
ההתקנה נקבעה די מהר מרגע שהזמנתי. הזמנתי שני מזגנים - ההתקנה נעשתה במהירות ובאדיבות. שירות מצויין עם נכונות לעזור גם לגבי פינוי מזגן ישן (תמורת תשלום סמלי).

ההתקנה נקבעה די מהר מרגע שהזמנתי. הזמנתי שני מזגנים - ההתקנה נעשתה במהירות ובאדיבות. שירות מצויין עם נכונות לעזור גם לגבי פינוי מזגן ישן (תמורת תשלום סמלי).

הנציגים שעזרו לי היו מאוד נחמדים ושירותיים. אמשיך להזמין מהם מוצרים נוספים בהמשך, מכיוון שתמיד היה לי מענה

שירות מהטובים ביותר שקבלתי בארץ בשנים האחרונות - נעים, מתיחס ומתחשב בנסיבות המקרה הספציפי, מהיר, מטקטק, מדויק. לשכפל אותם!

הזמנו מקרר. ההזמנה הייתה פשוטה, אך השירות באספקת המוצר היה גרוע ביותר: 1. לא ניתן לתאם את המשלוח לטווח שעות מסוים, אלא רק ליום שלם ("בין 10:00 ל-16:00"). לאנשים עובדים - המשמעות היא לקחת יום חופש מהעבודה ולהמתין למשלוח. 2. בפועל, המשלוח התעכב והתעכב ולא הגיע גם ב-16:00. אחרי אינספור שיחות למובילים ולאחר שבזבזנו יום שלם בהמתנה מהבוקר, הם הגיעו לבסוף אחרי השעה 19:00 (!), בערב יום השואה. בנוסף, המובילים ניסו ב"שיטת מצליח" לגבות תשלום עבור פינוי המקרר הישן, בניגוד לחוק. 3. פניתי לבית העסק בכתבg לפני כ-10 ימים כדי ליידע אותם לגבי חוויית האספקה השלילית, ולתת להם הזדמנות להסביר, להתנצל או לתקן, לפני פרסום הביקורת ב"זאפ". לצערי, לא קיבלתי כל תגובה מבית העסק. חבל ומצער.
אנחנו מתנצלים על כל המקרה שקרה עם שחר וחברת האספקה אנחנו עובדים עם חברות הובלה מסודרות, שלצערנו גם הם טועים לפעמים. אבל חשוב לציין שהמובילים אינם עובדים שלנו, ולא תמיד יש באפשרותנו לשלוט בהם או במעשיהם, כמו במקרה של איחור בשעות, או כמו ששחר טוען שניסו לגבות ממנו תשלום שלא מוצדק. אנחנו לומדים את המקרה ומנסים בכל האופציות למנוע מקרה שכזה בשנית בברכה, צוות EZONE

במהלך חול המועד הזמנתי מקרר בצבע נירוסטה מחברת Ezone, לא קיבלתי מייל אוטומטי ומייד לאחר חול המועד התקשרתי ואישרתי ההזמנה מחדש. לאחר שלושה ימים נוספים שלא יצרו איתי קשר לגבי ההובלה פניתי אליהם שוב ורק לאחר הפנייה יצרו איתי קשר בנושא ההובלה. לאחר כשבוע, קיבלתי מקרר בצבע אחר (אחרי שנאלצנו להמתין להובלה בין 09:00-18:00, כלומר יום עבודה, בשביל מקרר) לאחר שהמנהלים לא חשבו לצלצל אליי ולדווח שהם עוסקים בנושא,נאצלתי לצלצל מס' פעמים ולבדוק האם כבר למחרת יגיע מקרר כפי שרציתי, אך כמובן, שאנשי החברה ממש אבל ממש לא דאגה לכך ותירצו תירוצים ("בשעה 14:00 לא ניתן לשנות את סדר ההובלות ליום למחרת" , למרות שהפנייה הגיעה לפני השעה 14:00 למחרת, לאחר 8 ימים מרגע ההזמנה, צלצל אליי המנהל ואמר שהמוצר אינו במלאי, לאחר שכבר לקחו את המקרר הישן שלי, והשאיר אותנו ללא מקרר!. המנהל עוד בא אליי בתלונות של איך הסכמתי לקבל את המוצר (המקרר הלא נכון), לאחר שהמוביל, מחברת ההובלות מחברת ezone עובדת איתה, אמר לי להשאיר את המוצר אצלי ומחר יבואו להחליף אותו עם המקרר הנכון. חבל שזאפ מגדירה חברה כזו כקנייה חכמה. טעויות קורות לכל אדם, אבל חברה ישרה צריכה להתנצל, צריכה לנסות לפצות לקוח (ולא רק לזכות), צריך לדאוג שהובלה תגיע מייד או ביום שלאחר מכן ולא לתקוע אנשים בלי מוצר כלכך בסיסי. חברה נמדדת ביחס שלה ללקוחות במקרה של טעויות ובמקרה הזה לא עשתה צעד אחד לטובת בלקוח. לפני שכתבתי אות החו"ד קראתי ביקורות רבות וראיתי שחלק מהתלונות חוזרות על עצמן והחברה רק מדברת על כך השלקוחות מכפישים את החברה במקום לנסות ולתקן את הליקויים החברה בעיקר דאגה לכסות את עצמה בכך שביצוע עסקה אינו מחייב כי המוצר קיים במלאי, חבל שאין חוק שאוסר שאוסר את הבדיחה הזו (8 ימים אחרי עסקה להודיע שמוצר אינו במלאי)

ב 3/5 הזמנתי מייבש כביסה בחרתי בחנות זו כי מתוארת בזאפ כ"קניה חכמה". . אתמול 9/5 התקשרה אלי פקידה והודיעה לי שהמשלוח היום 10-16. כשאמרתי לה שלא מקובל להמתין 6 שעות למשלוח ציינה שבבוקר ישלחו לי מסרון עם שם ומספר הנהג שאוכל לתאם מולו. בבוקר לא הגיע שום מסרון התקשרתי אולי 50 פעמים עד שסוף סוף תפסתי אותה ב 11:10 ואז הואילה לומר לי פרטי הנהג והמספר שלו. בשלב זה חזרתי הביתה להמתין לו. בארבע וחצי אחרי שראיתי שלא הגיעו התקשרתי לנהג והוא אמר שהתקשר אלי ולא עניתי אז לא בא (חיכיתי בבית אבל הנייד שלי היה ללא בטריה חצי שעה). כשהסברתי שזה לא בסדר ושחיכיתי 6 שעות בבית ושאף אחד לא אמר לי להיות זמינה בנייד הוא אמר לי דברי עם האחראי שלי. התקשרתי לחנות שמבחינתם זה לא הם זה המוביל...הסברתי כי הם עובדים עם המוביל הזה ושקניתי אצלם וזו אחריותם ללא הועיל. לאחר חצי שעה של שיחה מעצבנת במיוחד ולאחר שהבנתי שאין בכוונתם להגיע היום ביקשתי לבטל את העסקה ואז העבירו אותי לאדם אחר שהסביר לי שיש דמי ביטול של 100 ש"ח. כבר הייתי כל כך מותשת מהם ומאחר והחלטתי שהבריאות שלי יותר חשובה מ 100 ש"ח הסכמתי. אח"כ חזרתי למלל באתר שלהם אין שום תזכורת על 6 שעות המתנה לשליח שום דבר על התנאי שתענה להם טלפונית ובטח לא דמי ביטול 100 ש"ח. אני לא אקנה מהם יותר ומציעה גם לכם

דיברתי עם E-ZONE מספר פעמים לצורך איסוף אינפורמציה על המוצר. התשובות תמיד היו ענייניות ואדיבות. לבסוף כשהחלטתי לקנות אצלם זה היה מפני שגם המחיר שלהם היה הזול ביותר וגם כי היו מוכנים להתחייב על זמן אספקה מהיר בניגוד לכל שאר האתרים שדבקו ב-7 ימי עסקים. E-ZONE הבטיחו תוך יומיים אבל למרבה הפלא והשמחה תוך שעות בודדות תואמה אתי אספקה כבר למחרת! סך הכל המכונה נחתה אצלי בבית תוך כ-24 שעות בלבד מן ההזמנה - מדהים! חווית קניה מצוינת, אדיבות רבה, עמידה במילה מעל ומעבר למצופה - כל הכבוד!

מרגע ביצוע ההזמנה יצר איתי קשר עדיאל מ E-zone שהציע מבצעים נוספים על תנורים אחרים זמינים. החלטתי להישאר עם ההזמנה המקורית וכפי שהובטח קיבלתי את המוצר הביתה. לפני התקנת התנור בזמן פתיחת האריזה גילנו שהתנור חטף מכה רצינית בזמן ההובלה ולא הסכמנו לקבל מוצר חדש פגום בצורה כזאת. פנינו חזרה לעדיאל שלקח על עצמו לטפל באופן מלא בכל הסיפור וכך היה- קיבלנו שירות מצויין ובעזרתו של עדיאל הגיעו אלינו תוך כמה ימים לקחת את התנור הפגום והביאו תנור חדש ותקין. תודה לעדיאל- דוגמא אישית לנותן שירות מוצלח. מקווה לרכוש מהם גם את המוצר החשמלי הבא.

קיבלתי שירות מדהים. למרות שהזמנתי 5 ימים לפני החג נעשה מאמץ אדיר לבקשתי וקיבלתי את המקרר לפני החג למרות שלא היו חייבים. מודה על השירות המסור.

נציג המכירות בחנות היה אדיב ואכפתי. בדק וחזר אלי עם הצעת מחיר אטרקטיבית. ניתן להיתקשר ולהתייעץ לפני רכישה. אני יחזור אליהם שוב ברכישות הבאות.

בחיים לא חוויתי קניה מסוג זה. ביום ראשון בבוקר הזמנתי את המקרר יומיים אחר כל המקרר היה אצלי!!!! לא גבו ממני משלוח אקספרס ולא תוספת של 200₪ עבור זה שהמקרר נירוסטה!!!! המקרר מצויין ולא עושה רעש כמו שכתוב בחוות דעה( חוץ מזה שהמקרר הגיע עם סריטה מבאסת) מעבר לכל חווית קניה מהטובות שהיו לי!!! תודה רבה

הנציגים בחנות היו שירותיים מאוד וסבלנים. גם שירות הלקוחות עונים מהר ומשתדלים לפתור כל בעיה מהר וברצינות. החיסרון שאנחנו נפגשנו איתו היה חברת ההתקנה - רטפון שהם דיי הרסו ל EZONE את השירות; נציגה מגעילה שניסתה לתאם התקנה בזמן שנוח לה ולא שנוח לנו, צועקת בטלפון וגם טורקת בפנים. הם היו בעייתיים והערימו קשיים. כאמור ההתקנה הייתה בשבוע שלפני פסח ככה שמובן שיש לחץ אבל עדיין לא מוצדק- בסו הגיע הנציג בזמן שהיה להם נוח שהגיע...במקרה היינו בבית. בקיצור EZONE מעולים. תבדקו את ספק השירות/ההתקנה שיתפל בכם אחרי הרכישה.

המוצר הגיע תוך 24 שעות מרגע ההזמנה. השירות מעולה, ההזמנה בוצע באופן חלק. השירות הרבה יותר טוב מאשר בשאר החנויות. חבל רק שהמחיר לא תחרותי בכל המוצרים

קניתי את המכונה בעקבות המלצות ממכרים. נמצאת אצלי כמעט חודש ימים,עובדת שלוש פעמים בשבוע. פעולה שקטה ,תכניות כביסה חסכוניות בזמן ובמים,וביחד עם זאת הכביסה יוצאת נקייה. מומלצת לקניה.

הזמנתי מקרר בערב והיה לי מאוד חשוב שיגיע למחרת. רועי בדק ואמר שאפשר בתוספת של 200 שח לקבל מקרר למחרת. אכן המקרר הגיע בזמן. רועי היה מאוד אדיב, שרותי ונעים לפני תהליך הקניה במהלך וגם אחרי.

זול. שירות מצוין ומהיר. הייתי בהחלט קונה מספק זה פעמים נוספות.. הם נותנים שירות אדיב ביותר וזול

הזמנתי תנור של חברה כלשהי. כעבור יומיים התקשרו אלי והציעו לי לקנות תנור אחר יותר אמין, נתנו לי מחיר טוב והנציג היה נחמד מאוד. (לא לחץ, אמר שאני יכולה להשאר עם המקורי שהזמנתי.) הם התחייבו שהתנור יגיע תוך 7 ימי עסקים ואכן הוא הגיע תוך אפילו 5. (קיווינו שיגיע תוך שלושה ימים כי החתונה היתה קרובה וביקשנו אך לא כך יצא.) עוד לא יודעים אם התנור איכותי אבל הם עשו שירות אמין, התנור הגיע בשלימותו, תקין לגמרי, בזמן, שלחו חשבונית והכל כשורה.

שימוש באתר היה נוח מאוד. הזמנתי תנור אפיה בלומברג עם זמן הספקה עד 7 ימי עבודה. אני בהזמנה ביקשתי להוביל תנור תוך זמן קצר יותר. למחרת התקשר אלי בחור בשם עדי והציע לי כמה פתרונות לכך. בסוף קיבלתי מוצר ביום חמישי מההזמנה. בנוסף עדי עזר לי מאוד לתקשר עם נהג חברת ההובלה ביום הקבלה. תודה לעדי על העזרה במשך כל תהליך מהזמנה עד קבלת התנור.

קניתי דרך זאפ אצלהם כי היו היחידים שהבטיחו משלוח מהיר. שילמתי 120 שח תוספת ל משלוח אקספרס כי הבטיחו שיגיע תוך יומיים. המכונת כביסה לא הגיעה ביום שהבטיחו לי: מסתבר שספקו את המכונה שלי ללקוח אחר (קורה) אבל לא היו מוכנים לעשות מאמץ ולספק על הבוקר למחרת. אחרי עשרות שיחות עם רועי שכל פעם שאני מתקשר מבטיח הרים וגבעות ושיחה אח״כ לא זוכר בכלל מי אני ומה המקרה עד שאני שוב מזכיר שהבטיח ככה וככה רק בשביל לשמוע שיטפל בזה ושוב לא עושה כלום...מאוד מתסכל! בסופו של דבר הייתי חייב לפנות לבוש בעצמי ולהזמין טכנאי ליום אחר ובינתיים הכביסה נערמת. באיזשהו שלב הציעו שאוותר על התקנה של בוש ושהם יתקינו לי - ביררתי עם בוש - אמרו לי בשום פנים ואופן לא להסכים כי זה מבטל אחריות....בקיצור - הזהרו לכם מהחנות הזו
שלום רב. הלקוח הנ"ל ביצע הזמנה ביום חמישי והובטח ללקוח כי המוצר יסופק כבר ביום ראשון הקרוב. חברת ההובלות תיאמה עם הלקוח את ההובלה כפי שהבטחנו. קרה שגם המוביל הוא בנאדם והתבלבל וסיפק בטעות את המוצר ללקוח אחר. הלקוח עודכן על המקרה והובטח לו שלמחרת יגיע המוביל עם המוצר שהוא הזמין. אנו הצענו ללקוח שהמוביל יפתח את המוצר ויתקין לו על מנת שלא יהיה עיכוב כלשהו ללקוח וזה רק לאחר שקיבלנו אישור מחברת בוש לבצע פעולה זו. התנצלנו בפני הלקוח על העיכוב של חצי יממה ועדיין סיפקנו את המוצר בזמן מהיר מאוד שזה 2 ימי עסקים. צר לנו שאחרי שהלקוח מקבל את מיטב השירות הן בזמן האספקה והן באפשרות לפתיחת מוצר והלקוח עדיין בחר להכפיש אותנו. אנו באיזון עושים הכל על מנת שהלקוח יהיה מרוצה אך מסתבר שמה שלא נעשה אנחנו לא בסדר. בברכה איזון

משלוח אקספרס הגיע כעבור יום מביצוע ההזמנה. המוכר היה מאוד אדיב, וייעץ במקצועיות. חוויית קניה טובה מאוד!

זו לא פעם ראשונה שאני קונה בחנות הזו. עדי ענה לטלפון וענה לכל שאלותיי בסבלנות ובמקצועיות. השרות שלהם פשוט מושלם ובטוח שאחזור לקנות שם בעתיד.

שירות מעולה, יחס אישי, זמינות גבוהה ומחיר מעולה. בקיצור, כל מה שאפשר לבקש מרכישה באינטרנט. זו אינה הקניה הראשונה שלי, גם הקניות הקודמות התבצעו שם.

הזמנתי ביום רביעי בערב, לאחר שנתקעתי בלי מייבש. קיבלתי למחרת בערב את המייבש. השירות נהדר ואמין וזה מה שחשוב.

קניתי את המוצר תנור בוש תנור בנוי Bosch בוש HBG676ES1 בחנות זו. השרות היה מעולה עינת עדכנה אותי לגבי מלאי , הזמנה ואספקה. המוצר הגיע לאחר מספר ימים . חווית הקניה הייתה טובה מאוד. אחזור ואקנה בחנות זו בעתיד. אני ממליץ . למרות שאני חסיד של רכישות מוצרים באתרים גדולים ומובילים, אי-זון הוכיחה לי אחרת. קיבלתי שרות מהיר ואיכותי. תודה לעינת.

אדיבים ונחמדים מאוד, בנוסף לרכישב האינטרנטית הם נותנים שירות מעולה גם בטלפון, וגם בהגעה עצמית למשרדים שלהם בצומת שילת. אמינים, זולים, ומעולים. תודה רבה!!