
הזמנתי בחול המועד והובטח שיגיע מיד אחרי החג, הגיע כעבור יומיים כלומר בחול המועד כלומר הגיע לפני הזמן. שירות מצויין בעזרת מכרז אישי קיבלתי מחיר טוב מאוד. סה"כ חנות מומלצת

הזמנתי בחול המועד והובטח שיגיע מיד אחרי החג, הגיע כעבור יומיים כלומר בחול המועד כלומר הגיע לפני הזמן. שירות מצויין בעזרת מכרז אישי קיבלתי מחיר טוב מאוד. סה"כ חנות מומלצת

הזמנתי מהחברה מכונת כביסה בתחילת חודש אוקטובר, קצת לפני החגים. לפני החגים אף אחד לא יצר איתי קשר טלפוני כדי לוודא כתובת משלוח, בזמן החגים ואחריהם. באופן עקרוני, המוצר הגיע בזמן, אחרי 9 ימי עסקים, שהם 25 ימים רגילים. הוא יכל להגיע מהר יותר אם מספר הטלפון הנכון שלי היה מועבר לחברת שמספקת בפועל את המוצר. אך נעשתה טעות שלי. ואם לא הייתי מתקשר ולוחץ, לא הייתה מתגלה. לאחר שקבלתי את המוצר קבלתי דגם חדש !! מדבריו של נציג השירות, זהו דגם טוב וחדש יותר וארץ היצור שלו ספרד לעומת טורקיה. . הקנייה שלי מתבססת על חוות דעת של גולשים בזאפ לדגם הספציפי הזה ולא לדגם אחר. בשלב זה אמינות החברה בעניי התערערה ולא האמנתי לנציג השירות.

שירות מקצועי ואדיב. התקשרו מיד לאחר ביצוע ההזמנה לוודא את הפרטים. ביקשתי שיזרזו את האספקה. הזמנתי ביום חמישי וכבר ביום שישי בבוקר הגיע אליי שליח הביתה. כל הכבוד. גם המוצר איכותי והמחיר היה מעולה. שלומי

הזמנת המוצר היתה קלה וברורה קבלת המוצר במועד היתה לפי הזמן שתואם יום קודם. מקווה שהכל ימשיך כשורה ללא כל בעיות עד כאן אני מרוצה מאוד

ארבע ימים לפני ערב חג סוכות שווק חיים המקרר הישן שלנו, והיינו חייבים מקרר באופן מיידי. השרות בסלטק היה מעולה והם עשו שמניות באויר כדי שנקבל את המקרר בזמן. קיבלנו את המקרר תוך יומיים, והמחיר שלו היה נמוך משמעותית משאר המקומות שבדקנו (שלא יכלו להתחייב על זמן האספקה הקצר לפני החג) המקרר עצמו יפה גדול ושקט. מומלץ מאד מאד (מאד!)

ביצעתי קניה טלפונית אחרי אכזבה מחנות אחרת. קיבלתי הסבר טוב על הדגם המועדף. זמן ההספקה שהובטח היה קצר מהרשום ואכן המכונה הגיעה בזמן.

הכל התחיל משיחה עניינית ונעימה עם נציג השרות,היה מקצועי,עשיתי הזמנה מהר,תוך כמה ימים מקרר הגיע,אנשי הובלה יצרו קשר ונתנו התראה של חצי שעה.נהנתי מאוד מהקניה.

ביצעתי את ההזמנה בשבת. ביום ראשון בבוקר התקשרו אלי לוודא את פרטי ההזמנה וכבר ביום שני בבוקר המוצר הגיע אלי.מדהים שרות ומהירות משלוח מעבר למצופה.

ראיתי את המוצר ביריד מכירות בו הבטיחו לי שהמחיר הוא הנמוך ביותר. בדקתי באפליקציית זאפ וראיתי שבסל-טק המחיר נמוך משמעותית. התקשרתי מהטלפון בזאפ ומייד ענו לי והבטיחו שהמחיר נכון ושהמוצר הרצוי במלאי. למחרת ביצעתי את ההזמנה, היו אדיבים ואף התקשרו אלי לוודא - הן את ביצוע ההזמנה והן את ביצוע המשלוח. ב-2007 קניתי מהם מדיח כלים - וגם אז החוויה היתה מצויינת.

