
אני מאוד מרוצה מהקניה שביצעתי. עשיתי הזמנה בבוקר, ובאותו יום יצרו איתי קשר מהחנות. למרות שכתוב עד 5 ימי הספקה, הביאו לי את המזגן באותו יום שקניתי אותו.

אני מאוד מרוצה מהקניה שביצעתי. עשיתי הזמנה בבוקר, ובאותו יום יצרו איתי קשר מהחנות. למרות שכתוב עד 5 ימי הספקה, הביאו לי את המזגן באותו יום שקניתי אותו.

שרות מתקתק. זמין ומהר. מוצר איכותי מאוד וקל לשימוש. ממליץ בחום גם חנות וגם את המוצר

יחס מזלזל ביותר. התקשרתי לחנות לאחר שהספק יצר איתי קשר והודיע לי שאקבל הודעה במהלך היום מתי תסופק ההזמנה מחר (לדברי הנציגת הספק זה הנוהל והיא לא יודעת מתי מחר יגיעו) התקשרתי לחנות נתקלתי ביחס מזלזל מנציג שלא הפסיק לקרוא לי ײ אחי ײ

קניתי כיריים באינטרנט, המחיר היה מעולה, השירות היה מצויין, קיבלתי חשבונית במייל ואחרי יומיים קיבלתי את הכיריים עם שליח עד הבית.

סלבה היה ממש נחמד ושירותי . גם מוצרים איכותיים וגם מחיר ממש טוב מומלץ בחום

הזמנתי מיקרוגל. במשך שבועיים נתנו לי הבטחות שאותו-תו מוצר מגיע. לא חוזרו בטלפון אחרי "בדיקה" של המשלוח. ובסוף התברר שאין מוצר אצל יבואן. שני כוכבים בגלל שלא לקחו את התשלום.

ביצעתי רכישה דרך האינטרנט. באותו היום חזרו אלי כדי לוודא לגבי ההזמנה והכתובת למשלוח. תוך מס' ימים נטלוויזיה היתה אצלי בבית. התרשמתי משירות מקצועי מהיר וענייני.

מרוצה מאוד מהקנייה בחנות e-zone. המקפיא הגיע תוך פחות מ48 שעות מההזמנה (למרות הקורונה). היתה בעיה עם חברת השליחויות שדרשו תשלום נוסף- ובחנות עזרו לנו לשביעות רצוננו המלאה. נשוב לקנות בחנות e-zone

רכשתי טלויזיה עבור אמי הגמלאית. תהליך הקנייה היה מהיר ואינטואיטיבי ובמחיר מצויין. למרות שהיו בעיות עם חברת השליחויות, בחברה מצאו לי פתרון אלטרנטיבי מעולה וטלויזיה אחרת ומשודרגת הגיעה. יהודה

נאלצתי להזמין מקפיא בדחיפות (ימי הקורונה...).... נתקלתי באתר בזאפ .... מהרגע הראשון השרות היה מעולה. דימה ענה לי בסבלנות ובמקצועיות על כל השאלות (לבחור יש ידע במוצרי חשמל). היה לי חשוב שהאספקה תיהיה מהירה ודימה למרות המצב התחייב על לוחות זמנים (בהם עמד !!!), גם שנוצרה בעיה והאספקה כמעט ונדחתה (בגלל עיכובים בבונדד ובחברת ההובלות בעקבות הגבלות הקורונה ...), דימה ושותפו יצאו מגדרם , ערכו בירורים ואף הובילו בעצמם את המוצר בשעות הערב המאוחרות והכל כדי לעמוד בלוחות הזמנים להם התחייבו!!!! בהחלט חווית שירות מוצלחת ומעבר לכל הציפיות - כל הכבוד לכם!!! אותי כלקוחה חוזרת בהחלט הרווחתם , מקווה שאחרים יהנו גם מהשירות שלכם בעקבות השיתוף שלי. מאחלת לכם הצלחה ופרנסה טובה כעת ואחרי הקורונה ... מיטל

הגעתי לחנות, קיבלתי שירות מקצועי, מהנה ומאד מהיר מסלבה התותח, אספתי את המוצר במקום. אם אתם מחפשים מוצרי חשמל Ezone זה המקום לרכוש אותם

לא הייתי קונה אצלם שוב. קניתי מדיח של Miele. לא סיפקו את הדגם הנכון. רדפתי אחריהם שבועיים שיסדרו, כי זה לא מלאי שלהם אלא של אבי סופר. עכשיו התקלקל המדיח (אחרי חודש) ואני צריך להתעסק עם השירות של היבוא המקביל. לכו קנו מחנות שיש לה מלאי ועובדת עם היבואן הרשמי. המחיר דומה, אבל אולי עוגמת הנפש פחותה.
הלקוח הנ"ל הזמין מדיח של MIELE עם אחריות של יבואן מקביל, לאחר ביצוע ההזמנה הוסבה תשומת ליבו לכך וכמו כן הוצא לו אותו מדיח עם אחריות של היבואן הרשמי בתוספת תשלום, הלקוח לא היה מוכן לכך והוסכם לספק עם אחריות של היבואן המקביל. חברת E-ZONE מאחסנת את הסחורה שלה באותם מחסנים יחד עם חברת אבי סופר ולכן חלה הטעות במעמד ההובלה הראשונית, ברגע שנודע לנו המקרה הוא טופל באופן מיידי. בכל מוצר חשמלי כמה טוב או יקר שיהיה יכולה להיות תקלה ולכן חלה על כל מוצר אחריות ע"פ חוק בין אם זה יבואן רשמי או יבואן מקביל, במידה והלקוח מתקשה בהתמודדות מול אחד מהגורמים הנ"ל אנו נשמח לסייע בכך, יש לציין כי הלקוח לא פנה לחנות כלל ולא קיבלנו מידע על תקלה כל שהיא ממנו בברכה צוות E-ZONE

רכשתי מזגן תדיראן מהחנות. החנות נבחרה בגלל הדירוג המחיר וזמן האספקה (המטרה היתה להתקין אותו לפני תאריך מסויים). ביום האספקה המיועד קיבלתי הודעה שהמכירה בוטלה כי אין להם מזגן במלאי. פספסתי את ההזדמנות להתקין בגלל הביטול. לא מקובל ולא מכובד.

הזמנתי באתר. אחרי שבוע (הם אמרו 5 ימי הספקה) אני מתקשר. אומרים אנחנו נבדוק ונחזור. לא חזרו. מתקשר שוב. -- האא יש בעיה. אין את זה מיבוא מקביל. מתחילים לשכנע לקחת את זה ברשמי ביותר כסף. תשמה מה שבחרתה זה מקביל. זה אומר שהמכונה שלך בכלל יכולה להיות מחודשת ולא חדשה. מה אתם חושבים אנחנו טיפשים? עושים מחירים כדי להתחרות הZAP ובסוף מתחילים משחק של יבוא כזה או יביא כזה.

אם אתה רוצה שירות מצויין ואכפתי Ezone זה המקום הנכון! אני מאד נהנתי מהשרות המקסים, וכמובן מהמוצרים! תודה לכם Ezone!

שירות מצוין, אדיב, מהיר ויעיל. בעיקר מקיימים את מה שהבטיחו. רכשתי מקרר LG GR251INS. עברתנו לבית חדש ונתקענו ללא מקרר לאחר שחברה אחרת (סלטק) לא הצליחה לספק לנו את המוצר למרות שביצענו את ההזמנה חודש מראש. שוחחנו בטלפון עם סלבה שהבטיח לעשות הכל לספק לנו את המקרר הכי מהר שניתן. הבטיח וקיים ! ביצענו את ההזמנה ביום חמישי , קיבלנו את המקרר ביום ראשון - תוך פחות משני ימי עסקים. תודה על שירות מקצועי , יעיל ואיכפתי . כן ירבו כמוהו בישראל.

שירות מעולה מהיר יחס טוב מאוד הנציג יצר איתי קשר מהר מאוד לבצע את המשלוח ותוך יומיים המזגן היה אצלנו

5 הכוכבים אומרים הכל ! סלבה היה מקצועי, ענה על הכל, אספתי במקום בלי המתנה. והיה 10

יזמתי שיחת טלפון. וענה לי בחור העונה לשם סלבה. ראוי לציין שהוא היה מקצועי אדיב וישיר לה היה צריך לשכנע אותי לקנות

שירות מאוד מהיר , הזמנתי ביום ראשון בשלישי כבר סיפקו את המוצר היו מאוד מנומסים

שירות חם ואדיב ומאוד מקצועי. והכי הכי חשוב זה היה שירות מהיר פשוט תענוג לעשות קניות ככה.

הזמנתי כמה מוצרים קיבלתי שירות אישי וברמה גבוהה מאוד ,זמן ההספקה היה מהיר. ממליץ בחום , במיוחד נציג סלבה.

הכי גרוע שיש. היזהרו מהחנות הזו, לא אמינים. גבו את הכסף, לא סיפקו את המוצר חודשיים, ולא נותנים החזר כספי. הזמנו מקרר, תיאמו איתנו הגעה שש פעמים (!!), בהם לא סיפקו את המקרר הנכון, פעם אחת הביאו מקרר מדגם אחר, פעם אחרת ניסו לשכנע שניקח את המקרר בצבע אחר ופעמים אחרות ביטלו בלי סיבה. הציעו לנו הנחה באם נמתין עוד עשרה ימים. אבל גם אחרי זמן ההמתנה הזה המקרר לא הגיע. חיכנו חודשיים ובכל התקופה הזו אנחנו היינו צריכים בכל פעם להתקשר לחנות או לחברת ההובלות או לספק ולברר מה קורה. בושה וחרפה. מנהל שירות לקוחות של הספק "תמוז", ששמו קובי, התקשר להתנצל והבטיח שהמקרר יגיע עד תאריך מסוים, גם זה לא קרה, והוא אינו עונה יותר לשיחות והודעות שאנחנו משאירים לו. עם החנות e-zone ביטלנו את ההזמנה לפני שבעה ימים, אמרו שנראה את ההחזר הכספי תוך שני ימי עבודה אבל עדין לא החזירו את הכסף. למרות שגבו את הכסף, אפילו חשבונית קניה לא שלחו לנו, ואחרי שביקשתי פעמיים שלחו חשבונית זיכוי. אבל כאמור זיכוי לא נתנו. לסיכום: לקחו כסף, לא שלחו חשבונית, לא סיפקו מוצר ולא נותנים החזר. נצטרך לתבוע אותם.

הזמנו מזגן. התשלום ירד אבל מזגן לא קיבלנו! בטלפון אומרים שבודקים אבל לא חוזרים. על מיילים לא עונים......

ביצעתי רכישה דרך האתר של מקרר של אמקור. התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שזה דגם ישן וניסו לשכנע אותי לרכוש מקרר אחר. בסוף הסכמתי לרכוש מקרר בגדול וקטגוריה דומים, של שארפ. אפילו הורידו קצת את המחיר כדי שיהיה קרוב למחיר של המקרר שאני רציתי (בגלל זה 2 כוכבים ולא 1). אבל מה, המקרר עושה רעש נוראי, וכשקראתי לאחריות אמרו לי שככה זה המקרר וכל הלקוחות מתלוננים על זה למרות שאין מה לעשות. אז למה בכלל מכרו לי את המקרר הזה?