
הזמנה באתר טופל כראוי. כרגע אין שרות בגלל המצב מחכה שאוכל לדבר עם מישהוא או שיתקשרו אלו

הזמנה באתר טופל כראוי. כרגע אין שרות בגלל המצב מחכה שאוכל לדבר עם מישהוא או שיתקשרו אלו

אתר נוח וברור. ביצוע ההזמנה היה מאוד פשוט. אחרי ההזמנה התקבלו עדכונים במייל בכל שלב ושלב ועד לשליחת החבילה.

עדכנו כל הזמן לגבי מועד אספקה. הגיע יחסית מהר למצב במשק. המוצר הותקן ועובד מצויין.

ממליץ בחום על חנות Imatrix בגלל הקורונה ההזמנה מחו"ל התעכבה והם טרחו להתקשר וליידע אותי על העיכוב הם עשו את כל המאמצים לשלוח את המצלמה אליי לפני ערב פסח עקב המחסור בשליחים וריבוי ההזמנות דאגתי לשלוח מישהו לחנות בעצמי ונמנעתי ממשלוח הם זיכו אותי על מחיר המשלוח בלי שביקשתי אפילו!!! אחלה שירות

תודה על השירות המצוין, במיוחד בתקופה לא פשוטה זו. אבקש לציין שאני רכשתי שתי מצלמות עם שירות מצוין ובהמלצתי החותן שלי רכש גם וקיבל שירות מצוין מסניפכם לרמת השרון תודה בריאות יעקב בורבין 0524230387

על אף התקלות שנגרמו כתוצאה ממשבר הקורונה החברה עשתה את המרב על מנת לספק את המוצר. עדכנה באימיילים שוטפים על סטטוס המשלח והסבירה בצורה ברורה ומובנת מה מתרחש ומתי המוצר יגיע.

למרות הקשיים עקב הקורונה, אורי לא הפסיק להיות בקשר ולעדכן לגבי מצב ההזמנה. כל הכבוד לו. ההזמנה הגיעה מהר מכפי שציפיתי. שירות נהדר.

שרות החברה היה מעולה למרות שהמוצר הגיע באיחור(כנראה עקב בעיות שינוע בזמן הקורונה) המוצר מעולה והתקנה פשוטה ביותר.

to all involved, specially in these abnormal days the service was fantastic from beginning to end

חוויה מוצלחת מאוד. הזמנתי מצלמת אינטרנט, ובזמן משבר הקורונה זה מוצר שהיה מאוד קשה למצוא. IMatrix שיתפו אותי כקונה בכל העדכונים בנוגע למצלמה (היו בעיות במשלוח מחו"ל), הציעו אלטרנטיבות ובכלל, נתנו הרגשה טובה.

שירות מצוין, עמדו בזמן האספקה שאליו התחייבו ועדכנו במצב המלאי במייל בכל שלב. מאוד מרוצה

שירות טוב ויעיל מרוצה הגיע בזמן וכמו שפורסם ענו על כל התשובות ביעילות תודה רבה

המוצרים הגיעו בתוך הזמן המוגדר בהזמנה, יחסית לתקופה (קורונה) היה מהיר. הגיע תוך 4 ימים

השירות נוח, עונים בוואטסאפ, המוצר הגיע בזמן למרות הסגר (קורונה), המוצר תקין ואיכותי. סחטין ותודה רבה!

הזמנתי מתאם מפצל TYPE C ל- USB3, HDMI ו PD . קיבלתי את המוצר תוך 24 שעות. המוצר תואם למה שהזמנתי ו עובד בצורה תקינה

שירות מעולה ומתחשב ממליץ בחום. גם משלוח שמגיע ומהר וגם שירות סופר אדיב. אין ספק שאחזור לקנות שם

הזמנתי אוזניות, והן חיכו למחרת על סף ביתי. מרשים בימים רגילים, ועוד יותר בימי קורונה

שרות מהיר גם בימי הקורונה המתאם hdmi2 swich מעולה ופתר את בעיית הריצוד תודה על השרות בהצלחה בהמשך

המוצר סופק מהר מאוד. עובד טוב מה שהייתי צריך. אקנה בחנות זאת בעתיד. אין חסרונות

הזמנתי מצלמת רשת בזמן הקורונה. קיבלתי את המוצר עם שליח תוך 3 ימים, שירות מצויין דרך הWhatsapp. חווית קניה מצויינת, מומלץ!

קניתי דרך האתר של מטריקס מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה. (מוצר שלא הצלחתי למצוא אצל ספקים רבים אחרים.) למרות ימי הקורונה עם כל המגבלות והמחסומים בדרכים, קיבלתי את המוצר על ידי שליח תוך שבוע מיום הזמנתו. זמן סביר בהחלט לאור המצב.. המצלמה עובדת לשביעות רצוני!

אני בד"כ לא כותבת חוות דעת אבל במקרה הזה אני חורגת ממנהגי כי באמת שמגיע להם. בתוך כל הבלגן של ההסגר, הקורונה וחג הפסח, לא יאומן איזו חווית קניה חיובית ושירותית מעניקים במטריקס. ראשית, התקשורת איתם לא רק קלה ומהירה (ענו לי במייל, ענו לי בוואצפ), לכל אורך הזמן מרגע שהזמנתי את המוצר הם שלחו מיילים ללקוחות, עדכנו על עיכובים, הסבירו בפירוט את הבעיה, הציעו החזר למי שביקש, עשו מאמצים לספק את המוצרים אפילו רגע לפני כניסת החג. אפילו בימים כסדרם נדיר שנתקלתי בכזו תודעת שירות בחנות בארץ. זו הפעם השניה שאני קונה אצלהם (אבל בפעם הראשונה הלכו לאסוף עבורי את המוצר), וללא ספק זו לא תהיה הפעם האחרונה. חשוב לתמוך בעסקים בשעות קשות אלו, וללא ספק צריך לתמוך בחנויות שיודעות לעשות מאמץ מעל ומעבר. תודה רבה לאורי ולצוות שבזכותם לא נתקעתי בלי מצלמת רשת בחג!

קניה נוחה ומוצלחת. הפריט הגיע מהר ובדיוק כפי שתואר. רכשתי תקע מתאם מאמריקאי לישראלי. תודה.

משלוח מהיר הגיע יום אחד בלבד לאחר שהזמנתי. אין לי מספר חשבונית רשמתי מספר הזמנה במקום.

מטריקס היו מצויינים, קניתי 4 מגיני ברקים ובנוסף הם נתנו לי גם תמיכה טלפונית לשאלות שלי, ממליץ בחום!