לא להתקרב לחנות הזאת!!!
הלכה לנו המכונת כביסה רגע לפני החגים, והיינו לחוצים לקנות חדשה. לאחר מספר בירורים והשוואות הגענו לאתר של החנות ענק החשמל, התקשרנו והם הציעו לי מכונה חדשה של בוש. את ההזמנה עשינו ביום רביעי שלפני ראש השנה.
לאחר שאמרתי להם שהכי חשוב לי שהמכונה תגיע בימים הקרובים, הם הבטיחו לאחר וידוא עם האחראי משלוחים שהמכונה תשלח למחרת ביום חמישי. ביום חמישי בצהריים התקשר המוביל שהוא לא מגיע בסוף, והמכונה תגיע מיד אחרי ראש השנה. חיכינו שבוע, וכשלא יצרו איתנו קשר התקשרנו לברר מתי המכונה תגיע. הנציג טען כי יש עיכובים והבטיח כי המכונה תגיע עד יום כיפור. חיכינו עוד 5 ימים, וכמובן המכונה לא הגיע. התקשרנו שוב, ואותו נציג טען כי התחייבו לחמישה ימי עסקים ובגלל החגים עדיין לא עברו חמישה ימים, וע"פ החישוב המכונה תגיע בחמישי. גם בחמישי שאחרי יו"כ המכונה לא הגיע. התקשרנו כועסים והנציג טען פתאום שהוא אמר שבעה ימי עסקים ולא חמישה. לאחר שאמרתי לו שיש לי את השיחה מוקלטת, ולאחר ששמעתי אותה שוב כדי לוודא שאני לא הוזה, הנציג נתפס משקר והתחיל לגמגם שטויות על טעות שלו וכנראה שהוא לא שם לב. אשתי התקשרה זועמת לחנות וביקשה מהנציגה לברר עם האחראים על זמני האספקה, והיא ענתה לה בלי בושה שהיא מפחדת להתקשר אל אחראי האספקה והמנהלים! איזה התנהלות מחפירה של חנות, איזה שירות לקוחות נורא.
לאחר הצעקות הנציג הבטיח שהמכונה תגיע ביום שלישח שאחרי סוכות, יום ראשון של חול המועד. כמובן שבאותו יום שוב לא יצרו איתנו קשר. התקשרתי ושאלתי את הנציג מה עם המכונה, הוא אמר לי שיש שוב עיכוב והמכונה תגיע שבוע הבא כנראה. צרחתי עליו והוא אמר שיברר ויחזור אליי. אשתי התקשרה מיד זועמת לחנות וצרחה, והבטיחו לה שהמכונה תגיע למחרת בוודאות, מוציאים משלוח, מיוחד. למחרת שוב אותו סיפר, המכונה לא הגיע, והפעם החנות שלחה את חברת המשלוחים להודיע לנו.
אשתי ניסתה להתקשר, ומסתבר שהחוצפנים חסמו את המספר שלה! היא התקשרה ממספר אחר, ולאחר צעקות היא קיבלה הבטחה שהמכונה תגיע בחמישי. בנוסף, הבטיחו לנו פיצוי טוסטר אובן (אף שאמרנו להם שאין לנו צורך בו, זה הדבר היחידי שהיו מוכנים לתת).
אמרו לנו להיות בחמישי בין 2 בצהריים ל8 בערב, שעות לא נוחות בטח בחול המועד. נשארנו בבית ולא יצאנו לטייל. את הטוסטר אובן קיבלנו כבר בבוקר דרך שליח. חיכינו למכונה, תוך כדי שדיברנו כל היום עם החנות והשליח ווידאנו שהמכונה אכן תגיע. פתאום בשעה 6 וחצי בערב, אחרי יום שלם של ציפייה, השליח מודיע שהוא לא יגיע באותו יום אלא בשישי למחרת. אמרנו לו שאנחנו לא בבית, והוא אמר שהמשלוח הבא יהיה רק עוד שבוע בחמישי. צעקנו, איימנו, לא עזר. בסוף חיפשנו בנרות שכן שיוכל לקבל את המכונה במקומנו. המשלוח הגיע שעות בודדות לפני שבת. בגלל התזמון של המשלוח, מתקין הגיע רק ביום רביעי שאחרי. ארבעה שבועות ללא מכונת כביסה.
חנות גרועה, שירות גרוע. עשו טובה לעצמכם ואל תתקרבו.
תגובת החנות
שלום רב,
צר לנו מאד על העיכוב באספקות עקב החגים שיצאו השנה כמעט חודש רצוף.
בגלל העיכוב באספקה הלקוח קיבל פיצוי ורצינו כמו שכל לקוחותינו יהיו מרוצים גם שהוא ואשתו יהיו מרוצים אך לצערנו הרב על אף מאמצינו הרבים לספק את המוצר לקריית שמונה ערב החג, האספקה נדחתה. חשוב לנו לציין כי הטענה על כך שחסמנו טלפון של לקוחה היא טענה שקרית וחסרת כל שחר. אנחנו עונים לכל טלפון, חוזרים לכל שיחה ואף חוזרים ללקוחות שהתקשרו בשעות בהן החנות סגורה על מנת לתת את המענה הטוב ביותר.