מפרסם ב-zap מאז 2010

‎החשמל של המדינה‎ ‏(HashmalSH) - עמוד 21

מוצרי חשמל (תל אביב)

- / 5
בעלים: החשמל של המדינה
נמצאו 588 חוות דעת גולשים על החשמל של המדינה
עומר
עומר
25.04.2012
מוצר שנרכש: מקרר

הזמנתי דרך האתר מקרר ומכונת כביסה, דיברתי עם סוכן מכירות בשם אבי שכבר מהתחלה היה מאד לבבי ומקצועי ועזר לי בבחירת מוצרים אשר מתאימים לצרכי האישיים בסבלנות ומקצועיות רבה. ברצוני לציין שאני רופא במקצועי וזמני מאד מוגבל, אבי דאג לספק לי את מכונת הכביסה תוך יום והמקרר תוך יומיים והכל תוך דאגה שיגיע בזמנים הנוחים לי. אין מה לדבר שקבלתי את השרות האדיב, המקצועי והמהיר ביותר דרך האנטרנט ואני נוהג לקנות מוצרים רבים בדרך זאת. המשיכו כך!

חוות הדעת עזרה לכם?
Eliezer
Eliezer
16.04.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה wae 16060

הזמנתי 2 פריטם במהלך חודשיים. בשתי ההזמנות סיפקו את המוצר לפני הזמן. המוכר סיפק מידע טכני ועזר לקבל החלטה נבונה המובילים היו מאוד אדיבים ובצעו את השרות מעל למצופה מנסיון עם חברות אחרות.

חוות הדעת עזרה לכם?
דוד
דוד
30.03.2012
מוצר שנרכש: טלוויזיה 42BK

תענוג סוף כל סוף לעבוד מול אדם שהוא גם אדיב גם מקצועי , ושהוא מטפל בך מההתחלה ועד הסוף. יישר כח לאבי מנהל החנות. רכשתי טלוויזית Led בהזמנה מיוחדת, הגעתי מחיפה לת"א ,אבי המתין לי למרות שהחנות כבר סיימה שעות פעילות , היה מנומס וסבלני , הסביר לי ארוכות על מוצרים נוספים -יתרונות וחסרונות ,עזר לי להחליט ואף עזר לי להכניס את הטלוויזיה לרכב. אין ספק שאת כל מוצרי החשמל אני אקנה בעתיד אצלו. אחריות אמינות ומעל הכל שירות למופת

חוות הדעת עזרה לכם?
צחי
צחי
16.03.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה 1068 QDP

חוויה מושלמת ונדירה בכל פרמטר. ראשית, בייעוץ המקצועי. למרות שטלפנתי כי רציתי בכלל לקנות מכונה אחרת והם היו החנות הזולה לאותו מוצר, ביררו את הצורך שלי, והפנו אותי לחלופות עדיפות. הבהרתי שחשוב לי ביותר אספקה מיידית. בנוסף, התעניינו אם אני רוצה לפנות את המכונה הישנה והציעו שירות פינוי יעיל במחיר סביר. אחרי שהמכונה הובטחה לי כעבור יום, התברר להם שיש בעיה באספקה מצד היבואן, הפכו עולמות כדי שהמכונה אכן תגיע במועד, וגם יגיע טכנאי היבואן בהקדם לצורך חיבורה. אז תודה לקובי שקיבל את ההזמנה, לאבי שהמשיך לסייע ולייעץ, למוטי שדאג שהטכנאי יגיע במיוחד ביום שישי וליניב השליח שהביא את המכונה ולקח את הישנה. באמת כל הכבוד. תוך 3 ימים, יש לי כבר מכונה חדשה, מותקנת ועובדת (טפו טפו טפו). שאפו.

חוות הדעת עזרה לכם?
רועי
רועי
12.03.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה 15066Y

המענה בחנות היה מהיר והשירות אדיב. ניתן הסבר בנוגע ליתרונות והחסרונות של המכונה המבוקשת בצורה עניינית וסבלנית. מהירות המשלוח הייתה הרבה מעל הצפיות (המשלוח הגיע באותו היום - תוך כ- 4 שעות מרגע ההזמנה). חוויית הקניה הייתה נעימה ובמידת הצורך אשוב לקנות בחנות זו.

