
שירות אדיב ומקצועי מאוד. נענים לכל שיחה במהירות ובכל שעה. המחשב הגיע אלי יום לאחר ההזמנה, הפתעה אמיתית.

שירות אדיב ומקצועי מאוד. נענים לכל שיחה במהירות ובכל שעה. המחשב הגיע אלי יום לאחר ההזמנה, הפתעה אמיתית.

קניתי מהם כמה מוצרים: -נגן Mp3 כולל מסך מואר עם חריץ הרחבה לזכרון -כרטיס זיכרון SanDisk Micro SDHC 32GB SDSDQM-032G -נרתיק קשיח איכותי לאוזניות ולנגנים MP3\MP4 -אוזניות חוטיות Coby CVE31 לנגנים וטלפונים סלולרים -משלוח דואר רשום מבוטח 4-6 ימי אספקה(עסקים) מעקב וביטוח מלא (שגם על זה שילמתי) העניין הוא כזה: צלצלתי אליהם שבוע אחרי כדי לראות מתי אקבל את המשלוח מתוך הרבה שיחות שעשיתי, הם ענו לי פעמיים ראשונות בערך: שבוע אחרי שבועות ביום שלישי, נאמר לי שאקבל הודעה ביום רביעי על המשלוח, וכך גם על חמישי, שישי וכו'. כל פעם נאמר לי שאקבל יום אחרי. עברו 13 ימים מאז שעשיתי את ההזמנה (לא כולל יום יום ההזמנה) בסך הכל קיבלתי את המשלוח לפי חישוב פשוט: אחרי 8 ימים... אם הורדנו את הימים בהם הם לא עובדים... 1. לא יכלו להסביר לי שיש בעיה וכדאי להתאזר בסבלנות?! 2. "אתה הזמנת יום לפני ערב שבועות", אין תירוץ אחר? עברו 13 ימים. 3. בפעם הראשונה והשניה ענו לי לטלפון, לאחר מכן לא ענו והגעתי לתא קולי. לאחר שפניתי באימייל, היה מענה ונאמר לי שיש בעיה אבל יש טלפון אחר. 4. באימייל נאמר לי שהם לא עובדים בשישי, ובאתר כתוב: "שעות פעילות: 09:00 - 17:00 " לא מוזכר דבר על יום שישי... 5. מכעס כתבתי באימייל שאתן חוות דעת, כשנרגעתי החלטתי לספוג את מה שקרה. אחרי האיום\אזהרה שקיבלתי באימייל, החלטתי שכן לכתוב זה מה שהוא כתב לי היום: "הייתי מאוד נזהר במקומך בחוות הדעת היות והכל מתועד אצלנו שענו לך מייד במיילים והמשלוח כבר אתמול הגיע לדואר שזה בדיוק 6 ימי עסקים. עמדנו גם בזמנים וגם ענינו לך כל פעם שפנית מיידית. אני לא בטוח שאתה יודע מה זה לשון הרע אז כדאי לך לקרוא ולהיזהר. חכמים ממך נפלו ושילמו עשרות אלפי שקלים. חלילה לא מאיים או מנסה להפחיד אבל רק מציע לך להיזהר." אני כן רואה בזה כאיום וכאזהרה ולצערי אין אמת בהודעה פרט לזה שכן ענו לי באימיילים (לא במיידית) הוא מאיים, בוא נסגור את זאפ כי אסור לדבר.
הלקוח הזמין וקיבל את המוצרים בזמן האספקה של 6 ימי עסקים בדיוק כפי שהובטח והופיע בהזמנה.אין שום מחלוקת או טענה מצידו על כך,ולכן כל נסיון לייצר מראית עין של חווית קנייה לא טובה הוא שקרי,ותלוש מהמציאות.כפי שרושם בעצמו התקשר מספר פעמים כל יום,ושלח מיילים רבים בתדירות לא הגיונית לשאול מתי המשלוח יגיע,וזאת לאחר שקיבל את מספר המעקב של הדואר,והוסבר לו ש6 ימי עסקים אינם כוללים את ימי חג שבועות ואת ימים שישי ושבת.כל מייל ששלח נענה באותו היום בזמן של פחות משעה ברוב הפעמים, ולאחר שהובן אצלנו שמדובר באדם עם התנהגות חריגה בצורה קיצונית בלשון המעטה רשמנו לו כבר לאחר 4 ימי עסקים שהוא לא חייב לקבל את המשלוח ואנו נזכה אותו על העסקה.למרות הנ''ל הוא בחר להמתין עוד יומיים ולקחת את המשלוח תוך כדי שהוא מאיים ללכלך ולהכפיש אותנו בכל שיחה.אנו נמשיך לתת ללקוחותינו הנאמנים את רמת השירות הגבוהה,והמענה המהיר כמו תמיד,ויודעים שכל מי שרואה את חוות הדעת מבין שמדובר בלקוח שחיפש ללא סיבה,ואולי בגלל בעיות אישיות או מניע אחר, להכפיש ללא סיבה, וזאת למרות שעמדנו בכל התחייבות שקשורה להזמנה-זמן אספקה\מוצר איכותי\מענה מהיר.

