
התעניינתי במוכנת קפה נספרסו כמתנה, היו מאד אדיבים וסבלניים, קיבלתי הסבר מפורט. לאחר מספר ימים הגעתי לחנות להחליף את המוצר בדגם אחר, המוצר הוחלף בלי בעיה.

התעניינתי במוכנת קפה נספרסו כמתנה, היו מאד אדיבים וסבלניים, קיבלתי הסבר מפורט. לאחר מספר ימים הגעתי לחנות להחליף את המוצר בדגם אחר, המוצר הוחלף בלי בעיה.

חיפשתי אוזניות איכותיות של BOSE - בדקתי בזאפ וסנסנטר הופיעו ראשונים. התקשרתי לחנות והתברר לי שיש להם את חנות BOSE הרשמית בישראל (ביררתי גם עם ניופאן היבואנים והם הפנו אותי אליהם). דיברתי בטלפון עם גבי מנהל חנות BOSE - קיבלתי מחיר מצויין וביקשתי שיעטפו לי למתנה ושיגיע מהר ככל האפשר. האוזניות הגיעו יום אחרי ההזמנה! חוויית קנייה מצויינת ותודה לגבי על השירות המקצועי. דקלה.

חיפשתי בזאפ שואב אבק רובוטי של סמסונג - סנסנטר היו בין הראשונים ובגלל חוות הדעת של הלקוחות שלהם בחרתי להתקשר אליהם ולברר. ענה לי לטלפון יקי והסביר לי ארוכות על ההבדלים בין הדגמים והנחה אותי להיכנס לכתבה של השוואת שואבים. יום לאחר מכן התקשרתי לחנות והם הזמינו אותי לבוא ולהתרשם מהמוצר - הגעתי והם היו סבלניים ונעימים מאד. חוויית קנייה אכפתית ויוצאת דופן בשוק החשמל - ממליצה בחום, אין ספק שאחזור לשם בקניה הבאה שלי. שרון

שרות מצוין,סבלני ושרותי! יצרנו קשר עם החנות בטלפון לגבי קניית מכונת קפה Nespresso PIXIE C60.שוחחנו בטלפון עם אורן כדי לוודא אם הדגם של מכונת הקפה נמצא במלאי,לפני שנגיע לחנות.במלאי הייתה מכונה אחת מהצבע שרצינו ואורן שמר לנו אותה,מבלי שעשינו הזמנה באתר! כשהגענו לחנות הצוות היה אדיב ונחמד.כל הכבוד! נחזור בטוח.

השירות מעולה! המחירים הכי זולים (קיבלתי הנחה נוספת מעבר למה שכתוב בזאפ), אספקה מיידית, מוכרים נחמדים, וקיבלתי גם אספרסו וחנייה חינם! בטוח אחזור לשם בשנית!!

התקשרתי להתעניין בטלפון לגבי משקל במחיר זול. קיבלתי הסבר ברור ומפורט מנציג בשם יקי, על ההבדלים בין הדגמים בחנות ובחרתי בדגם שרציתי. לא ניסו למכור לי מוצר יקר והיו סבלניים מאד. המוצר הגיע אלי במשלוח תוך יומיים. כל הכבוד. רונן

חיפשתי מכונת קפה של נספרסו. פניתי לחנות סנסנטר עקב ההמלצות שראיתי באתר. המוכר היה מאוד אדיב ומקצועי. כאשר הגעתי לחנות התייחסו אליי מצוין, הראו לי את המכונה וכיצד היא פועלת. ממליץ בחום לכל מי שמעוניין לקנות מוצרי חשמל, הצוות מצוין ומקצועני והמחירים מעולים.

הזמנתי מכונות אספרסו של נספרסו. השרות היה ממש מעולה ואדיב בשילוב המחיר הכי טוב בשוק למכונות אספרסו של נספרסו. פשוט חנות טובה, ממולץ מאד! בברכה משה הרשקו

חווית הקנייה בחנות בסנסטור ראויה לשבח. השירות,האמניות והמקצועיות מקבלים מבחינתי ציון מושלם!!! אני מחכה לקניית המוצר הבא מהם. ללא ספק הכי טובים בשוק מוצרי חשמל.

אני קונה בחנות כבר עשר שנים, לי ולכל ילדיי. מאז שהאתר שלהם פועל אני מרגיש בטוח מאד לקנות בו - המחירים טובים, ותמיד אפשר לקבל מחיר יותר טוב בטלפון או אם מגיעים לחנות בסנטר. שירות מעולה של ג'קי ואבי בעלי העסק הם אנשים ישרים ומקצועיים - גם כשיש תקלות ובעיות הם שם לעזור. יודע שאפשר לסמוך עליהם - וזה לא עניין של מה בכך בשוק מוצרי החשמל. ממליץ בחום. רפי

חיפשתי קומקום שורק. פניתי לחנות סנסנטר ושאלתי את המוכר לגבי הקומקום. המוכר היה מאוד אדיב ונחמד. המוכר הראה לי את הקומקום והיה סבלני לשאלות והסברים. אפילו קיבלתי הנחה יפה :) חווית רכישה נעימה מאוד - אחלה צוות!