חוות הדעת עזרה לכם?
עידן
עידן
08.03.2012
מוצר שנרכש: טלוויזיה LK430Y

ביצעתי הזמנה לטלוויזיה של סמסונג דרך האתר של החשמל של המדינה, ולסיום העסקה התקשרתי לוודא שהכל תקין. מוטי שענה לי הסביר לי שבאותו מחיר אני יכול לקבל טלוויזיה טובה בהרבה. הוא הסביר לי מפורט מאוד את ההבדלים בין הטלוויזיה שרציתי לבין זו שהוא ממליץ. מוטי עזר לי להחליט לשנות את ההזמנה לטלויזיה הנ"ל ובפועל כשחיברתי וצפיתי בה, הייתי בהלם. איכות שתרם ראיתי במסכי LCD. אני ממליץ בחום להתקשר לחשמל של המדינה ולבקש את מוטי על מנת שיכול להסביר ולעזור לכם בהחלטה לפני רכישת טלויזיה מהם. לגבי המשלוח - הסברתי למוטי שאני חייב את הטלויזיה כבר באותו יום של ההזמנה, מוטי נענה לבקשתי ועשה 20 טלפונים על מנת שהטלויזיה תגיע אליי כבר באותו יום ואכן הטלויזיה הגיעה אליי באותו היום. תודה רבה לך מוטי שעזרת לי להחליט איזו טלויזיה לקנות ועכשיו אני מבסוט עד הגג מהאיכות של הטלויזיה שקניתי.

חוות הדעת עזרה לכם?
שי
שי
06.03.2012
מוצר שנרכש: טלויזיה LCD

הזמנתי טלויזיה מחנות זאת ולאחר 3 ימים היא הגיע, השליח שלהם היא נחמד ואדיב וגם הוציא את הטלויזיה כדי לבדוק שהיא תקינה (פיזית לא חשמלית). כשהדלקתי אותה, לאחר 3 דקות בערך היא כבתה והשלט לא אגיב, וכך חוזר חלילה לאחר שהכנסתי את השקע של החשמל לאחר ניתוקו. התקשרתי לחנות והם הפנו אותי לנותן האחריות (חברת י. שלום) לאחר יומיים מלאים ומיגעים איתם בטלפון, בעל החנות (החשמל של המדינה) ראה שהם לא מתייחסים ללקוח כמו שצריך (ועוד שזה טלויזיה חדשה לגמרי) החליט לקחת אחריות על הנושא, ושלח לי טלויזיה חדשה במקומה. בכל אותו הזמן בעל החנות היא איתי בקשר (גם ביומים שנותן האחריות לא התיחס כל כך) ופעל בישבילי גם מול נותן האחריות (י. שלום). בשורה התחתונה, החשמל של המדינה היא חנות שדואגת ללקוחותיה ואפשר לסמוך עליה. אני יצאתי מרוצה מאוד מתפקוד החנות והעובדים בה. שרות בעיני זה אחד הדברים הכי חשובים, והם פשוט עושים מעל ומעבר בשביל הלקוחות שלהם. אני בהחלט אשמח לקנות שוב בחנות זאת.

חוות הדעת עזרה לכם?
בועז
בועז
05.03.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה WAS28448ME

רכשתי מכונת כביסה ומייבש מחנות "החשמל של המדינה." תחילת התהליך הייתה לא פשוטה; החנות ושירות הלקוחות עמוסים לעייפה כל יום וקשה לעבור בסבך הצעות המחיר וההזמנות. רק לאחר שקיבלתי נציג אישי (קובי) עם מספר סלולרי, נסללה הדרך להזמנה קלה וחלקה. זה גם המפתח לדעתי לשביעות הרצון. מהרגע שהזמנתי את המוצרים, יצרו עמי קשר טלפונית מספר פעמים לוודא כל פרט ופרט, ביצעו מעקב גם לאחר הבאת המוצרים (הובאו אישית על ידי קובי). כל זאת במספר ימים לאחר ביצוע ההזמנה. על כן, השורה התחתונה היא - אולי הם לא הזולים ביותר בארץ, אך היכן שספקים אחרים לא יכלו לעמוד מאחורי המילה שלהם ("חסר במלאי"), מנסיוני "החשמל של המדינה" עומדים מאחורי המילה שלהם. במדינה שבה "קומבינה" ונוכלות הם מגיפה שפשה גם באילנות וגם באזובי הקיר, מהניסיון האישי שלי "החשמל של המדינה" הם עסק אמין.