הגיע מהר מאוד, עובד במהירות גבוהה לHDD קל מאוד נוח לשימוש וקומפקטי. מחיר טוב מאוד.

שירות מצויין עם תפעול ופתרונות מידיים ממליץ בחום על השירות שלו. סבלנות ואורך רוח לכל פניה אפילו שהיה בחופשה בחול. פיצוי על בעיה קטנה במשלוח וטיפול לאורך כל הדרך עם ליווי לאחר מכן לכל שאלה באמת שאין הרבה נותני שירות כאלה.

קניתי מסך למחשב. שירות מצויין. עונים בווטסאפ כמעט מיד. מחירים הכי טובים שיש. מוצר חדש ומעולה. אני מרוצה מאד.

שירות מצוין : הזמנתי ביום חמישי ודעגו לפי בקשתי שההזמנה תיהיה מוכנה כמה שיותר מהר. בהצלחה לכם ותודה

האתר קל לניווט והמחירים טובים. אפשרות למשלוח בסיסי חינם בדואר בכל הזמנה. בחרתי באפשרות הזאת והמוצר הגיע לישוב שלי בצפון הארץ תוך ארבעה ימים, ארוז היטב ובדיוק כמו שתואר באתר. חשבונית נשלחה בנפרד לוואטסאפ. מומלץ בחום! נ.ב. הייתי שמח לאפשרות משלוח לנקודות איסוף שחוסך את הכאבי ראש של הדואר, וגם לעדכוני הסטטוס של המשלוח באתר שנשאר תמיד בסטטוס "הזמנה חדשה".

מחיר פגז וזמינות מיידית בלי הצגות הזמנתי באתר אחרי שיחה קצרה ותוך חצי שעה אספתי את המוצר

קניתי Smart Tag עבור פלאפון Samsung כאשר חיפשתי ב AMAZON – לא היה מלאי ולא ידוע מתי יהיה, חיפשתי ב EBAY - היה במלאי אבל מועד אספקה ארוך מחיר יקר יחסית. חיפשתי בארץ ולבסוף מצאתי ב גרף פיסי . ההזמנה הגיע אלי תוך יומיים. שרות מהיר יעיל ומקצועי.

קניתי ל-אבי, מחשב מותג נייח של לנובו ודיסק קשיח נוסף אצל ליאור. שירות מעל ומעבר, מתקשר בוואטסאפ בזמן תגובה, סבלני גם בנוגע לשאלות המרובות שהפלתי עליו, וגם התשלום וגם המחירים מצויינים. נראה לי שגם בפעם הבאה שאזדקק לדבר מה בתחום המחשוב אפנה אליו.

משלוח מהיר [יום למחרת ההזמנה כבר הגיע המחשב], זמינות מיידית בווטסאפ לכל שאלה. מחירים נמוכים מאד.

הכי זולים בארץ המסכים, שירות מעולה והביאו לי משלוח למחרת!! לא ציינתי שדחוף ולא כלום, פשוט התחשבות ואכפתיות למופט. מומלצים בחום!! מבסוטית אש D:

שירות מעולה מחיר טוב, ליאור נתן מענה מעולה לכל השאלות בטלפון, קבלתי את המחשב תוך יום אחד,

קנייה ראשונה שלי באתר ואני ממש מרוצה מהמחיר והופתעתי גם ממהירות המשלוח אני ממליץ בחום

רכשתי מסך מחשב, היו לי מספר שאלות ובירורוים. קיבלתי תגובה מהירה, שילוח מהיר ומחיר הוגן. הגיע למחרת. תענוג. !!

קצת הרגיז אותי שבזאפ החנות רושמת זמן הספקה 6 ימים -חינם!. וכשאני מזמין באתר המשלוח חינם הוא עם הספקה עד 21 ימים!.פחות מזה צריך לשלם תוספת. ואת זה לא טרחו לרשום בזאפ ,כשמתחשבים בזה זה קצת חוצפה שאני בוחר את זה בגלל משלוח חינם וזמן הספקה סביר ורק כשאני מזמין אני רואה ששיקרו אותי. חוץ מזה כיון שרציתי את המוצר דחוף והוספתי תשלום עבור משלוח מהיר יותר.המחשב הגיע אלי הביתה במשלוח יום למחרת וזה היה מצויין. רק תהיו הוגנים ותציינו את זה מראש ולא כשאני כבר התחלתי קניה.
שלום ראשית כל תודה על תגובת הלקוח,ושמחנו לשמוע שקיבל את המחשב תוך יום עסקים אחד לשביעות רצונו בשורה התחתונה.(המחשב הגיע אלי הביתה במשלוח יום למחרת וזה היה מצויין.) למען חידוד נןשא המשלוחים- קיימים באתר מספר סוגי משלוחים,החל ממשלוח דואר שהוא חינמי לחלוטין לנקודות איסוף לכלל המוצרים,אך ברור שזמן האספקה יהיה ארוך יותר(בד''כ 10 ימים בממוצע אך לעתים גם יותר וזאת עקב תקלות חוזרות ונשנות עם הדואר ולכן רשום עד 21 יום בדגש על ה-עד!).בנוסף לכך קיימת אפשרות איסוף עצמי ללא עלות וכן קיימים משלוחים מהירים שמגיעים ע''י שליח עד הבית,שהם בעלות שאף היא נמוכה יחסית.אין שום נסיון הטעייה חלילה והכל כתוב ומפורט בטבלת אפשרויות המשלוח לפני המעבר לתשלום.

אני מאוד מאוד מרוצה מהשירות ומהקנייה! חשוב לי להגיד שהזמנתי ב28.06.2022 מחשב נייד והוא הגיע באותו היום! השירות והמענה של ליאור, היה מדהים וממליצה לגמרי לרכוש!

Thank you very much for fast and careful service. Laptop was received in 24 hours from the start of order. Salesman paid for the shipping. During ordering you may feel desire for help from the salesman

4 במאי הזמתי דיסק און קי Kioxia 128Gb 11 במאי קיבלתי את הדיסק. הכל עובד. תודה.

קניתי מחשב נייד וויוובוק של אסוס הבחור אמין ומתחשב עשה לי הנחה משמעותית בשניה ששמע שמדובר בחייל אני מרוצה מעל ומעבר ומודה לליאור על השירות האדיב

קניתי מגרף שני לפטופים בהפרש של חודש. בשתי ההזמנות קיבלתי שירות יוצא דופן, המחשב היה מוכן לאיסוף למחרת ההזמנה, ואפילו פגשו אותי "אמצע הדרך" בשביל לקצר לי את הנסיעה. מחיר ושירות ללא תחרות! ממליץ מאוד!

קניתי 6 מחשבים ניידים של אסוס קיבלתי מהר מאוד את ההזמנה ואני מרוצה ואמשיך לרכוש בחנות זו

הזמנתי מחשב ואוזניות באתר של GrafPc ב-1/3/2022 עם משלוח בדואר רגיל. הגיע ביום ראשון 6/3/2022, הרבה לפני 21 הימים שהובטחו. הכול עובד תקין.

קניתי מחשב אסוס בשביל הבת שלי (סטודנתית) ,בדקתי אותו . המוצר באיכות גבוהה, אני מאוד מרוצה במיוחד מהשרות המהיר והמסור מליאור בעל העסק.