר כמה דקות והודיע לה לארוז את המחשב כדי לבצע איסוף ממנה. הובטח לה שברגע שהמחשב שלה יגיע אלינו יצא מיד מחשב חדש אליה. הלקוחה ביקשה להישאר עם המחשב שלה מספר ימים, לטענתה במחשב הותקנו תוכנות של מקום עבודתה ועליה לתאם עם טכנאי המחשבים שלה הסרה של התוכנות. לאחר מספר ימים, שהתקבל אישור מהלקוחה לבצע את ההחלפה, חברת שניידר הוציאה מונית ספיישל בכדי לספק ללקוחה מחשב חדש ואספה ממנה את המחשב שברשותה (דבר החורג מנהלי החברה להחלפה במקרה של פגם או אי התאמה) יש לציין, שטיפולנו בפרשה היה מקצועי ויעיל ואף יכולנו לסיים את הפרשה במהירות גדולה יותר. אולם הלקוחה ביקשה לעכב מסירה במספר ימים. יש לציין, שהלקוחה גם קיבלה פיצוי על עוגמת הנפש שנגרמה לה.

חוות הדעת עזרה לכם?
מרגריטה
מרגריטה
04.05.2011
מוצר שנרכש: מסך מחשב u2311h

המחירים היו זולים, הזמנו מהאתר, היה מאוד קל להזמין את המוצר ולמחרת כבר התקשרו אלינו. ממליצה לקנות מהחנות הזאת, היא ממש הוכיחה לי שמחירים זולים ושירות טוב בהחלט הולכים ביחד. רק חבל ש"שני ימי עבודה" הפכו לשבוע.

חוות הדעת עזרה לכם?
maria
maria
21.04.2011
מוצר שנרכש: netbook inspiron 1120

נציג החברה(שניידר) שדיבר איתי בטלפון לא היה יכול לענות לי על השאלה: "מה זה אומר ליבה ווירטואלית?"(לדעתי, שאלה לגיטימית ולא כל כך פרימיטיבית), היה נשמע עצבני. זמן המשלוח לא תאמו איתי למזלי הייתי בבית אבל ישנתי בכלל. ולבסוף, בעוד שבוע מחיר המוצר ירד ב 400ש"ח(!!!) אם היה מבצע למה לא פורסמו מודעות? לא אזמין פה יותר ולא אמליץ לחברים.

תגובת החנות

צר לנו על תגובתה של הלקוחה. בנוגע לטענת הלקוחה על עצבנות הנציג לאחר שנשאל שאלה, אנו ידועים בתודעת שירות גבוהה מאוד ומענה מקצועי לכלל לקוחותינו וגם ללקוחותינו הפוטנציאליים, אפשרי שהנציג לא ידע לענות לה על השאלה או שלא הבין למה התכוונה במדוייק, יחד עם זאת אנו בטוחים כי היה ניתן לברר את התשובה ללקוחה אם הייתה חפצה בכך ומוכנה להמתין לבדיקת הנושא. לגבי אי תיאום המשלוח, לצערנו אין באפשרותנו לבדוק מול חברת הלוגיסטיקה את טענת הלקוחה מפאת הזמן שחלף, אם הייתה מודיעה לנו בסמוך למועד המשלוח היינו שמחים לבדוק את הנושא. לפי הנוהל, חברת הלוגיסטיקה איתה נשלחה החבילה (במקרה הנ"ל) מחוייבת לצלצל לפני הגעה ללקוח. קיימת כמובן אפשרות שהלקוחה לא שמעה את הטלפון, במיוחד אם היא טוענת שישנה באותו זמן, השליח ניסה בכל זאת לספק את המוצר והצליח. אנו שמחים כי למרות האמור לעיל הלקוחה קיבלה את המוצר בזמן ! לגבי מחיר המוצר, אכן הייתה ירידת מחיר חדה כשבוע לאחר שרכשה את המוצר. יש לציין שביום הרכישה המוצר נמכר ע"י חברתנו במחיר הזול בארץ. מחיר למוצר נקבע על פי פרמטרים רבים וביניהם: שערי מטבע חוץ, מחירי המוצרים בחו"ל, שיקולי דעת של היבואן/יצרן, ועוד. ירידות מחיר בסדר גודל כזה מוכתבות בד"כ על ידי היבואנים וגם שניידר פתרונות מחשוב לא מקבלת שום הודעה מראש בנושא. אנו משתדלים לספק ללקוחות תמיד את המחיר האטרקטיבי ביותר הקיים בזמן ביצוע העסקה.

חוות הדעת עזרה לכם?
ראשון
דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון