ראינו את הצעת המחיר על המכשיר הספציפי שרצינו בזאפ אך החלטנו ללכת לחנות עצמה כדי לקבל המכשיר במקום וכדי לקבל שירות. ראינו לחנות ניקוד גבוה אז נסענו במיוחד אליהם.
אך השרות היה גרוע!
חיכינו המון זמן בתור (בסבלנות) וכשהגיע תורנו הציגו לנו את הסחורה. עד כאן הכל היה סביר (למרות שהם מאוד איטיים).
בסוף הליך הרכישה ניסו לדחוף לנו בצורה אגרסיבית עסקה לקבלת שירותים נלווים שספציפית לנו לא הייתה רלוונטית (מטען משודרג, הנחה על תיקונים, 3 תשלומים, וכאלה).
לא היתה להם סחורה מתאימה למכשיר (לא מגן מסך קדמי ולא מגן מסך אחורי) - (פריטים שהם לכאורה חלק מעסקת השדרוג [אבל "נגמר המלאי"])
סרבנו להצעה השיווקית שלהם.
הם לא קיבלו את זה יפה, סרבו לההעביר לנו סים קארד למכשיר החדש (היה צריך חיתוך, שמותנה ברכישת השדרוג) נתנו לנו לחכות עוד בזמן ששירתו אחרים (בצורה נקמנית).
יצאנו מאד לא מרוצים.
אם לא היינו זקוקים למכשיר מיידי היינו מבטלים את כל הקניה.
לא מתכוונים לקנות שוב אצל:
1. מוכרים שמנסים להכריח אותנו לקנות אצלם שירותים שאנחנו לא זקוקים להם.
2. מוכרים שלא נותנים שירות בסיסי (חיתוך סים למכשיר שקניתי אצלם)
3. מוכרים שלא דואגים שתהיה להם מספיק סחורה על המדפים.
תגובת החנות
שלום רב,
חשוב לנו להבהיר, כי לאחר בדיקה מול נציגי הסניף לא היה שום אלמנט של כורח, אנו משכנעים לקוחות לרכוש מוצרים, אבל בפירוש לא מכריחים לקנות, בל נשכח כי הפונה הוא זה שהגיע מלכתחילה לרכוש מהרשת. משכך,כל ניסיון לצייר תמונה אחרת חוטא לאמת. לעניין חיתוך הסים, אנו מציעים שירות במחיר הכולל לא רק חיתוך הסים, אלא גם מטען מקורי בהתאם לדגם המכשיר+שלושה תשלומים ללא ריבית+מכשיר חלופי בעת התיקון+העברת אנשי קשר+הנחה על אביזים נלווים ועוד.יצוין מניסיון העבר, קרה שפונה ביקש חיתוך סים, או העברת אנשי קשר ולבסוף התחרט לאחר החיתוך. מכאן, אנו לא לוקחים אחריות בהעברת חומרים מהמכשיר הישן לחדש ובכלל זה, העברת אנשי קשר, אלא במסגרת תשלום סמלי הכולל אחריות לביצוע העברה/חיתוך כאמור.
לעניין חוסר סחורה על המדפים. בכל יום נרכשים מאות מכשירים ואביזרים מהסניפים עקב המחירים האטרקטיביים והשירות שהרשת מעניקה לכל לקוח באשר הוא. מכאן, מטבע הדברים לעיתים ישנו חוסר רגעי של מלאי. יתרה מכך, במקרה הנ"ל הוצע לפונה להזמין את המכשיר ולקבלו ללא הגעה לסניף.
לסיכום, אני מצרים על חווית הרכישה והשירות שחווה הפונה. והיה חשוב לנו לשוחח עמו לאחר המקרה וקריאת החוו"ד על מנת להסביר לו את מדיניות הרשת. הפונה הוא קיבל זאת בהבנה מלאה.
בכבוד רב,
GOMOBILE