רכשתי מצלמה דיגיטלית FujiFilm עם זום X15 לאחר שקראתי ביקורות טובות עליה. המצלמה הגיע לאחר כ10 ימים באמצעות שליח.
אולם, כאשר כתחלתי לצלם גיליתי שבמצב Zoom X1 רבע ימני של התמונה אינו ממוקד כהלכה. עשיתי מס' בדיקות ויצרתי קשר עם החנות. הציעו לי להגיע עם המצלמה ואם אכן לא יהיה תקין יחליפו לי.
הגעתי לחנות לאחר מס' ימים נוספים (נסיעה מראשל"צ לרמת השרון בשעות הפקקים - לא נעים) אך המוכר, לאחר בירור עם האחראי לא רצה להחליף אלא הציע לשלוח למעבדה לתיקון. לא התעקשתי יותר מידי וכך היה.ביקשתי שישלחו אלי לאחר התיקון, אולם הם יצרו קשר טלפוני ואמרו שהמעבדה בדקה (תיקנה או לא תיקנה) והכל בסדר.
בשלב זה התחלתי לכעוס, כי הבנתי שהמצלמה אינה תקינה ומנסים לסבן אותי.
לאחר דין ודברים נוקב, ובדיקה עם המנהל, חזר אלי המוכר והציע שאגיע, אבדוק ואם לא מתאים, הוא יחליף באחר.
הגעתי שוב לרמת השרון ובחנתי את המצלמה וכן מצלמה חדשה אחרת, ואכן המעבדה שיפרה אך עדין זה לא זה. רואים בבירור שהשוליים של התמונה אינם חדים.
ביקשתי להחליף את המצלמה בדגם אחר ונענתי בחיוב. כן מפתיע!!!
החליפו לי את המצלמה ל-Panasonic DMC-ZS7 שעולה אותו דבר, ומיד ראיתי בבדיקה בחנות שהמצלמה ההיא אינה סובלת מאותה בעיה של חדות תמונה.
לסיכום, למרות הקושי הראשוני, והצורך להגיע פעמיים לרמת השרון, אני מאד ממליץ על החנות הזו. נתנו שירות טוב ויצאתי מרוצה.
ולקח נוסף - Panasonic ולא FujiFilm