קניתי מכונת קפה שאותה בחרתי מראש. פניתי לחנות סנסנטר כי היו עליה המלצות טובות בזאפ והמחיר שהוצע היה הטוב ביותר. מה שחשוב לי להדגיש שצוות המוכרים מאוד אדיב, נחמד ומקצועי ומה שהכי חשוב, ולא בהכרח מובן מאליו בישראל מחויב למה שהוא אומר. נאמר לי כי המוצר המבוקר יגיע לחנות במהלך השבוע - קרה. נאמר לי שיחזרו אלי לכשיגיע - קרה. הובטחה לי הנחה - קרה. מה צריך יותר מזה? ממליץ בחום לדבר עם המוכר תומר, אם כי מההתרשמות האישית שלי בחנות עצמה, כולם שם אחלה ובתאם האוירה השוררת בחנות. ממליץ בחום!

רכשנו מספר מוצרים בחנות. השירות אדיב ואמין, מחיר טוב, עמדו במילה בכל הקשור לאספקה וזמני משלוח, מגוון רחב של מוצרים/יצרנים, חביבים מאוד בחנות. יצאנו מאוד מרוצים וממליצים לכם!

רכשתי מכונת קפה לפני כשבוע בחנות, יש לציין שהמכורים מאד מאד אדיבים ומקצועיים. עברתי חייבת שירות יוצאת דופן,, ממליץ בחום לרכוש בחנות ובטוח שבעתיד אחזור לשם וימשיך לרכוש מוצרים בחנות בעקבות החוויה והאנשים המדהימים שעובדים שם.

התקשרתי לחנות במטרה לברר מחיר של טוסטר אובן של סול, דיברתי עם נציג מאוד סימפטי בשם יקי אשר אמר לי כי המוצר זמין במלאי, הוא הזמין אותי לחנות ואמר לי שהוא יוכל לתת לי מחיר אפילו יותר טוב מזאפ. כשהגעתי לחנות פגשתי נציג בשם תומר, אמרתי לו כי דיברתי עם יקי על המוצר ועל המחיר. תומר נתן לי הנחה נוספת בחנות כך יצא שקיבלתי את המוצר במחיר הרבה הרבה יותר טוב מהמחיר הכי זול בזאפ! השירות היה מעולה! שני הנציגים איתם דיברתי היו מאוד סימפטים ונחמדים . תומר אפילו הסביר לי בסבלנות מה כל כפתור עושה (למרות שזה רק טוסטר אובן). לאחר הרכישה הוא גם עזר לי לסחוב את המוצר עד החניון בדיזינגוף סנטר... שירות מעולה ומחיר מעולה. אני בטוח אחזור לקנות שם!

מוכרים אדיבים ישרים ומקצועיים שעשושים מעל ומעבר בהסברים, הנחיות ושירות ללקוח. חוויית קנייה יוצאת מן הכלל ואקנה מכאן גם בעתיד. מומלץ בחום לא תתאכזבו. בכל נושא של ייעוץ לגבי מכונות קפה המוכר אורן ממש מקצוען! :)

אחרי שנים רבות עם טלוויזיה פלזמה ישנה, החלטתי שהגיע הזמן לקנות לעצמי מסך חדש לבני המשפחה. נכנסתי לזאפ וביררתי על דגמים של SONY מאחר ואני מאז ומעולם אוהבת את הפירמה. המחיר של סנסנטר היה מהנמוכים - והכי חשוב הוא שזה מהיבואן הרשמי ויש אחריות ארוכה ואמינה. דיבר איתי בעל החנות אבי והזמין אותי לבוא לחנות בשעה הנוחה לי על מנת שאוכל לראות את המסך בתצוגה - כמו כן הוא הבטיח לי שאקבל מחיר יותר טוב אם אגיע לחנות. מה אני אגיד לכם- הביקור בחנות היה חווייה - במשך שעתיים הוא הציג לי את המסכים, עשה לי הדרכה על הפעלת הטלוויזיה, הכין לי 2 קפה ו-4 כוסות מים, וממש נהנתי מכל רגע. קיבלתי מחיר מדהים ושירות אנושי נפלא - ומיד באותו היום הם ירדו למחסן והובילו את המסך אלי הביתה. סנסנטר - שיחקתם אותה בגדול ! אני אמנם מכירה אתכם כחנות ותיקה בסנטר - אבל זו הפעם הראשונה שקניתי אצלכם - ובטח לא האחרונה.

רכשתי את המפזר חום בחנות סנסנטר דרך אתר זאפ. המחיר היה הנמוך ביותר,הגיע אלי תוך ארבעה ימים,כלומר לפני הזמן. משלוח מהיר,שירות מעולה וללא ספק שווה!

שוחחתי עם בחור אדיב מאוד בשם ג'ק, ביצע את ההזמנה שלי בשיא המהירות ובשיא האדיבות. הוא לא ניסה למכור לי משהו שלא רציתי או לשדרג לי, ואהבתי את זה. סיימתי את ההזמנה בפחות מחמש דקות, המיקרוגל הגיע אלי עד לפתח הבית כבר למחרת. הייתה לי חווית קניה מצויינת בסנסנטר! הבנתי מהמוכר שיש להם ממש חנות והם לא מוכרים רק בנט, טוב לדעת! המיקרו שרכשתי בהחלט עונה על הצרכים שלי, במחיר מצויין ממש!

