
לאחר סקר שוק הגעתי לסניף בחולון וקיבלתי שירות נהדר ומחירים ללא תחרות קיבלתי את המוצרים בצורה מושלמת ליום שקבענו תודה לכם אמליץ ואחזור

לאחר סקר שוק הגעתי לסניף בחולון וקיבלתי שירות נהדר ומחירים ללא תחרות קיבלתי את המוצרים בצורה מושלמת ליום שקבענו תודה לכם אמליץ ואחזור

ממליצה על סופר אלקטריק חולון שירות מצטיין הזמנו מקרר עשו את כל המאמצים שנהיה עם מקרר בחג שירות מצויין ממליצה וימליץ תמיד עלכם אלופים

רכשתי מכונת כביסה בשיחה טלפונית ,המכונה נשלחה אליי במועד כמובטח בתנאי סופר אלקטריק הבעיה היתה בחברת ההובלה מטעם סופר אלקטריק. המוביל לא שאל אם צריך לפנות את המכונה הישנה והלך. כשהתלוננתי הובטח לי על ידי שלומי מסופראלקטריק שהמוביל יחזור לדירתי לאסוף את המכונה ללא תשלום. אלא שהמוביל דרש 100 ש"ח שנאלצתי לשלום לו בתמורה לפינוי . למה אני צריך לשלם כסף על משהו שהיה כלול במחיר ? ושעל פי החוק אמור היה להיות מפונה ללא כל תשלום. ?
בוקר טוב וחג שמייח על פי החוק המכונה צריכה להיות מוכנה לפינוי במקום נגיש ומפורק מתשתיות חשמל ואינסטלציה ובמקום נגיש לפינוי. כמובן שניתן לעזור ללקוח שמתקשה אבל המוביל לא מורשה לפרק דלת אמבטיה ולא יכול לגעת באינסטלציה. שמחנו לעזור תודות

ראיתי בזאפ את המחיר הכי נמוך בסופר אלקטריק הלכתי פיזית לחנות כי אני לא אוהבת לקנות באינטרנט וטוב שהלכתי- קיבלתי יחס חם, ראיתי את הטלוויזיה תלויה על הקיר ויכלתי לוודא שזו אכן איכות הצפייה שארצה אצלי בבית. הטלוויזיה הגיעה ביום שלאחר מכם כולל התקנה על הקיר שהם דאגו לו שהיה מקסים ואדיב ממש. אין ספק שאקנה שם שוב, בסניף חולון ואמליץ לכולם לעשות כך גם

קניתי מכונת כביסה אלקטרולוקס דרך הטלפון, כל התהליך מהקניה ועד קבלת המכונה עבד בסדר גמור

הזמנתי מקרר 4 דלתות בעלות יותר מ10 אלפים מסופר אלקטריק. שילמתי עבור ההזמנה בתשלום אחד בהעברה בנקאית ביום הרכישה. בדקתי עם נציגה תנאי הספקה, מידות, נאמר לי שתוך 5 ימים זה יגיע כמו שהיה כתוב באתר ובדקתי ספציפית עבור היישוב שלי. כעבור יומיים התקשרו אליי מחברת הובלה וניסו לתאם הספקה לתאריכים מעבר ל5 ימים עם תירוצים שההזמנה לא הגיעה וכו'.. שזה לא היה מתאים לי לאותם ימים.. חזרתי לחנות, נאמר לי שיסדרו את זה ויספקו מקרר תוך 5 ימים. 4 ימים ברצף התקשרתי לחנות לבדוק ונאמר לי שמטפלים ויחזרו אלי ואף אחד לא חזר. כשהתקשרתי בפעם האחרונה כבר רציתי לבטל את ההזמנה, דיברתי כמה פעמים עם האחראי של החנות שבעצמו הציע פיצוי 400 ש"ח על איחור בהספקה והבטיח שיביאו את המקרר בשעות שהן יותר נוחות לי ויעדכנו שעה לפני ההובלה. ביום הספקה התקשרו 15 דקות לפני הספקה, הגיע בחור אחד ואמר שלהעלות את המקרר לקומה 2 יעלה 500 ש"ח (מה שלא נאנר בזמן הרכישה ובתנאי ההספקה כמובן) והתחיל לחפש כל מיני סיבות למה זה קשה להעלות את המקרר והתחיל להתלונן.. כשהבין שהוא לא יצליח לעשות את זה לבד (מקרר 4 דלות) המשיך לספר סיפורים על חוסר נגישות.. דלת צרה וכו'.. כעבור שעתיים הגיעו שני חברה אחרים שהמשיכו לספר סיפורים על "חוסר נגישות", "דלת צרה", צורך להוריד דלתות כי מקרר לא עובר בדלת ושצריך לשלם 600 ש"ח.. כשאמרתי שאשלם 500 ש"ח, העלו את המקרר תוך דקה וחצי ובלי להוריד את הדלתות!! (כי כל המידות נבדקו על ידי בעת ההזמנה כמובן). כשניסיתי לחזור לחנות אף אחד לא רצה לדבר איתי, האחראי "עסוק עם לקוחות" ופיצוי 400 ש"ח שהובטח לי לא קיבלתי. לסיכום: שירות גרוע מאוד, לא ממליץ לאף אחד לקנות במקום הזה, אנשים לא מקצועים.

קניתי את כל מוצרי הבית אצל ליאב, שמהשיחת טלפון הראשונה הבין מה אני מחפשת ועזר לי למצוא בדיוק את המוצר המתאים לכל פינה. היה סופר סבלני, אני שאלתי אותו אלף שאלות על כל דבר ועשינו השוואות ביחד על כל המוצרים עד שסגרנו את הרשימה הטובה ביותר עבורי. מעבר לשירותי, הוא היה סופר מכבד וכנה, לא הרגיש לי בשום רגע שהוא מנסה למכור לי סתם מוצרים ולסגור עסקה בכוח, וזה מה שגרם לי לסמוך על ההמלצות שלו, שהיו מעולות. ההספקה הייתה תקינה. תתקשרו לסניף בחולון ותבקשו את ליאב!! תהיה לכם חווית קניה הכי טובה שאפשר.

קונה אצלם שנים ואין טוב יותר אדיבים חמודים זולים מספקים ביום בקיצור סופר מומלץ ואני כמובן אמשיך לבוא

מכרו לי מכונת כביסה, במחיר גבוה מהמחיר הנמוך ביותר שאפשר למצוא בזאפ, תחת ההבטחה שזמן האספקה 3 ימים. עסקת האשראי עברה. למחרת התקשרו אליי להגיד לי שהמכונה לא במלאי. הפילו את זה על היבואן. ובאותה נשימה ניסו למכור מוצרים אחרים במקום זה שאין, בהנחה. לטענתם היבואן אמור לקבל מכונות תוך כ-חודשיים. במקרה כזה הייתי מצפה מהחנות להסיר את המודעה ולהתנצל. אבל שום דבר כזה לא קרה כמובן.
בוקר טוב, אחרי בדיקה אצל מחסני הספק, לצערנו אכן המוצר אזל במלאי. עידכנו את הלקוח + עודכן באתר עוד באותו הרגע. לצערנו מקרים של חוסר מלאי/ חידוש מלאי קורים, המלאים מתעדכנים ברמה שעתית שבוע טוב

השירות היה מעולה! הספק יוסי דאג אישית שאקבל המזגן כפי שהובטח תוך 2 ימי עסקים ופעל בעניין זה מול חברת ההובלה

קניתי מקרר בחנות הזות. זו הקנייה הראשונה שלי בלי עצבים. הקנייה עברה בצורה מושלמת, המשלוח הגיע בזמן שביקשתי. אני מאוד מרוצה מהשירות.

עברתי בין מספר חנויות בחיפוש אחר מקרר. בכל מקום נתנו לי הצעת מחיר גבוהה ולא הרגשתי שהשירות שאני מקבל מהמוכרים תואם למחיר. בכל מקום הרגשתי שאני זה שרודף אחרי המוכרים לקבל מהם עזרה וזה לא מצא חן בעיניי. בכל פעם שהגיע מישהו הוא עצר את השיחה איתי ועבר אליו. במקרה מצאתי את סופר אלקטריק וניגשתי לשם, בחור בשם אדם ליווה אותי מרגע הכניסה לחנות והסביר לי מא' עד ת' על המקררים והשירות שכלול בהם, והמחיר היה הזול ביותר מבין כל הבדיקות שעשיתי. סגרתי במקום. זמן האספקה היה מהיר. בסיום אדם התקשר לשאול שהמקרר הגיע והכל תקין. אין לי מילים להודות לאדם על השירות שקיבלתי. אין ספק שהוא נכס רציני במקום ודאג לייצג את המקום על הצד הטוב ביותר. בעתיד ללא ספק שאשוב לקנות שם.

שירות מדהים! כל המוצרים מדוייקים בול והכל בהתאם להמלצות של הצוות הנהדר! מחירים טובים מאד!

קיבלתי שירות מעולה מהרכישה ועד לאספקה של המוצר. תמיד היה מענה מהיר ומיידי לכל שאלה שהייתה. אספקה מהירה. המחירים מצוינים.

קניתי מזגנים בסופר אלקטריק חולון שירות מצויין יחס חבל על הזמן גם המתקין נתן לי שירות מעל המצופה מקצועי באמת תודה רבה

השירות המענה החוויה פשוט אין מילים לתאר הזמנתי מסך 75 אל ג'י הגיעו אליי אותו היום התקינו לי הסבירו לי ממש מפרגן לכם שירות מצויין

שירות מדהים גם ברכישה וגם כשהייתי צריך לבטל את ההזמנה, קניתי מקרר זה בשביל לינה ושבת חתן של אח שלי ואפילו לאחר שהמקרר עבר לחברת השליחויות הם נלחמו בשביל לעזור לי וביטלו את ההזמנה שלי ולא חייבו אותי. תהיו בטוחים שאקנה מהם שוב!

דווקא בימים קשים אלו צריך לפרגן הכי הרבה כמובן מתיי שצריך שירות מצויין הגיעו אליי בזמן הרכיבו לי עשו פשוט שירות מדהים

לאחר חיפושים והתלבטויות, רכשתי את מגהץ האדים של תפאל דגם GV9550 – ואני פשוט מאוהבת! זה מגהץ עוצמתי, קל ונוח לשימוש, עם תוצאה מושלמת בכל העברות – אפילו על בדים עבים וקשים. המיכל הגדול והלחץ האדים הגבוה הופכים את הגיהוץ לקליל, מהיר ואפילו קצת… כיף והכי כיף? שאני רואה תוצאה מקצועית בלי הרבה מאמץ. רוצה גם לציין לטובה את חנות סופר אלקטריק בחולון – קיבלתי שם שירות פשוט מעולה. אדיב, סבלני, מקצועי, עם הסבר מלא וליווי אישי – כולל פתיחה, הסבר והמלצות מעשיות. באמת חוויית קנייה טובה שמרגישים בה את הרצון לעזור ולהתאים את המוצר הכי נכון. ממליצה מכל הלב – גם על המגהץ וגם על המקום ❤️ תודה לכם על שירות מכל הלב!

לא לרכוש מוצר מהם. קניתי טלוויזיה עם משלוח תוך 3 ימי עסקים. התקשרו למחרת והבהירו שזה יבוא מקביל ושאלו האם זה בסדר - אמרתי "כן". 3 ימים חלפו והמוצר לא הגיע ולא התקשרו שוב אז התקשרתי אליהם. לאחר כמה שעות התקשרו אליי ואמרי לי שאין במלאי וזה "אמור להגיע כל רגע". התייעצתי עם אישתי והתקשרתי בחזרה והוא אמר לי "אמרתי לך שזה ייקח לפחות שבועיים". אמרתי שאני מבטל ושאלתי למה מוצר זה למכירה אם זה לא במלאי והוא אמר "זה קורה". בלי התנצלות, בלי כלום. לא הוא לא אמר לי ביום למחרת שזה לא במלאי ובמקום זה, הייתי צריך לחכות 4 ימים? עסק לא אמין.

אדם סלבי אחלה בנאדם קשוב סובלני ללקוח גם שלא חזרו מההובלה עשה הכל כדי שיזרזו

שוב אותו סיפור של פרסום מוצרים שלא קיימים להם במלאי. נגמר לכם במלאי? תורידו את הפרסום בזאפ במקום להטעות צרכנים ולעכב אותם לחינם. במקרה הזה היה מדובר ב מקרר סמסונג מקפיא עליון 600 ליטר נירוסטה Samsung RT58K7044SL
שלום רב, המוצר נמצא במלאי. אין לנו מושג מניין קיבלה את הרושם שהמוצר אינו במלאי ? בנוסף, הלקוחה לא השלימה את פרטי כרטיס האשראי למערכת. ולכן הזמנתה בוטלה במידה הלקוחה רוצה לממש את הקניה נשמח לספק לה את המקרר. תודות

כשאני קונה מוצר רציני כמו מכונת כביסה, חשוב לי לא רק המחיר אלא גם השירות. שלומי התותח הוא אדם כזה, שנותן מחיר מעולה, אבל לא פחות מזה שירות מכל הלב והנשמה, לא מחפש לדחוף לך מוצר יקר שאתה לא צריך, בודק איתך מה הצרכים שלך ומה הכי משתלם עבורך. ממליץ בחום!

רכשתי בסופר אלקטריק מסך ומכונת כביסה חברים הגעתי בגלל המחירים באתר אבל האוירה והשרות הם מה שכיף שם הייתי משלם גם יותר

הזמנה מאוד פשוטה שירות מצויין קנינו בסניף חולון היה מדהים הביאו לנו את המסך יום למחרת שירות טוב מאוד