חוות הדעת עזרה לכם?
סליה
סליה
04.03.2012
מוצר שנרכש: מדיח 1303

היה שירות מצוין הגיעו בזמן לא עשו בעיות הם היו מאוד נחמדים עשו כל מה שיכלו לטובת הלקוח ממליצה בחום לקנות מהם

חוות הדעת עזרה לכם?
einats
einats
22.02.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה

הזמנו את המכונה ביום ראשון, קובי נציג השירות עזר לנו לבחור דגם מתאים והיה אדיב, סבלני ומקצועי.הוא הבטיח שהמכונה תגיע תוך יום ולא האמנו.בתוך פחות מ 24 שעות המכונה כבר היתה אצלנו,ויום למחרת טכנאי השירות של ח.י כבר התקין אותה.שירות מעולה, מחירים טובים, ובהחלט מתפתיע.

חוות הדעת עזרה לכם?
חנן
חנן
21.02.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה ARTXF 109

לאחר שמכונת הכביסה הגיעה, טכנאי שהגיע להתקין מצא כי יש תקלה במכונה. מעבר לעובדה שבחנות שכנעו אותי לפני הרכישה שהמכונה מאוד אמינה (מוזר שככה הוא מגיע תקול מהמפעל אם הוא כזה אמין), הבטיחו לי בחנות שאקבל שירות VIP מהיבואן שיחליף לי את המכונה. ממש יופי של שירות VIP כשאני צריך לקחת יום חופש בגלל מכונה חדשה תקולה שקיבלתי (המוביל והטכנאי לא מגיעים בשעות שאנשים שעובדים מגיעים הביתה)

חוות הדעת עזרה לכם?
ליאור
ליאור
20.02.2012
מוצר שנרכש: מקרר SJP70

הזמנתי מקרר של שארפ מדגם אחר שהיה בין הזולים בחנות זו. לאחר בירור הסתבר שאין בצבע לבן, ולכן המחיר יקר יותר. בגלל הקפיצה במחיר הוצע לי דגם אחר, זה שרכשתי לבסוף במחיר זול ממה שמפורסם וכמעט מקביל למחיר של המקרר הראשון שרציתי. בכל מקרה, זול בהרבה מהמוצרים המקבילים ובאחריות של היבואן המורשה. השירות, הליווי בבחירה והטיפול שאישי של אבי היו מעל ומעבר, ואני מרוצה מאוד ממה שקיבלתי, ומהשירות.

חוות הדעת עזרה לכם?
דפנה
דפנה
09.02.2012
מוצר שנרכש: מייבש כביסה asl-800cx

המענה בחנות מהיר, דינמי, ממוקד. ההסברים מקצועיים, מקיפים ו...הכי חשוב- סבלניים. במקרה האישי שלנו: מיד לאחר הקניה שנעשתה בטלפון, מצאתי מקום שמוכר אותו מוצר במחיר מבצע שהוא נמוך ב-300 ש"ח מהמחיר שקיבלנו בחנות. בטלפון חוזר ל"חשמל של המדינה", סיפרתי את הבעיה. המוכר (אבי), הרים מיד את הכפפה, ולאחר בירור קצר שעשה, חזר אלי עם הצעה תואמת למחיר הנמוך. שורה תחתונה: מקצועיות. זריזות. קשב ללקוח. אדיבות. מחירים טובים.

