
הזמנתי את המוצר אתמול אחר הצהריים וקיבלתי אותו היום בבוקר, מאוד נהניתי מהעסקה. ממליצה בלב שלם לקנות מהחברה הזאת. אני אעשה זאת

הזמנתי את המוצר אתמול אחר הצהריים וקיבלתי אותו היום בבוקר, מאוד נהניתי מהעסקה. ממליצה בלב שלם לקנות מהחברה הזאת. אני אעשה זאת

שירות מעולה. הזמנתי מחשב 02.08 וקיבלתי אותו למחרת. תאור המוצר גם טוב וברור . סוכן היה מנומס ועשה כל הבהרות מיד. אני מבסוט

הזמנתי את המחשב ביום א' הגיע אלי היום יום ג'. אני מעריך מאד את שירות, ובמיוחד במקרה הזה, ולכן אני כותב דירוג.

הכל היה מצוין. אין לי בעיה בכלל, אני אזמין שוב. תודה רבה הביעו את זה עד הבית שלנו אם שליך ולא הייתי צריך לשלם אל זה

אני רוכש באופן קבוע בשניידר מחשבים וזאת בגלל המבחר הרחב שקיים להם בכל מה שקשור למחשבים וכמובן השרות והמקצועיות. יש הרבה חנויות אינטרנט בשוק אבל שניידר זה המקום הבטוח והמבין ביותר בנושא מחשבים/ניידים ועוד....

זאת לא פעם ראשונה שאני קונה שם וזה לא במקרה מחירים זולים, שירות אמין ומהיר, הכל תמיד במלאי וזמין. לא עשו בעיות גם בהחלפה של חלקים לא מתאימים למכשיר

הזמנתי מחשב נייד ביום שני 29/07/13 בשעה 23:31 .. ביום שלשי 30/07 שמתי לב שההזמנה בסטטוס מבוטל . . התקשרתי ודברתי עם המנהל " שמואל " שלא דבר בכלל בצורה יפה !! התקלה הייתה 'טכנית' כמו שאמרו והבטיחו שהכל בסדר .. ופעם ראשונה שמבקשים ממני צילום של כ.אשראי לא רק מס' !!!! ים רבעי 31/07 התקשרתי שוב בבוקר ודברתי עם אחד הנציגים שלא הזכיר את השם שלו ואמר שהכל בסדר וציינתי שאני מעוניין שזה יגיע ב 3 ימי עסקים לא יותר כמו שרשום באתר .. באותו יום בער קבלתי מייל שקשה להגיג לכתובת שלי בזמן אמרתי שאני מוכן לאסוף את ההזמנה מתל-אביב שזה גם רחוק ממני שעה נסיעה ! המנהל ' שמואל ' אמר לי שאני אשלח אותו במונית בעלות 130 שח' או לנתניה ב 400 שח' .. המצחיק שהיום ביום חמשי בסביבות 10:00 בבוקר הבנתי שהמשלוח עוד לא יצא לדרך בכלל ! .. בטלתי את ההזמנה איני חוזר לקנות מחנות זו ושלמתי 100 שח' על ביטול עסקה זו. צורת הדיבור של המנהל אינה מנומסת ואינה מכובדת בכלל .. רק ' שני ' עובדת בגבייה דברה בצורה מנומסת וסגרתי איתה על ביטול העסקה . ולמרות שהזכרתי שיש לי לימודים ביום א' 4/08/13 ואני חייב את ההזמנה בזמן בלי איחור לא קבלתי ! שירות גרוע, משלוח לא בזמן, מבקשים תמונה של כ.אשראי בשביל אישור הזמנה ! חברה ואנשים יקרים, לא לקנות מחנות כזו .. ממש סיוט !
הלקוח יאסין אכן ביצע הזמנה (ללא אמצעי תשלום) באתר בתאריך 29/07 בשעת לילה מאוחרת, להלן השתלשלות האירועים: למחרת, יום שלישי 30/07 בשעות הבוקר ניסה נציג מכירת ליצור קשר טלפוני עם הלקוח אך הטלפון לא היה זמין במשך שעות ארוכות. כשלא הצליח להשיג את הלקוח טלפונית ניסה לשלוח לו מייל אך גם זה התברר כשגוי והמייל חזר. על כן, הזמנתו של הלקוח בוטלה באופן חד צדדי. במהלך היום יצר קשר הלקוח עם מחלקת המכירות ודאג לעדכן את הפרטים ולשלם בעבור ההזמנה בכרטיס אשראי, כחלק מנהלי עבודה של החברה ועל מנת להבטיח את זהות הלקוח בעסקת מכר מרחוק אנו דורשים צילום תעודה מזהה של בעל כרטיס האשראי ומידי פעם גם צילום של כרטיס האשראי (בכפוף לשיקול דעתנו ובהתאם לסכום ההזמנה). לגבי זמן אספקה, לא התחייבנו לאספקה בתוך 3 ימי עסקים כפי שרשום באתר לכתובת הלקוח (כפר ערבי במשולש, בצפון השרון ובסמוך לקו הירוק). ביום רביעי 31/07 בשעות הבוקר הועברה ההזמנה של הלקוח ליבואן לצורך אספקת המוצר. בהמשך היום הסתבר כי חברת השילוח של היבואן אינה מספקת לכתובת הנ"ל, ניסינו ליצור קשר עם הלקוח אך שוב לא היה זמין. למחרת בבוקר הצלחנו ליצור קשר עם הלקוח והסברנו לו את המקרה ושהמוצר יסופק באמצעות דואר שליחים אך יעכב במעט את המשלוח מכיוון שצריך למשוך את המחשב למחסן שלנו קודם לכן ורק אז יישלח אליו ביום חמישי 01/08 והמסירה תהיה בתחילת השבוע הבא ושלצערנו לא ניתן להתחייב ב-100% שזה יהיה ביום ראשון 04/08. הלקוח הסביר לנציג המכירות שהאספקה דחופה לו, הנציג הציע לו את כל האפשרויות הרלוונטיות כולל משלוח במונית ספיישל שאותה ישלם הלקוח אך זה סירב וביקש לבטל את ההזמנה. הזמנתו של הלקוח בוטלה לבקשתו ובהתאם לחוק הגנת הצרכן בעסקאות מכר מרחוק. שני, נציגת שירות לקוחות דאגה לטפל בביטול העסקה של הלקוח. לסיכום, טענות הלקוח חסרות היגיון ואנו מאחלים לו בהצלחה.

קניתי בשניידר לא מעט פעמים. השרות היה מעל ומעבר גם בחויית קנייה הזו וגם בפעמים הקודמות. חייבת לציין שקניתי מהם מחשב נייד איכותי מאד . אני מרוצה מרמת השרות ורמת הזמינות בטלפון לכל בקשה. ממליצה בחום

לאחר בירור טלפוני כי המוצר קיים במלאי ושניתן לקחת אותו תוך יום-יומיים, ביקשתי לשלוח את המוצר לביתי (ללא תוספת תשלום). באקט של גילוי נאות, נציג של שניידר סיפר כי המשלוח יוצא מהיבואן וחסך לי את ההמתנה הכרוכה בכך. המחשב היה מוכן בפחות זמן ממה שהם מתחייבים עליו דרך האתר (שעתיים). שניידר נראו מקצועיים יותר בכך שביקשו אימות של פרטי האשראי (ת.ז./רשיון נהיגה). פירוט המחשב היה לא רע, אם כי היה צורך בלפרט כי מדובר בIDEAPAD ולא בLAPTOP. סה"כ - מהיר וקל. תודה.

הזמנתי מחשב נייד, כולל הרחבת זיכרון. ההזמנה בטלפון אחר הצהרים. המחשב הגיע אלי לקצרין למחרת ב-8 בבוקר. השירות בקנייה ובשאלות שהיו לי היה אדיב, מהיר ויעיל.

משום שרציתי שינויים במודל שהוצע באינטרנט, ההזמנה בוצעה בסוף באמצעות הטלפון של פי הפרטים שהופיע בזאפ. ההתייחסות היתה אדיבה מאוד, עניינית ומסייעת. מומלץ מאוד, חוויית קנייה חיובית. המחשבים היו מוכנים במהירות על פי בקשתי.

הזמנתי בטלפון שמצאתי באתר. לא הסכמתי לתת מס' כרטיס אשראי. לא היתה להם בעיה "לזרום איתי". המכשיר לא היה במלאי. הוזמן עבורי. באותו יום (יום חמישי ) התקשרו והודיעו שהמכשיר הגיע. הגעתי לאסוף למחרת (קניון אמריקן סיטי ברחובות) לא היתה בעיית חניה. המכשיר חיכה , הסברים מספקים וממצים. לא הית נרתיק תואם במלאי. (לא נורא...לא כל כך ציפיתי שיהיה). שילמתי במקום את המחיר מהאתר . ביקשו צילום ת"ז אך לא התעקשו. קניה מוצלחת מבחינתי

הזמנו טבלט NOT 8010.המשלוח הגיע מהר. רק לאחר יומיים של שימוש שמשנו לב לכך שקיבלנו בטעות דגם משופר NOT 8000. התקשרנו להודיע . ונאמר לנו להשאיר אצלנו את הדגם המשופר (ללא תוספת מחיר), ועוד באותו יום נשלחה אלינו חשבונית מתוקנת לדגם שיש אצלנו.

צוות המכירות של שניידר אדיב ואיכותי והכי חשוב דובר אמת ומחפש את טובת הלקוח. בזכות המחירים מצויינים "שניידר" מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש. בכל הקשור למחשבים שניידר היא התשובה שלי!!

שרות יעיל ומשלוח מהיר במיוחד המוצר הגיע למחרת למרות שאנחנו גרים במושב בדרום וההתחיבות הייתה ל- 3 ימי עסקים המוצר בדיוק לפי הפרסום ובמחיר סופר אטרקטיבי כולל כיסוי יפה

כללית הכל היה בסדר. לא זכור לי משהו מיוחד. לא היו שום בעיות עם המוצר. הגיע בזמן עם שליח. מענה טלפוני מהיר ואדיב.

התקשרתי למוקד הטלפוני, הנציג היה אדיב, עיניני ומקצועי. משלוח הגיעה עוד לפני זמן האספקה שהובטח. אני מרוצה גם מהשירות וכמבו מזמן האסםג

תהליך ההזמנה נערך ביעילות, אולם: 1. תיאור המוצר שניתן באתר של שניידר לא תאם את תכונות המוצר בפועל: א. המחשב שנמכר בהזמנה מתואר עם קיבולת דיסק קשיח של 750GB בעוד שבפועל הקיבולת היא 500GB. ב. באתר המחשב אינו כולל מערכת הפעלה בעוד שבאתר הרשמי של dell, דגם זה מגיע עם מערכת הפעלה. בעבור מערכת ההפעלה נגבה ממני סכום נוסף של 500 ש"ח והחמור מכל הוא שבחשבונית לא צויינה מכירה של מערכת הפעלה בעבורה שילמתי אלא התקנה בלבד במחיר 0. אילו היה נאמר לי שהעלות הנוספת היא בגין התקנה בלבד, לא הייתי מזמין זאת... מבחינתי זו אי אמירת אמת חמורה בלשון המעטה.אציין שגם לא קיבלתי מס' רשיון של windows שזה נראה לי גם לא חוקי.. 2. החנות מבצעת את השליחות באמצעות דואר שליחים של דואר ישראל. הם כנראה הכי זולים... הבעיה שהשליחות שלהם מבוצעת ללא תיאום מראש, הם מגיעים גם אם אינך בבית. יותר מזה גם כשמתקשרים לתאם איתם הם מספקים טווח שעות של 3 שעות אך לא מגיעים בטווח שנקבע וגם לא טורחים להודיע. בפועל המחשב לא בגיע בטווח הזמן שהובטח ע"י החנות ואילולא הייתי מנדנד לדואר האיחור היה ארוך הרבה יותר.
אנו מודים ללקוח על חוות דעתו ונשמח להתייחס לדברים שכתב. 1. חברת שניידר מקפידה מאוד על נכונות המפרטים של המוצרים שמפורסמים באתר (וגם אם נפלה טעות שבתום לב אנו דואגים לתקן באופן מיידי עם גילוי הטעות). א. הלקוח רכש וקיבל מחשב עם דיסק קשיח בנפח 750GB אולם לא ראה זאת עקב חלוקת מחיצות שנפתרה בשיחה טלפונית קצרה. ב. הלקוח רכש מחשב שמגיע בבסיס שלו ללא מערכת הפעלה ומחירו בהתאם לכך, מערכת הפעלה שהלקוח ביקש להוסיף היא בתוספת תשלום ובעבור זה הלקוח שילם 499 ש"ח נוספים. ברוב המחשבים הניידים כיום הרשיונות של מערכות ההפעלה נמצאות מתחת לסוללה של המחשב על מנת למנוע בלאי של המדבקה. חברת שניידר אינה מבצעת התקנות בלתי חוקיות וגם כאשר לקוח מבקש שנבצע התקנה של רישיון קיים שלו אנו פועלים בהתאם לנהלי העבודה של מיקרוסופט בתור משווק מורשה ושותף עיסקי של מיקרוסופט. 2. אנו מצטערים על הרגשתו של הלקוח אך לצערנו הלקוח לא בחר לפנות לשירות הלקוחות של חברת שניידר לצורך בירור המשלוח ובחר להתמודד בכוחות עצמו (ועל דעת עצמו) עם חברת המשלוחים (במקרה הזה: דואר שליחים), לחברה יש נהלי עבודה ברורים (גם אם לא ברורים או מובנים ללקוח). במידה והיה פונה אלינו היינו שמחים לעזור לו וגם לפתור את הבעיה ולדאוג שיבוצע מולו תיאום בהתאם לבקשתו. לגבי עיכוב באספקת המוצר, מיותר לציין שאין הדבר מדע מדויק וכי לפעמים חלים עיכובים מסיבות שונות ומשונות. עם קבלת חוות הדעת של הלקוח באתר זאפ פנה נציג שירות ללקוח ודאג לברר עימו את הדברים והלסביר כל שאלה וגם לפתור אותה. לסיכום - טענות הלקוח לא ממש ברורות לנו, הלקוח קיבל בדיוק את מה שהזמין ושילם, לא פחות ולא יותר. צר לנו מאוד שהלקוח בחר לפרסם את חוות דעתו באתר זאפ לפני שאפילו פנה אלינו לבירור הדברים הנ"ל.

תאור המוצר המדוייק והמחיר האטרקטיבי נותנים לקונה הרגשה של ספק אמין. המוצר סופק לכתובתי באמצעות שליח תוך 24 שעות. המדפסת שרכשתי מאפשרת לבצע כל פעולה משרדית בנוחיות ובמהירות.

באתר הבטיחו אספקה עד 3 ימי עסקים. בשעה 10:20 ביצעתי הזמנה. למחרת בשעה 10:36 השליח כבר צלצל בדלת... כל הכבוד על השירות המהיר.

שרות מצוין ומחיר מצוין. ניתן לרכוש בפיי פאל שזה מעולה. הגיע תוך יום אחד עם שליח, לא הייתי בבית ולכן חזר למחרת. מדפסת שנותנת מענה לעסק ולבית.

דיוק בתיאור הומצר, המשלוח הגיע לפני המועד האחרון, שירות הלקוחות קשוב ואינפורמטיבי, פניתי ליעוץ בדבר מדפסת המוקדן הפנה אותי לHP ליעוץ אישי ואחר כך גם נתן מחיר מתחרה , ממליץ לקנות שם שוב

למרות שהודיעו לי שהמוצר יישלח תוך 72 שעות -- קבלתי אותו תוך 24 שעות. שלא כמו חברות אחרות], לא היתה תשלום עבור משלוח ע"י שליח. בברכה, עמי רז

נוח וקל להזמין, הגיע תוך יומיים במשלוח עד הבית (ללא תשלום). הזמנתי טלפונית כי היו לי מספר שאלות לגבי המוצר, המוכר היה אדיב וענה על כל השאלות באופן מיידי ומקצועי.

בדיוק מה שמצופה מאתר. פשוט מאוד לתפעול. תגובה מיידית. משלוח מהיר. איכפתיות ומחיר שווה ותחרותי לסיכום חווית קניה מוצלחת מאוד.