הזמנו מקרר לפני שעברנו לצפון וביקשנו לספק לא לפני תאריך המעבר. הם דווקא קבעו תאריך מראש אבל אשתי חיכתה לשווא בבית. אחרי מספר דחיות של יום-יומיים כל אחת, הגיע המקרר. המובילים שמו אותו במקום ועזבו, ורק אז אשתי פתחה את המקרר וראתה שזה בכלל לא הדגם שהזמנו. מיד התקשרנו לשירות לקוחות ושם ניסו לתת תירוץ מצוץ מהאצבע. אחרי צעקות ועצבים הם הסכימו לבוא, אכן הגיעו אחרי מספר ימים ואספו את המקרר הלא נכון. שוב חיכינו מספר ימים ואז הביאו סוף סוף את הדגם הנכון. שורה תחתונה- לא קונה שם לעולם!

הזמנתי דרך האתר בבוקר. לאחר כמה שעות התקשרו לאשר את הזמנה. כעבור יום כבר תיאמו אספקה ליומיים אחרי כפי שהבטיחו. חוויה חיובית.

לפני שבוע קניתי דרך האתר טלויזיה LED תוצ' LG. את הטלויזיה קיבלתי תוך יומיים עד הבית לשביעות רצוני המלאה. ההבטחה היתה תוך 7 ימי עסקים. הייתי מופתעת מהמהירות ומרוצה מאוד.

הזמנתי באתר את המעבד מזון שחיפשתי הייתי מופתע מאוד לראות באתר שהמשלוח מגיע תוך יומיים. התקשרתי לברר שזאת לא טעות ואמרו לי שלא. הזמנתי ולמחרת בבוקר השליח היה אצלי עם המוצר. שירות מהיר ונוח. מומלץ מאוד! הייתי קונה בחנות הזאת שוב ללא ספק

המענה הטלפוני היה מהיר ויעיל. גם הביצוע. המכונה הגיעה בזמן הנקוב. המוצר היה זול יותר וסופק מהר יותר משאר ההצעות שראיתי ברשת.

מהרגע הראשון סלטק היו אדיבים, ענייניים ודאגו ללוות אותי לאורך ההתלבטות, הקנייה והשירות. למרות שהמוצר לא מוכר, יכולתי לסמוך על הצוות ולקבל מענה מהיר לכל פנייה. הופתעתי לטובה מרמת השירות, מהירות הטיפול והכי חשוב אמינות.

הזמנה נוחה, המכשיר הגיע בסדר, קצת באיחור. צוות החנות התענייין אם המכשיר הגיע, ודאגו שיגיע. שליח עד הבית. מכשיר תקין, בסדר. נוח להזמין.

הזמנתי שואב אבק נגרר AEG AVS 7485. יצרתי קשר טלפוני עם חברת סל-תק, הנציג היה אדיב מאוד וסבלני. קיבלתי את המוצר בתוך 24 שעות עם שליח עד הבית. שירות יעיל, מיטיב ומצויין.

בחרתי מוצר מתוך קטלוג נוח. התקשרו אלי לומר שספקית המוצר לא מובילה אל יהודה ושומרון והמליצו לי על מוצר דומה שאין לו בעיית הובלה. הסכמתי והמוצר הגיע בתוך שבוע

לא פעם ראשונה שרוכש דרך אתר הסל-טק. (מכונת כביסה\כיריים\תנור ועוד ועוד..עכשיו מייבש כביסה) מרגיש תמיד שיש עם מי לדבר, תמיד דואגים ליצירת קשר לגבי המשלוח והגעתו. השירות תמיד עומד בציפיות. קבלת שירות כיום הכרחית יותר מתמיד.. המשיכו ככה

המוצר הגיע למחרת האישור של חברת האשראי ע"י שליח, קניה קלה ושירות מאוד אדיב ע"י נציג החברה בטלפון. כמובן שהגיע המוצר המדוייק שהזמנתי. ככלל ההתרשמות שלי מהחנות הייתה מאוד חיובית.

רציתי לציין לטובה את זמן האספקה המהיר,ואת השירות האדיב ביותר שנתקלתי בו בשנים האחרונות הכלל ליווי מרגע הקנייה ועד לאספקה ווידוא קבלת מכונת הכביסה וחיבורה ע"י הטכנאי.ממליץ בחום רב לאור השירות הנפלא ובעיקר מהבחור האדיב דני שדאג לנו מכל הלב ובאמת דאג שנקבל את המוצר הטוב ביותר במחיר הטוב ביותר המתאים לתקציב שלנו. ממליץ בחום. דודו.

חווית קניה קלה ונוחה. עברתי דירה וחיפשתי מוצרים חדשים באיכות טובה ובמחיר זול. קיבלתי את המחירים הטובים ביותר על מוצרים מצויינים שהגיעו בזמן לבחירתי. ללא ספק מבין חוויות הקניה של מוצרים גדולים היותר טובות שהתנסיתי עד כה.

פשוט שירות מעולה לא ניתקלתי בשרות מהיר ואדיב הסבירו על המוצר בטלפון ולקחו את הזמן לכל השאלות שהיו לי והיו.אפילו הנהג היה אדיב ועמד בזמנים.פשוט מדהים.תמשיכו כך.

בקניה הראשונה שלי קנייתי תנור ומיקרו והם הגיעו בזמן והשרות היה אדיב..ובקנייה ה2 שלי קנייתי בCELL-TEC שני מאווררי תקרה של חברת סטאר בצבע לבן..וקיבלתי מאוורר אחד בצבע כסף!! ואחד בצבע חום שבור!!! היתקשרתי במיידי לשרות הלקוחות שלהם והסברתי להם שבביתי יש טכנאי שאמור להתקין לי את שני המאווררים..אבל בגלל שהמאווררים הגיעו אחד חום שבור והשני ולא בצבע הנכון..נאלצתי לשלם לתכנאי 250 שקלים ולשלוח אותו הביתה..!! ואז דיברתי עם אחראי משמרת וביקשתי ממנו שבגלל שהם שלחו לי מאווררים לא תקינים,שידאגו הם להתקנה של המאוררים כאשר יגיעו אלי.. הנציג אמר לי "בחצי חיוך" שאין מה לעשות ושהם לא שולחים תכנאי שיתקין לי תמאווררים..בקיצור,שבאמת צריך את שרות הלקוחות שלהם CELL-TEC אין עם מי לדבר...וזה חבל..אני לא ממליץ לקנות אצלם מוצרים תודה
אין עם מי לדבר???? למה ???? כבר בשיחה הראשונה נציג השרות והנהלת האתר ציינה בפניך כי אכן נעשתה טעות אנוש במחסן ואנו מוציעים לך במיידי מאוורר חדש שיסופק יום אחרי. בנוסף הנהלת האתר העניקה לך פיצוי אך אתה סירבת ודרשתה פיצוי של שליחת מתקין או זיכוי של 250 ש"ח. לאור זאת הוסבר לך ע"י האחראי "בחצי חיוך" כי דבר זה לא בר ביצוע שכן אין לנו מתקינים!! וכי זיכוי יהיה אפשרי רק עבור קנייה הבאה אך לא בגובה המבוקש. בנוסף חבל גם שלא בחרת לציין כי איימת בכתיבת חוות דעת זו במידה ולא תקבל מבוקשך. שיחקת אותה, בגלל טעות אנוש של מחסנאי ואי קבלת פיצוי השמצת אתר אתר cell-tec סיפק במהלך החודשים האחרונים למעלה מ- 500 אספקות של מאווררים ואלפי הזמנות אחרות. זה יהיה שקר מצידי להגיד לך כי טעויות של אספקה לא קרו או יקרו. אך אני אציין שבכל פניית שרות שהופנתה אלינו טיפלנו במהירות האפשרית ואף השכלנו ללמוד מרוב פניות אילו. בנוסף כידוע לך אתר סלתק אינו עובד לשם שמיים ואינו מחלק פיצויים לפי דרישה אתר סלתק ממשיך לתת שרות ברמה הגבוהה ביותר וימשיך לתת מענה הולם ללקוחותיו ****חשוב לי לציין כי שוב השכלנו ולאחר תחקור מקרה זה הוחלט על בדיקת המוצרים טרם יציאתם לאספקה ע"י מחסנאי נוסף, וכל זאת על מנת שמקרה מאין זה לא יחזור על עצמו****

הזמנתי את שואב האבק בערב יום רביעי לאחר שראיתי תגובות מעולות על השואב ועל החנות בזאפ. כבר למחרת בבוקר התקשר אליי נציג מהחנות לאשר את ההזמנה.לאחר כשעתיים קיבלתי טלפון שנית ונאמר לי שקיימת מגבלת אשראי על הכרטיס שלי(שלא ידעתי על קיומה) והציעו מיוזמתם לפצל ל2 תשלומים. המוצר בסופו של דבר נשלח כבר ביום ראשון וקיבלתי אותו ביום שני בבוקר. בסך הכל אני מרוצה מהחנות,קיבלתי בדיוק את מה שהזמנתי,המוכר נשמע אדיב(למרות שלא שאלתי ודיברתי איתו יותר מדי) והמחיר כלל משלוח אקספרס,עם תיאום עם השליח.