חוות הדעת עזרה לכם?
רביב
רביב
06.02.2012
מוצר שנרכש: מדיח כלים sn65m030

הדירוג לא נכון- תיקון ביקורת בקשר לחנות החשמל של המדינה, כשרשמתי את הביקורת כעסתי ולכן אני מעוניין לתקן את הביקורת בסופו של דבר האיחור היה פחות מ-12 שעות - אני כתבתי את הביקורת בשני בערב והמוצר הגיע בשלישי בבוקר, כעסתי יתר על המידה בגלל שהמטבח הגיע, אציין ואוסיף כי אבי הוא אדם אכפתי שדיבר בטלפון גם איתי וגם עם אישתי וניסה להגיע איתנו לעמק השווה ולפיצוי ראוי. הוא אינו מתפשר עד שהלקוח מרוצה גם אם שגה או טעה, בסופו של דבר חוויית הקנייה הייתה טובה ואני אחזור ואקנה בחשמל של המדינה גם בעתיד כי הם מציעים מחירים טובים שירות טוב ואם הם טועים – הם יודעים גם לתקן את הרושם ולסובב את ההרגשה ב 180 מעלות. בסופו של דבר החנות פיצתה אותי ושום נזק לא נגרם בטווח הארוך או הקצר.

חוות הדעת עזרה לכם?
oren
oren
30.01.2012
מוצר שנרכש: תנור אפיה בילד אין HBA23451

בחרתי לקנות מהחשמל של המדינה כיוון שהתרשמתי מרצינותם גם בשיחת טלפון וגם במרבית מהמשובים שניתנו בזאפ, הם לא היו הכי זולים אבל בהחלט בחמישייה הפותחת והחשוב ביותר מבחינתי לפחות היה מועד האספקה (הוא לא צויין באתר אבל בטלפון אמרו לי שבוע, דבר שיכחישו בהמשך). למען האמת כבר בהתחלה החלו סימני השאלה, כשביקשתי לעשות הזמנה אמרו לי "רק דרך האתר", זה עוד נשמע סביר אבל מרים דגל (למרות שיש לא מעט חנויות אינטרנטיות שמאפשרות גם בטלפון).8 ימים לאחר מכן התקשרתי ודיברתי עם מוטי לברר למה התנור לא אצלי כבר, הוא לא ידע והבטיח לברר ולחזור. למחרת קיבלתי טלפון מהחנות, דיבר איתי מוטי, דיבר בצורה מאוד מקצועית ועם חביבות יתר והוא ביקש לוודא שאני יודע מה הזמנתי – איזה דגם בדיוק, איך מתפעלים אותו ואם זה יהיה קשה לתפעל אותו אז הוא מוכן להזמין לי דגם אחר (ממש הזוי...), לא בדיוק הבנתי את מטרת השיחה שלו, אבל זה נשמע לי כאילו הוא מנסה לשכנע אותי בעקיפין לבטל את ההזמנה. כששאלתי אותו מתי יגיע התנור הוא אמר שתוך שבועיים ולא ידע לומר סטאטוס. היה ממש מעצבן! אבל רגע, זה לא נגמר עדיי יומיים אחרי זה שוב מתקשרים אלי מהחנות בתירוץ הזוי לחלוטין שפרטי האשראי שלי נמחקו להם (בגלל ההאקר הסעודי ההנחיות שלהן אוסרות לשמור נתוני אשראי מעבר לחמישה ימים – נשמע הגיוני באופן כללי, אבל מה? הם לא הזינו את הפרטים שלי? – הנה עוד דגל אדום). מיותר לציין כששאלתי מתי יגיע התנור והתעקשתי לקבל תשובה, הם לא ידעו לומר לי, רק שההזמנה עברה כבר למחלקת חלוקה (עוד שאמרו לי את זה זה נשמע מצוץ מהאצבע) אבל כיוון שמועד השבועיים יגיע רק בעוד יומיים שלשה הייתי מוכן לספוג את השטות הזאת . ביום ראשון שאחרי זה (שבועיים ויומיים אחרי מועד ההזמנה) התקשרתי לברר והייתי כבר די עצבני, שוב הם לא ידעו להגיד מתי יגיע התנור ואמרו עד סוף השבוע (3 שבועות אחרי מועד ההזמנה) ואני כבר חסר סבלנות ודי חסר אונים. הם התקשרו ביום שני לתאם את מועד ההגעה (עד סוף השבוע) ורק ביקשו שאשלם לנהג הובלות 100שח עבור ההובלה והם יחייבו את כרטיס האשראי שלי ב-100 שח פחות מהמחיר המוסכם (ככה שמסגרת הקנייה לא השתנתה). בדרך כלל אני אדם רציונלי, ודבר כזה לא היה משנה לי כלום, אבל אני כבר רתחתי – באתר הם מפרסמים שהמחיר כולל הובלה ולא הייתי מוכן ל"סידור" הזה. בסופו של דבר הם סידרו את התשלום להובלה כפי שהתחייבו. ביום שלישי קיבלתי טלפון ממוטי שהודיע לי שהתנור יגיע היום (כמה שאני שמחתי! סוף סוף) אבל זה יגיע בשעת לילה מאוחרת (23:00), למרות שזה די עיצבן אותי, כמובן שהסכמתי על מנת לסיים את הסאגא הזו. בסופו של דבר ההובלה הגיעה ב 22:00 והמוצר הגיע סוף סוף (הזמנתי ביום חמישי בערב 5.1.2012 והגיע ב 24.1.2012 – אפשר לספור ימי עסקים או ימים קלנדרים – אבל בהחלט זו תקופה ארוכה מדי לחכות למוצר שקיים במלאי וכשיש תשתית הובלות טובה לכל הארץ – אני גר בשפלה – לא מעבר לקו הירוק דבר שכביכול נותן לגיטימציה לאי הגעה במועד). לסיכום: נשמעים מקצוענים בטלפון, אבל בתכלס התנהלו בחוסר מקצועיות כמעט לאורך כל הדרך. אני לא אקהנ משם יותר

