
התקשרתי השבוע לנקסו פרו דיברתי עם בן שהסביר לאהבלה כמוני הכל על סאונד בסבלנות ואדיבות. החלטתי לבוא לחנות ולרכוש ממנו . וגם בחנות קיבלתי יחס מעולה!!!! ממליצה בסופר!!חום. אני בוודאות ימשיך לקנות שם.

התקשרתי השבוע לנקסו פרו דיברתי עם בן שהסביר לאהבלה כמוני הכל על סאונד בסבלנות ואדיבות. החלטתי לבוא לחנות ולרכוש ממנו . וגם בחנות קיבלתי יחס מעולה!!!! ממליצה בסופר!!חום. אני בוודאות ימשיך לקנות שם.

בן סגל התותח התקשר יום אחריי ההזמנה להגיד לי שיש בעיה במלאי והבטיח לי עיקוב ממש קל של יום יומיים ואפילו הציע על דעת עצמו שאם תהיה שוב איזה בעיה הוא שולח במונית וזה נרשם גם בהזמנה

רציתי לפתוח מיני אולפן בחדר ולא ידעתי ממי לקנות דיברתי עם חבר שעובד בתעשייה הוא הפנה אותי לנקסט פרו חווית קניה מסוג אחר הם בניגוד לחניות מוזיקה אחרות לא לוקחים מחיר יקר המחירים נוחים לכולם והשירות קיבלתי את השירות הכי טוב אז אני רוצה לפרגן לבן ולכל הצוות תודה על הכל ממולץ בחום

השירות בנקסט פרו הוא מצוין, מתאימים לכול לקוח בדיוק את מה שהוא רוצה וצריך. החברה שם מקצועים ומבנים עניין ולא סתם מנסים למכור, בקיצור אני עוד אחזור אליהם...

הזמנתי מוניטורים נפלאים מתצוגה, אבל היות ונגמר להם הביאו לי חדשים. יגאל נתן לי שירות מדהים ואף נתן תמיכה מרחוק על חיבורים.

אני קניתי בנקסט פרו מספר דברים ומהירות המשלוח זה ברמה שהגיע אלי יום אחרי ההזמנה נקסט תמיד עונית על שאלות באדיבות ממליצים לך על דברים ההתרשמות שלי היא שכדאי מאוד לקנות מנקסט ואני בטוח שאקנה מהם עוד המון פעמים! המוכרים אדיבים ועונים על כל השאלות תמיד זמינים ומביני עניין.

קניתי כרטיס קול עבור חבר, מידע עשיר שירות אדיב ועסקה טלפונית מהירה בעזרת יגאל. אחזור לקנות שוב

היה מעולה יגאל נתן שירות צמוד ונעים עד סיום הרכישה וקבלת המוצר כן ירבו !!!

התקשרתי כדי לבדוק אם יש סיבה להגיע לחנות לראות את הכסאות, יגאל ענה, הבנתי שהתמונות באתר מדויקות למדי כך שאפשר פשוט להזמין מה שנראה לי. שירות מהיר ויעיל, אדיב מאוד. הכסא הגיע תוך 3 ימים.

חווית הרכישה הייתה נפלאה בזכות הייעוץ והתמיכה של צוות החנות. הצוות מאוד מקצועי ויודע להסביר ולתת ללקוח הרגשה חברית ונעימה במעמד הייעוץ והרכישה. בהחלט אחזור שוב!

קיבלתי יחס אדיב מבן, דיוק בפרטי הזמנה שירות לקוחות מצויין, נוסף כבל מתנה בנוסף לקנייה

השירות הכי מעולה שקיבלתי בחיי בנושא בידוריות, אני גרה בעוטף עזה (מ.א אשכול), מרקידה, והייתי צריכה מיידית בידורית טובה, התקשרתי לנקסט פרו ופשוט הם הצילו אותי, גם לא הייתי צריכה לנסוע, בנוסף המוצר הגיע אליי עד הבית, כל זאת תוך יומיים. כל השירות שקיבלתי מהם כולל המחיר המדהים היה פשוט תענוג גדול. שלא נדבר גם על הבידורית עצמה שהינה מקצועית, זולה, נוחה לנשיאה עם כניסות לכל מה שצריך - מה שבטוח שאמליץ לכל חבריי כי זה שווה כל אגורה וכמובן כל זאת עם אחריות, הבידורית כבר הופעלה בעבודה והיא מצוינת עונה על כל הדרישות שלי. תודה רבה רבה לnext pro איבט מורד

קניתי אורגנית 4 אוקטבות MEDELI MC-49 עבור בחורה עם צרכים מיוחדים. התקשרתי לחנות וענה לי בחור מקסים!!!בשם בן שהיה סבלני, ענייני, מקצועי ורגיש וניסה לסייע ויחד איתי להגיע לדגם המתאים ביותר לדרישות. גם כאשר היה עומס בחנות ולא ניתן היה להשיג אותם טלפונית מיד חזרו אלי ואף אופיר מהמחסן שענה לטלפון ענה בסבלנות וניסה לסייע. הקניה התבצעה בכרטיס אשראי תוך הבטחה שאפילו לא אצטרך לחנות את הרכב ואכן הביאו לי את האורגנית לאוטו. אין מילים בפי להודות על שרות כל כך אדיב ומקצועי. יש לציין כי הובטחה לי אפשרות החלפה/ החזרת כסף אם האורגנית במקרה לא תתאים לצרכים. תודה בן ותודה אופיר, אין כמוכם!!!! מקווה שתהיו דוגמא ומופת לשרות נפלא ללקוחות.

קניתי בסניף סלמה (ת"א) מספר מוצרים. מעבר למחירים ההוגנים ואופי התשלום המאוד נוח, חווית השירות שנתן לי יגאל היתה פשוט יוצאת מן הכלל. בולטת מאוד באמינותה, ביחס החם והסבלני, והרגישות כלפי הלקוח וצרכיו. בהחלט אמליץ לחבריי למקצוע לרכוש שם בעתיד.

תענוג של חווית קניה, אחלה אנשים מקצוענים וזורמים ורק רוצים לעזור ולפתור כל בעיה,ציוד מעולה ומגוון בכל רמות המחירים

קודם כל, המחירים הכי טובים, אין ספק. שירות לקוחות מעולה, עזר לי בחור נפלא בשם יגאל בנוגע לייעוץ על קניית פסנתר חשמלי וענה על כל השאלות שלי בסבלנות ואדיבות. המוצר שלי ספציפית לא היה במלאי עד סוף החודש, ובמקום לנסות לדחוף לי מוצר אחר (שכן אינני מוזיקאית כלל וגם אמרתי זאת) בשביל לא לפספס את הקנייה, יגאל היה מאוד ישר והבהיר לי כמה המוצר הזה עולה על אחרים. כמו שצריך ! יגאל דאג לעדכן אותי טלפונית כל כמה ימים בנוגע למצב החבילה, ובאמת לרגע לא היו לי ספקות מהמקום בשל האמינות הגבוהה שלו. תודה !

קניתי דרך בן אורגנית חדשה והוא היה נחמד בצורה בלתי רגילה, נתן הנחה משמעותית והוסיף אפילו פריט קטן בחינם.

באמת אין לי מילים בן (המנהל) עזר לי בכל השלבים של הקנייה היה הכי נחמד שיש לא חושב שהייתי מקבל כזה שירות במקום אחר. באמת תודה

יגאל עזר לי ממש וענה על כל השאלות. ההמלצות שלו היו מעולות והשירות נהדר! מומלץ בחום, מכל הבחינות!

המוכר (בן) כיוון אותי בטלפון למוצר אידיאלי עבורי ביחס עלות תועלת. למחרת זה היה אצלי על השולחן ! (לא דרך דואר ישראל אלא צ'יטה) המחיר של המוצר אחיד בארץ אבל קיבלתי משלוח חינם תודה!

קיבלתי יעוץ מהיר מדויק ומקצועי מיגאל, גם תקלה קטנה עם התשלומים הוא עזר לסדר, הציוד הגיע במלואו תוך יום! קנייה מהנה שעושה חשק לעוד

חנות מצוינת ושירות מצוין - כולם בחנות אנשי מקצוע אדיבים מאוד, מספקים הסברים מפורטים וסבלניים על כל מוצר ומאפייניו, מחירים תחרותיים וגישה הוגנת מאוד שלאו דווקא דוחפת ללקוח את המוצר היקר יותר אלא רק את מה שמתאים לו ולצרכיו. אחרי חווית קניה כזו ברור לי שאחזור אליהם לרכישות עתידיות, ואמליץ גם לכל חבריי המוזיקאים.

התלבטתי איזה קונטרולר להזמין וישר דיברתי עם בן שהוא מנהל בNext-pro , בן נתן לי שירות מעולה ואדיב , כיוון אותי בדיוק למה שאני צריך ומה שישרת אותי הכי טוב , ודאג לצייד אותי באביזרים הנלווים שאני אקבל את התוצאה הסופית הטובה ביותר ! מקצוען אמיתי ! ממליץ בחום !

לאחרונה התעניינתי ורכשתי את המוצר aerodrums מנקסט פרו, בחור בשם יגאל הפגין מקצועיות מרשימה בכל תחום שקשור למוזיקה ושליטה במוצר aerodrums (החדש) שהגיע לחנות. מעבר לידע המרשים, היחס היה מאוד אישי ומצויין לאורך כל הרכישה! בקיצור, ממליץ בחום! מחירים טובים ויחסי אנוש שלא חווים בכל מקום! Peace

ללא ספק השירות הכי טוב שאפשר לקבל! התקשרתי ביום שני להזמין ציוד הקלטות, יגאל עזר לי מאוד והיה אדיב ביותר. ביום רביעי המשלוח כבר היה אצלי בבית. באמת חוויית קניה מושלמת.