שרות הוגן, סובלני,אדיב ובעיקר מקצועי. רוכשת מוצרים בחנות זו מוצרי חשמל כבר 25 שנים. מעולם לא התאכזבתי. היחס מעל ומעבר. אם יש תקלה, יש למי לדבר. יש החלפת מוצר דבר נדיר במחוזותינו. ללא צורך בהסברים מיותרים. ההזמנה לרוב מידית או תוך יום יומיים, אם צריך התקנה יש אפשרות. המחירים זולים, ועל שרות לפעמים שווה לשלם. לא קונה בשום חנות אחרת. כי למוצרים יש אבא ואמא וזה הכי חשוב. מומלץ בחום . אין לי טלפון סלולארי.

שלום רב, לאחר כיתות רגליים במספר סניפים של רשתות חשמל ידועות רגע לפני שאמרתי נואש מצאתי את התשובה בסנסנטר שבדיזינגוף סנטר. בבואי לרכוש מכונת קפה מצאתי כי קיימים פערי מחירים משמעותיים בין הרשתות/הסניפים, קיוויתי כי אוכל לקבל מענה מקצועי שייתן דעתו על הפערים, איכויות המכונות השונות ובכלל שיח קונה/מוכר נעים ורלבנטי כזה שיביא אותי לרכישה מספקת ומשמחת אולם לא היה ולו איש שרות אחד שידע לענות על שאלותיי המקצועיות ....חנות אחר חנות נותרתי רצוצה ומיואשת ואף כעוסה קמעה על שלא נאותו ולו בשל הרצון לבצע מכירה לברר את הפרטים. בסנסנטר חוויתי חווייה מתקנת, ז'ק הנציג המקצועי קיבל את פניי בחיוך בסבלנות ומקצועיות "עשה לי סדר בראש". הנה המקום והאיש שחיפשתי!!! תודה לז'ק ולצוות החנות שבזכותם הבנתי שאפשר גם אחרת, אין ספק שברכישה הבאה אחסוך לעצמי סיורים וברורים ואתייצב במקום שידע לתת את המענה המקצועי והאנושי הטוב ביותר . נ.ב מיותר לציין שמחירי המכונות היו הזולים ביותר משאר הרשתות.תודה ובהצלחה

הגעתי לסאן-סנטר כדי לקנות רסיבר חדש לסלון. בחנות שירת אותי בחור בשם גבי, שמהר מאד הבנתי שמדובר באיש סאונד מקצועי שגם דאג לתת שירות טוב ואדיב. גבי שאל לגבי התקציב שלי וכשהשבתי המליץ על מגבר דנון AVR1912. קניתי את המגבר וכשחיברתי אותו בבית גיליתי שלמגבר אין פונקציה שהיא מאד חשובה לי (OSD מלא) - דבר שלא דאגתי לשאול את גבי ולבדוק טרם הקניה (משום מה היה נראה לי מובן מאליו). ניגשתי לחנות והסברתי לגבי את הבעיה. גבי הבין והסביר לי שמגבר עם התכונה הזאת כפי שאני רוצה חורג מתקציבי והתוספת עליו עלולה להיות גדולה. הסברתי לגבי שהנושא ממש חשוב לי ושיבדוק איך הוא יכול לעזור. גבי ניגש איתי יחד למנהל החנות והסברתי לו שוב את הבעיה. מנהל החנות אמר לי (ואני מצוטט) "אני לא אתן לך לצאת מכאן לא מרוצה". מנהל החנות ביקש שאתן לו כמה ימים והוא יצור איתי קשר ויגיד לי איך הוא יכול לעזור. אחרי יומיים קיבלתי טלפון ממנהל החנות והוא הודיע לי שהוא בדק את המקסימום שהוא יכול לעזור לי והוא יוכל לעשות לי הנחה משמעותית על דגם מתקדם הרבה יותר AVR2113 שמכיל את הפונקציה שרציתי. כמובן שקפצתי על המציאה וקניתי את הדגם החדש!! אני באמת לא מכיר הרבה חנויות בהם כל כך התאמצו להוציא לקוח מרוצה מהחנות וכמובן-שאני יצאתי מרוצה :) אין ספק שאני אחזור לקנות בסאן-סנטר בזכות השירות המדהים שקיבלתי ובזכות הצוות המקצועי. באמת שממליץ בחום!!

חיפשתי מעבד מזון מג'ימיקס באינטרנט והגעתי לזאפ- המחיר של סנסנטר היה בין הזולים ובגלל שזו חנות ואפשר לראות את המוצר ולקבל הסבר אז התקשרתי וקבעתי להגיע לחנות. קבלתי הסבר מפורט ממוכר בשם יקי- שהסביר לי על הדגמים בתוך מחלקה נפרדת של מטבחים שיש להם. המחיר היה טוב והשירות מצויין. ממליץ בחום