תגובת החנות

1.כפי שציין הלקוח ההזמנה בוצעה בתאריך 5.1.12 יום חמישי הלקוח לא ציין שההזמנה בוצעה בשעה 17:47 ולכן היא שייכת ליום העסקים הבא דהיינו יום א 8.1.12 הזמנה שמבוצעת לאחר שעה 12:00 שייכת ליום העסקים הבא) 2.יום לאחר ביצוע ההזמנה עברנו עם הלקוח על הפרטים ועידכנו אותו שזמן האספקה הוא 14 ימי עסקים כלומר מועד האספקה המתוכנן הוא עד 25.01.12 וכך היה! למען הסר ספק הלקוח עודכן ע"י 2 נציגי האתר על זמן האספקה למוצר 3.לגבי פרטי הכרטיס שהושלמו עם הלקוח מחדש: הוסבר ללקוח שכתוצאה ממה שקרה עם ה "האקר הסעודי" חלה חובה מצד האתר לגרוס את פרטי האשראי תוך חמישה ימים ממועד קבלת ההזמנה. לא ברור על מה מלין הלקוח שהרי גריסת הפרטים תוך חמישה ימים בפועל כמתבקש מחברות האשראי וחיוב כרטיס האשראי רק לאחר קבלת המוצר רק מוכיחה את המקצועיות ורמת האבטחה באתר ולא להיפך. 4.לגבי שעת הגעת המוצר הלקוח עודכן שהאספקה תבוצע בין השעון 21:00 ל 23:00 כמובן ששאלנו מראש אם השעות בסדר מצידו והוא השיב בחיוב ואמר שאין שום בעיה כפי שציין הלקוח הנהג הגיע בשעה 22:00 בתווך השעות שהובטח ובתווך המועד שהובטח! לסיכום: המוצר סופק ביום העסקים ה13 כלומר יום לפני 14 ימי עסקים האשראי חוייב רק לאחר ביצוע ההזמנה ותוך שמירה על תקנות החדשות של חברת האשראי כל השיחות מול הלקוח נענו במקצועיות ובאדיבות כפי שציין הלקוח מאחלים אנו ללקוח קניות מוצלחות יותר בהמשך מבחינתו

