זוהי חוות דעת מעודכנת על אותה חשבונית, כי את הראשונה החיובית כביכול כתבתי בחנות לאחר הרכישה לאחר שהשתכנעתי שאקבל שירות ברגע שאזדקק לו. אז עכשיו הזדקקתי וקיבלתי כלום ושום דבר לכן אני רושמת תגובה מעודכנת שידעו הרוכשים הבאים. בקצרה, רכשתי מהם מכשיר במזומן ובקלות. הסוללה התקלקלה אחרי 7 חודשים וכשפניתי לחנות לטפל בבעיה לא קיבתי עזרה, אלא טרטור, הרבה דיבורים, וניסיונות להאשים את הוואטסאפ והפייסבוק שאוכלים את הסוללה. רק לחידוד הסוללה שלי בג'י 2 מחזיקה מינימום 18 שעות בשימוש כבד מאוד (וויז, תמונות, וואטסאפ, פייסבוק, גלישה) ופתאום היא פורקת אחרי 5 שעות. בחנות לא היה מוכנים לטפל לי בבעיה, היו חסרי סבלנות, ולא מימשו את הבטחת האחריות למרות המכשיר נבדק ע"י טכנאי שלהם ואותרה תקלה. פשוט שלחו אותי הביתה ובעצם הותירו לי ברירה של רכישת סוללה חדשה. לידיעת כל הרוכשים הבאים, אני לא קיבלתי דבר מעבר לתסכול במסגרת האחריות של גו מובייל ואני מתנצלת מהחברים שלי שהגיעו לחנות לרכוש בהמלצתי. טעיתי ואני מתקנת.
תגובת החנות
שלום רב,
ראשית, נבקש להודות ללקוחה על חוות הדעת החיובית שרשמה לאחר הרכישה ולקוות שתיהנה מרכישתה זו ותפיק ממנה את המיטב.
נבקש להבהיר את פרטי המקרה המתואר,
הלקוחה המכובדת הגיעה לאחד מסניפי הרשת עם מכשירה בטענה שצריכת הסוללה הנה גבוהה מהמקובל.
לאחר בדיקה ראשונית, היה ניתן להבחין בכך שעשרות אפליקציות היו פתוחות במכשיר, הומלץ לסגור אפליקציות שאינן בשימוש ופונקציות נוספות כגון: WIFI ,GPS זאת על מנת למנוע צריכת סוללה מוגברת.
הוסבר ללקוחה שאפליקציות GPS כגון וויז וכד' מאופיינות בצריכת סוללה גבוהה מאוד ויש לסגור את האפליקציה בתום השימוש.
מכיוון שכך, הומלץ ללקוחה שלא להחליף את הסוללה, אין לנו עניין לגבות תשלום בעבור סוללה חדשה ללא צורך.
בנוסף, מכיוון שלא הביאה איתה את המטען, נמסר ללקוחה מטען נוסף ללא עלות, זאת על מנת לשלול תקלה במטען (למרות שככל הנראה גם המטען תקין).
אנו מקווים שהמלצתנו לגבי שימוש נכון לחיסכון בסוללה אכן ייושם.
בברכה,
הנהלת רשת GoMobile