רכשתי מהחנות שלהם ברמת גן את המכשיר. כעבור פחות מ-48 שעות המכשיר כבה ולא ניתן היה להדליק אותו. שלחתי דרך החנות את המכשיר למעבדה והם מצאו שם קורוזיה במכשיר. כאשר דיברתי עם מנהל המעבדה והסברתי לו שהמכשיר לא היה (ביומיים שהוא אצלי) קרוב למים ושלא ברור לי איך נוצרה קורוזיה, הוא טען שכנראה המכשיר קיבל קורוזיה מהזיעה שלי כשרצתי. אני רץ כבר יותר מ-10 שנים ועם מספר מכשירים ומעולם זה לא קרה לי. בכל אופן, מרגע שנאלצתי לשלם עבור התיקון כי הייתי חייב את המכשיר, פשוט נאלצתי להתמודד עם שיח חירשים. בסניף עונים לטלפונים רק אחרי שעה (שעה באמת, לא כביטוי). כאשר הם כבר טורחים לענות, המידע שהם נותנים לא נכון. כאשר ענו לי נאמר שהמכשיר נשלח אליי וצפוי להגיע בסוף היום או למחרת, כבר עברו מספר ימים והמכשיר טרם הגיע. לחברה אין מוקד שירות לקוחות. כאשר מתקשרים למספר הארצי שלהם ניתן להגיע רק למחלקת הזמנות, הנהלה ומעבדה, בלי שום הפניה למחלקת שירות לקוחות. מאחר ורציתי לדבר עם איש שירות, ניסיתי לפנות בפייסבוק. המענה שקיבלתי שם היה מהיר לזכותם יאמר. אמרו לי שיחזרו אליי עד סוף היום, או למחרת עד 10. כמה מפתיע, גם זה לא קרה.
התנהלות של החברה מתחת לכל ביקורת, אני מייעץ לכל מי שחושב לרכוש משם פריט כזה או אחר, להימנע!
תגובת החנות
שלום רב,
למען הסדר הטוב, המכשיר הופקד במעבדת הרשת עם נזקי רטיבות ברורים (קורוזיה). נזקי רטיבות נובעים משימוש רשלני.
נבהיר כי נזקים אלו אינם חוסים תחת תקנות הגנת הצרכן ובכלל זה, כתב האחריות של הרשת.
למרות נזקי הקורוזיה הוצע ללקוח לפנים משורת הדין לשלם עבור התיקון סך של 150 ש"ח, מחצית מעלות התיקון. זאת ועוד, המכשיר נשלח תוקן ונשלח ללקוח בשליחות אקספרס ללא עלות הכול מתוך רצון טוב וכדי להמתיק את חווית השירות.
נציין כי מעבדת הרשת היא המובילה בישראל בתחום הסלולר ובה מיטב הטכנאים מדרגים שונים ובעלת מכשור מתקדם, כול הנזקים מגובים בתמונות ומתועדים בכרטיס הלקוח.
צר לנו על חווית הלקוח. עם זאת ובכול הכבוד, המכשיר כאמור הופקד עם נזקים ברורים.
בכבוד רב,
GoMobile