חוות הדעת עזרה לכם?
shelley
shelley
26.01.2012
מוצר שנרכש: טלוויזיה ue37

הזמנתי את הטלוויזיה דרך האתר ויצירת הקשר היתה ממש מהירה. הקשר נציג מאוד נחמד ואמר לי שהדגם שבחרתי לקנות הוא תוצרת סין, שנהרס שנה לאחר הקניה (שהאחריות למוצר זה היא של שנה בלבד). באותה השיחה הציע לי לשדרג את הטלוויזיה שבחרתי ולהוסיף כמה מאות שקלים. הוא נתן לי מספר טלפון אליו יוכל לחזור חבר שלי, לאחר שנבדוק את העניין ונראה אם בכל זאת אנו רוצים לשדרג. במשך שבועיים וחצי ניסינו ליצור קשר עם שני המספרים שפורסמו באתר (אחד מהם היה המספר שאותו נציג נתן לי בשיחה הראשונה) ללא הצלחה. בכל אותם שבועיים סטטוס ההזמנה היה "בטיפול". לאחר שראיתי שאני לא מצליחה להשיג אף אחד מהחברה והמספרים תמיד תפוסים, ניסיתי לכתוב מייל לחברה. מיותר לציין שהמייל חזר אליי בתוספת הודעת שגיאה. כעבור שבוע נוסף נכנסתי וראיתי שסטטוס ההזמנה מופיע כ"מבוטל". במשך כל הזמן הזה אף אחד לא יצר איתי קשר, ואף לא הושארה הודעה בקשר למצב ההזמנה. ההמתנה היתה ארוכה מאוד, מיותרת ומנעה ממני לבצע הזמנה של טלוויזיה אחרת, שאותה כנראה הייתי מבצעת לו היו טורחים לפרסם "מבוטל" בסטטוס ההזמנה בזמן סביר ולא כשלושה שבועות לאחר ביצוע ההזמנה. הטלוויזיה שהזמנתי אז עלתה 2920 וכעת עולה 3100 באתר. כנראה שבמחשבה שנייה לא היה חכם מצידם לפרסם טלוויזיה איכותית במחיר נמוך כל כך, במיוחד אם אין להם אותה במלאי...

חוות הדעת עזרה לכם?
לילך
לילך
26.01.2012
מוצר שנרכש: תנור 65 לבן

התקלקל לי התנור שבוע שעבר וחיפשתי תנור בזאפ , הגעתי לחשמל של המדינה ושוחחתי עם בחור בשם קובי קובי היה מאוד אדיב סבלני ומקצועי והראה לי מספר תנורים המתאימים לצרכיי במסגרת התקציב שייעדתי לתנור עליי לציין כי חווית השירות שקיבלתי הייתה אדירה למרות שהשיחה הייתה ארוכה קובי היה קשוב אליי לאורך כל השיחה ונתן לי מחיר לתנור הרבה יותר נמוך ממה שפורסם בזאפ התנור הגיע אליי לביתי כבר למחרת היום!! המוביל היה בחור נחמד מאוד לסיכום אני אמליץ לכל חבריי לרכוש בחנות זו ואני עוד אשוב וארכוש שם מוצרים נוספים

חוות הדעת עזרה לכם?
ליאור
ליאור
25.01.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה WAE20463IL

רצה הגורל ובדיוק בצהרי יום שישי שבקה לה מכונת הכביסה שלנו סופית. אנחנו משפחה בת ארבע נפשות (שני ילדים קטנים) והרים של כביסה... בסופ"ש חיפשנו באינטרנט מכונה חדשה טובה והיה חשוב לנו מאוד זמן אספקה קצר. מצאנו דגם של BOSCH שנראה לנו מהביקורות ומהמאפיינים אמין וטוב. ביום א' בבוקר יצרנו קשר עם "החשמל של המדינה" וענה לנו יניב שהיה מקסים ושירותי להפליא. הוא הצליח לתאם לנו מוביל לאותו הערב ולתאם לנו טכנאי לבוקר למחרת. זה שירות לקוחות!!! המכונה מדהימה ועושה עבודה מעולה ואנחנו נושמים לרווחה. תודה לצוות המדהים של "החשמל של המדינה". חזרנו לחייך

חוות הדעת עזרה לכם?
Ilan
Ilan
19.01.2012
מוצר שנרכש: מייבש כביסה

שירות גרוע מאד ומזלזל ממוכר בשם מוטי הזמנתי מייבש לפני 10 ימים. נאמר לי שאקבל אותו בתוך 7 ימים. לאחר עשרה ימים התקשרתי ודיברתי עם בחור בשם מוטי, שהסביר לי כי הוא מאד עסוק (יש להם הרבה מכירות) והמייבש יגיע בין 14-21 ימי עבודה ואם לא מוצא חן בעיני אני יכול לבטל את העיסקה. כמובן שביטלתי הזמנתי ממקום אחר בזאפ את אותו דגם והמייבש הגיע תוך 3 ימים! לא לקנות מהם!!! ואז אולי יתנו שרות יותר טוב (כי יהיה להם יותר זמן) 

תגובת החנות

הלקוח ביצע הזמנה בתאריך 8.1.12 בשעה 19:49 בערב יום למחר בתאריך 9.1.12 יצרו קשר עם הלקוח בכדי לתאם איתו את האספקה הלקוח ביקש לקבל את המוצר בשעות הערב או ביום שישי מכיוון שאין ביכולתו לצאת מהעבודה הוסבר ללקוח ע"י מוטי שישנם אספקות ערב שיוצאות מהחנות אך ורק באזור המרכז (הלקוח גר בזכרון יעקב) אך נשתדל למצוא לו פיתרון. המייבש הוזמן לחנות והגיע בתאריך 11.01.12 יום ד' במהלך כמה נסיונות לתאם עם הלקוח מועד אספקה הלקוח טען שאינו יכול לקבל וכי הוא נורא עסוק ואין לו זמן וסיכמנו איתו שיהיה לו זמן שידבר איתנו בכדי לתאם את האספקה במועד שיתאים לשני הצדדים,והוצאנו את ההזמנה ישירות לספק מכיוון שהם מוציאים כמעט כל יום לאזור שלו אך גם זה לא צלח וללקוח שוב לא התאפשר המייבש זמין אצלנו בחנות ולכן אין סיבה מצידנו לדחות או לעקב את המשלוח למרות כל המאמצים הרבים מצד החנות ומצד מוטי וקובי לתאם אספקה נוחה ככל האפשר לא עלה באפשרותנו להסתדר עם דרישותיו של הלקוח ולפי בקשתו ההזמנה בוטלה במיידי כמובן שכפי שאנו מתחייבים הלקוח לא חוייב באגורה תרם קבלת המוצר ובזמן ביטול ההזמנה. בברכה החשמל של המדינה

חוות הדעת עזרה לכם?
amir
amir
17.01.2012
מוצר שנרכש: טלוויזיה ue37c5100

בושה. המלצתי לחברתי לרכוש את המוצר הנ"ל כיוון שהמחיר היה האטרקטיבי ביותר והמוצר איכותי. כעבור 24 שעות מביצוע ההזמנה התקשר אליה אבי ואמר לה שמדובר בייצור סיני שייהרס אחרי שנה (כתוקף האחריות) והציע לה לשדרג לאותו דגם אך בייצור של מדינה אחרת. חברתי סיפרה לי על כך וניסיתי לתפוס את החנות במשך מספר ימים - אך ללא הצלחה. היום, כמעט חודש אחרי ההזמנה עדיין לא יצרו עימנו קשר וכמובן שלא סיפקו את המוצר. מיותר לציין שכמובן לא עונים ב-2 המספרים המפורסמים באתר לא משנה באיזה יום ובאיזו שעה מתקשרים. לתדהמתי ולתדהמת בת זוגתי נכנסנו לאתר אתמול וראינו שההזמנה בסטאטוס "בוטל". השאלה הנשאלת היא באיזו זכות ובאיזו רשות מבטלים הזמנה של לקוח מבלי לעדכן אותו בשום דרך? בושה וחרפה! שמרו מרחק מהאתר הזה. השיטה היא מאוד פשוטה - מפרסמים מחיר נמוך, מושכים לקוחות ומציעים להם לשדרג בתוספת תשלום. הצליח- מעולה. לא הצליח - לא נורא, ההזמנה מבוטלת. בושה וחרפה.

תגובת החנות

להלן העובדות/השתלשלות האירועים 1.ההזמנה בוטלה 24 שעות לאחר שבוצעה ע"י הלקוחה ולפי בקשתה. 2.פרטי האשראי של הלקוחה נגרסו לפי נוהל ביטול כמתבקש מצד חברות האשראי. 3.לא נעשה שום ניסיון מצד הלקוח להתקשר בשום שלב ולשום טלפון.שהרי מגוחכת העובדה שכל הטלפונים באתר לא זמינים ועוד בנוסף במשך מספר ימים. 4.בעידן של היום יש דרכים נוספות ליצירת קשר גון:מייל,טופס ליצירת קשר ולכן שוב תמוה מאד איך במשך כל כך הרבה זמן לא הצליחו לתפוס אותנו בשום דרך. 5.בושה,בושה וחרפה שבמקום לכתוב את האמת אתה רק מתלונן שלא בצדק ומנסה לפגוע בשמנו הטוב בכבוד רב החשמל של המדינה

חוות הדעת עזרה לכם?
גולש
גולש
16.01.2012
מלל חוות הדעת הוסר לבקשת הגולש
חוות הדעת עזרה לכם?
אבי
אבי
16.01.2012
מוצר שנרכש: טלויזיה LK450Y

הייתי זקוק לטלויזיה ומהר מאוד. חיפשתי חנות שתבטיח ותעמוד בזה. הגעתי לחשמל של המדינה ונפלתי על מוטי. תוך כדי השיחה הפגין מוטי ידע מקצועי רב. במקרה תוך כדי השיחה הסתבר שדווקא בטלויזיה אותה חשבתי לקנות חסר אחד הפרמטרים היותר חשובים לי. בסופו של דבר החלטתיעל מודל אחר. האספקה כמובטח היתה למחרת. מוטי - תודה על חוויית קניה כמו שצריך. אבי - חבל שכמעט הרסת. לסיכום - אנשים טובים. יודעים את העבודה. מילה זו מילה. נהניתי לעבוד איתם. בהחלט אמליץ ובהחלט אחזור לקנות שם.

חוות הדעת עזרה לכם?
שמעון
שמעון
15.01.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה WMD67105

קניתי מכונת כביסה לאחר שהמכונה הקודמת שלי התקלקלה.התקשרתי לחנות כי ראיתי שהם יכולים לספק לי את המוצר במחיר זול ובזמן הספקה מהיר.מוטי הסביר לי את יתרונות המכונה והדגיש במיוחד את זמן האחריות שניתן למכונה זו ע"י חב' ברימאג. ההסבר של מוטי היה מקצועי ואדיב. אני בהחלט אקנה עוד בחנות זו. המכונה נקנתה לפני שבוע ואנחנו מאור מרוצים מהקניה.

חוות הדעת עזרה לכם?
Serge
Serge
06.01.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה ARTL82

ההזמנה הייתה קלה ומהירה. אדיבות וייעוץ מקצועי, כולל המלצה לדגמים אחרים. ההספקה היתה מיידית בתוך 24 שעות.מהיר מהצפוי!!! אנחנו מרוצים מאוד .

חוות הדעת עזרה לכם?
חיים
חיים
01.01.2012
מוצר שנרכש: מכונת כביסה 1068

אדיבות וייעוץ מקצועי בעת ההזמנה עם תיאור היתרונות והחסרונות למכונה המבוקשת, כולל המלצה לדגמים אחרים - ממש מצויין. ההספקה היתה מיידית בתוך 24 שעות לשביעות רצון בני הגר עם משפחתו במודיעין.

חוות הדעת עזרה לכם?
ראשון
דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון