מפרסם ב-zap מאז 2007

‎אלכסנדר‎ ‏(Alexsander)

סטריאו ומולטימדיה ואביזרים לרכב (תל אביב)

- / 5
בעלים: אלכס סנדר ובניו בע"מ
נמצאו 315 חוות דעת גולשים על אלכסנדר
אפי
אפי
03.07.2011
מוצר שנרכש: שלטי נוחות E16

ביצעתי להתקנה ורכישה של שלטי נוחות. לאחר שנה הפסיקו השלטים לעבוד. התקשרי לחנות ונאמר לי כי אין שום בעיה ושאני אעבור אצלם ויבדקו את זה. לאחר שבוע הגעתי לחנות, אחד העובדים ניגש ובדק את הפיוזים והחזיר פיוז שקפץ למקומו. אמרתי תודה , ואז גיליתי להפתעתי ש3 דקות עבודה עולות 80 שקלים . הדבר לא צויין בפני טרם הבדיקה ומפאת קוצר הזמן שילמתי ועזבתי במורת רוח את החנות. בקיצור, שירות גרוע , לא חוזר ולא ממליץ !

חוות הדעת עזרה לכם?
Baruch Maoz
Baruch Maoz
25.06.2011
מוצר שנרכש: ריפוד מיוחד למושבי רכב מיוחד, על פי הזמנה

השירות היה יעיל ואדיב, בלי כל ניסיון לדחוק בי לרכוש מוצר יקר לעומת זול ויעיל לא פחות. הכול נעשה במדויק וברוח טובה. המוצר הגיע בזמן והותקן לשביעות רצוני המלאה. תענוג לעשות איתם עסקים. אין ספק שאחזור לחנות זו ולארז, הבעלים, ואני ממליץ עליה בלב שלם לכל דכפין.

חוות הדעת עזרה לכם?
רן
רן
08.05.2011
מוצר שנרכש: תוספי דלק ושמן לרכב 110MOA + 44K

ההזמנה טופלה במהירות והמשלוח הגיע בזמן. החבילה הגיעה פגומה (אחד המיכלים (BG44K) נפתח). לאחר שיחה עם שרות הלקוחות נשלח במהירות מיכל חדש. מחירים מצויינים, משלוח מהיר ושרות אדיב ויעיל - שאפו !

חוות הדעת עזרה לכם?
ערן
ערן
25.03.2011
מוצר שנרכש: איתוראן, דיבורית וחיישני רברס 3100, 450

בתאריך 21.3.2011 הגעתי להתקנת איתוראן אצל אלכסנדר. תוך כדי שהייתי בחנות סוכם גם על התקנת דיבורית parrot וכן חיישני רברס, תוך שארז הבעלים מציין בפני שהוא יתקין לי מוצרים מאיכות הטובה ביותר ובמחיר "הכי זול בארץ" וכן הוסיף שאם אני מוצא מחיר זול יותר יחזיר לי את ההפרש. סוכם על 1100 שקלים לאיתוראן ועוד 1100 שקלים על דיבורים מסוג 3100 parrot מחודשת וכן חיישני רברס שטען שהם מדגם מתקדם ומאיכות טובה תוך שהוא מסתיר ממני ולא מפרט את הדגם הספציפי. כשחזרתי הביתה התברר לי שהותקנו מערכות מדגמים פשוטים ביותר עליהם גבה מחיר מופקע (חיישנים פשוטים מדגם ריינג'ר 450). במחיר ששילמתי ניתן להשיג דיבורית מדגם 3200 צבעונית וכן חיישני רברס מדגם יותר מתקדם אצל מתקינים אחרים. למזלי סירבתי לרכוש דרכו כיסוי למושבים שגם עליהם דרש שערוריתי. התקשרתי אליו למחרת וטענתי באזניו שניתן להשיג את ההתקנות במחיר נמוך משמעותית במאתיים עד שלש מאות שקלים. ארז בגסות ובחוצפה צעק עליי והשתולל ואמר לי ש"הייתי צריך לברר את זה קודם". אני מציע לחברי האתר, בידקו והשוו מחירים לפני שאתם הולכים אליו. אפשר להשיג מוצרים מתקדמים יותר במחיר זול יותר. כשאמרתי לו שאני אפרסם את המקרה בזאפ החל לאיים באיומים שונים כגון לפנות למשטרה וניתק את הטלפון בפנים. ניסיתי עוד פעמיים לדבר איתו אך הוא שב וניתק לי את הטלפון פעם אחר פעם תוך כדי צעקות שהוא לא רוצה לדבר איתי. במילים פשוטות, קיבל את הכסף ולמחרת כבר אין יותר עם מי לדבר. בכל מקרה המתקינים כלל לא שלו. הוא הביא מתקין חיצוני להתקנת האיתוראן, מתקין אחר לחיישנים, מתקין שלישי יש לו לריפודים וכו'. עדיף כבר ללכת למקור. לחילופין עדיף להתקין אצל מתקין מורשה באותו מחיר ולפחות לא לאבד את האחריות של הרכב. המוצרים שהוא משווק מדגמים מיושנים ובמחיר מופקע. התנהגותו גסה ובריונית. לא מומלץ!

תגובת החנות

חלק ממאמצנו לשיפור השירות, אנו פועלים יחד עם ארגון "אמון הציבור", לקידום השקיפות והאמינות,הלקוח היגיע להתקנה לאחר שבירר מחירים .הוסבר ללקוח שאין באפשרותנו לבטל עסקה אחרי התקנה על פי חוק. צר לנו על כך שהלקוח פעל להכפשת שמנו בזאפ אלכסנדר משקיעה את מירב המאמצים על מנת להשביע את רצון לקוחותיה ותמשיך לעשות זאת גם בעתיד

חוות הדעת עזרה לכם?
Elenhorn Oron
Elenhorn Oron
03.03.2010
מוצר שנרכש: מערכת לרכב הכוללת TV, מסכים במשענות ראש, מתאם הרמת חלונות, מצלמת רברס 4150dvd

הגעתי לחב' "אלכסנדר" כדי לברר אפשרות להתקין ברכבי מערכת דיוידי הכוללת מסכים במשענות ראש וטלוויזיה לווינית, קיבל אותי מר נוקי והמליץ על מערכת מדגם פיוניר, ועל שאר הציוד, בדיעבד מסתבר שכל המלצותיו היו מוצלחות מאוד, גם ההתקנה בוצעה ברמה גבוהה מאוד למרות מורכבותה (ברכבי היתה מותקנת מערכת מובנת), ובכן מר נוקי היקר, הציוד, המחיר, השירות, כולם מעולים ועל כך נתונה תודתי.

חוות הדעת עזרה לכם?
פאר
פאר
22.08.2008
מוצר שנרכש: scala rider Q2

ברצוני לשבח את צוות החנות. שרות פשוט ראוי לשבח. הסבירו על המוצר לפרטי פרטים. באמת חנות ברמה גבוהה, אנשים מקצועיים. בהחלט אשוב לרכוש בחנות הזו. בהצלחה.

חוות הדעת עזרה לכם?
שי
שי
19.08.2008
מוצר שנרכש: רדיו דיסק DEHP3950

התקשרתי לחנות לשאול האם המוצרים שאני מעוניין זמינים במלאי ופשוט הופתעתי לטובה, כל המוצרים היו זמינים במלאי, להבדיל מאתרים אחרים שבדקתי ואפילו התקנתי את המוצרים במרכז ההתקנות של החנות. אנשים פשוט מקצועיים. תודה מיוחדת לארז מנהל החנות על השרות וישר כוח.

חוות הדעת עזרה לכם?
נתי
נתי
10.08.2008
מוצר שנרכש: turtle wax scratch remover

משלוח הגיע תוך יומיים. שירות יוצא מהכלל.יחס מעולה.מוצרים מאוד טובים.קניה באינטרנט קלה ומהירה. אפשר להתיעץ עם בעלי החנות.

חוות הדעת עזרה לכם?
omer
omer
05.08.2008
מוצר שנרכש: רדיו דיסק 4950

מהרגע שרציתי לקנות את המוצר החנות הייתה אתי בקשר טלפוני קבוע ובדקה מה קורה עם הדבר . כי תחילה האשראי שלי לא אפש לי את הקניה הנ''ל. אך "אלכסנדר " היו איתי בקשר טלפוני יומי כדי לבדוק אם סידו לי את העניין כדי שיוכלו לטפל בהזמנה.לאחר התשלום תוך יומיים אולי 3 המוצ כב היה אצלי למרות שהיה כתוב שצריך לחכות שבוע לפחות. השליח הביא לי את החבילה עד מקום מגורי

חוות הדעת עזרה לכם?
יורי
יורי
10.07.2008
מוצר שנרכש: מתאם AUX Model V

אם אתם מתלבטים אם לרכוש/להתקין אצל אלכסנדר. חד משמעי - כן. לפני שפניתי לאלכסנדר התקנתי רמקולים ומתאם AUX אצל המתקין המורשה בגלל שהוא כביכול, יותר מקצועים - טעות. המתקין המורשה הרבה יותר יקר ולא יותר מקצועי (הייתי אומר שאפילו פחות). אצל אלכסנדר מצאתי מתאם יותר משוכלל עם USB ושליטה בפחות כסף (כל הסיפור עם ההתקנה 10 דקות). כמו כן רכשתי ריפוד למושבים אצל אלכסנדר בהזמנה אישית - לא מצאתי יותר זול בשום מקום אחר. להתפעתי אחרי ימים ספורים התקשרו להודיע שהריפודים מוכנים (בשאר המקומות אמרו לי שבועיים). ביקשתי את ההתקנה במקום - שעתיים עבודה אבל היה שווה כל שקל - עבודה פשוט מעולה בלי פשרות ומאד מקצועית. על הדרך גם רכשתי פלסטיקים המגנים על הדלת - המתקין מדד כמה פעמים עם סרגל שיצא ישר וסימטרי - כמה פעמים הדבקתם פסלטיקים בעצמכם וכמה פעמים דאגתם שזה יהיה סימטרי? לסיכום: אני יותר ממרוצה מאלכסנדר, דואגים לרכב שלך יותר ממה שאתה דואג לו.

חוות הדעת עזרה לכם?
ירון
ירון
28.03.2008
מוצר שנרכש: רדיו דיסק פיוניר + 4 רמקולים DEH2050

ביררתי דברים דרך האינטרנט ושלחתי מייל על מנת לוודא מחירים. קיבלתי תשובה תוך חצי יום והגעתי לחנות. קיבלתי שירות מצויין ויחס מעולה. התקנתי רדיו דיסק + 4 רמקולים כפי שרציתי בלי שינסו לדחוף לי דברים שלא תכננתי. ההתקנה היתה מהירה ורצינית.

חוות הדעת עזרה לכם?
עידן
עידן
03.03.2008
מוצר שנרכש: מערכת שלמה לרכב

הייתי פעמיים בשתי התקנות פשוט נהנתי שירות ללא תחרות יחס אישי חם ברמות השקעתי לא מעט אבל שווה כל שקל וגלבי מחיר אותו דבר גם כן אני ממליץ בחום לכל אחד שאוהב סאונד ובא לו להתפנק ללכת שירות מקצועי אישי התקנה נקיה עזרה והכוונה בקיצור באמת אין מילים חברה רק תהנו כל הכבוד רק תמשיכו ככה!!!

חוות הדעת עזרה לכם?
שמואל
שמואל
29.02.2008
מוצר שנרכש: רדיו דיסק+ מגבר לרכב 9873/60.4

לאחר שקיבלתי המלצות רבות והתרשמתי מאוד גם מהאתר של החנות באינטרנט , הגעתי לסנדר מערכות,וקיבלתי שרות באמת מצוין ויחס מעולה מהרגע שהגעתי לחנות,לפני ההתקנה שרכשתי את המוצרים כמובן אחרי שקיבלתי הסבר ופרוט מיצידם על מה הכי מתאים לי אישית ולאחר מכן בהתקנה שנעשתה בצורה מקצועית,בדגש לפי דעתי על כל פרט ופרט ברכב. גם לאחר מכן שהיו לי שאלות אז תמיד יש למי לפנות ובכיף עוזרים ועונים בסבלנות ,וואלה יצאתי מרוצה,וההרגשה היא אחלה שיש למי לפנות והיחס אישי ומקצועי נטו מהצוות בחנות.

חוות הדעת עזרה לכם?
yossi
yossi
24.02.2008
מוצר שנרכש: רדיו דיסק לרכב deu-p690ub

ברצוני לשבח את השירות המעולה שניתן לי מצוות החנות.בתחילה הזמנתי דגם שהורכב לי ברכב.לאחר יום אחד בקשתי לבטל את הרכישה,והחלפתי לדגם המפורט לעיל.החנות עמדה בהתחיבותה החליפה ללא בעיות ואף זכתה אותי בהפרש דבר שנדיר מאוד במחוזותינו. מי יתן ועוד בתי עסק ינהגו כך.

חוות הדעת עזרה לכם?
תום
תום
18.02.2008
מוצר שנרכש: מערכת שמע לרכב dehp4950

הם אומנם חדשים בZAP אבל כשהגעתי לחנות הבנתי שהם ממש לא חדשים בתחום. עסק משפחתי עם המון המון יחס אישי שירות מקצועי נדיב ואמין. כששאלתי את המוכר על איזה רמקולים הוא ממליץ, הוא תחילה שאל אותי איזה סאונד אני אוהב, במקום להפנות אותי לדגם שהכי ישתלם לו למכור.. בקיצור מומלץ בחום!

חוות הדעת עזרה לכם?
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
ראשון
דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון