עשיתי עסקה דרך האינטרנט קבלתי שיחה מהחברה אומרים ש "חברת אשראי" מחייבת לשלוח צילום מכרטיס אשראי ותעודת הזהות כדי לבדה את העסקה. היה נשמע מוזר אז בקשתי לבטל העסקה ובררתי מול חברת כרטיס אשראי. אין דבר כזה זה נוהל מהחברה. התקשרתי שוב ו היכן אמר שזה נוהל מהחברה להגן על עצמו. אז ניסיונות חוזרות להגיע להכבה בינונית לשלוח פרטים עם תעודת זהות בלי "כל כרטיס אשראי " כדי להגן גם על עצמי מ"גניבה עתידית" של הכרטיס לא מוכנים לשמוע. יש נוהל ולא רוצים. אני גם הצעתי לשלוח צילום תעודת הזהות עם חותמת וחתימה ומכתב שהיכן אני בצעתי ההזמנה ושהכרטיס שייך אלי, עם רק 8 ספורות אחרונות של כרטיס אשראי. מסרב אלה לשלוח את כל הכרטיס. אז בטלתי ההזמנה. אם לא מוכנים אז נשמע שאולי "מה שהוא לא ממש 100% תקין. צריך גם להזהר מאנשים שחושבים שכל האנשים הם גנבים אז אולי יש מה שהוא מאחורי הסיפור.
**** חייבת לאוסיף למרות כל מה שכתבת למעלה שהיום מוקדם קבלתי שיחת טלפון מבעל העסק , אדון בשם יונתן , שלא היה נמצא אתמול לפטור לי את הבעיה שלי. ואז לא הספקתי לעשות הקניה. בכל אופן האדון מאוד מאוד נחמד ולמרות שאני בסופו של דבר לא קנית אצלם נותן שירות מצוין ללקוחות ועוקב אחריהם ודואג להם. ונראה שהיינו יכולים להגיע לאזה החלתה והסכם. אולי בפעם הבא! השארתי הסיפור רק לאנשים אחרים שידעו שזה קורה לפעמים שעובד בחברה - וזה ברור - שלא יכול לשנות הוראות על דעת עצמו ,מתעקש על דברים שלפעמים פוגעים בבית עסק שהוא בסופו של דבר בית עסק טוב מאוד !!! ( צריך להיות קצת גמיש מבחינת ההוראות ולבקש שיחזור אחרי שיבדוק אפשרות לעזרה בפעם הבא . בהצלחה ל אור PC. ( ומזל טוב אדון יונתן!)
תגובת החנות
הלקוחה ביצעה הזמנה אינטרנטית וסרבה להציג כל תעודה מזהה על מנת לוודא שהיא בעלת הכרטיס (דבר אשר נהוג בכל חנויות האינטרנט בסכומים גבוהים) ולצערנו יש עשרות נסיונות בשבוע להשתמש בכרטיסי אשראי גנובים מדיי יום ביומו וגם לאחר שסירבה ניסינו לפנות לחברת אשראי כדיי לאמת פרטים כאשר חזרנו ללקוחה לאחר אימות חלקי כבר לא רצתה להזמין את המוצר, אין כאן תלונה על שרות ורק על נהלי עבודת החברה, באם לא מתאים ללקוח אז אינו מחוייב לרכוש אצלנו איננו מבינים את התלונה שהיא כלל אינה על שרות החנות אלא על נהליה, כמו כן העסקה בוטלה תוך 10 דקות והכסף הוחזר ללקוחה באופן מיידי